Inspiratiemiddag bewegingsonderwijs

U geeft bewegingsonderwijs en dat is fantastisch!

Kwalitatief bewegingsonderwijs is cruciaal voor de motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling van kinderen. Goed bewegingsonderwijs levert daarnaast een bijdrage aan een actieve en gezonde leefstijl van kinderen. U draagt daar aan bij en we willen u graag inspireren.

We nodigen u dan ook van harte uit voor een inspiratiemiddag op woensdag 30 mei van 14.00 tot 16.30 uur in gymzaal de Maandereng aan de Mesdagweg 3 in Ede. Sportservice Ede, Wageningen en Rhenen tekenen voor de organisatie. Tijdens de inspiratiemiddag bieden we een praktijkgericht programma dat u direct kunt gaan toepassen tijdens uw eigen lessen bewegingsonderwijs.

Uit het werkveld krijgen we regelmatig de vraag hoe de gymlessen met weinig moeite vernieuwend en voor iedereen uitdagend kunnen worden aangeboden. En hoe elke leerling betrokken blijft bij de verschillende activiteiten.

We willen u graag ideeën aan de hand doen hoe u, met kleine handelingen, iedere leerling te blijven uitdagen. Hierdoor blijven beweegtalenten zich ontplooien en leerlingen die meer hulpbehoevend zijn ontvangen de gewenste aandacht. Met de input uit het werkveld willen we het bewegingsonderwijs blijven vernieuwen.

Doet u mee?
Vul onderstaand formulier in en meld u aan!

Naam:*
Functie:*
School:*
Plaats:*
E-mailadres:*

Datum: 30-05-2018
Tijd: 14.00 - 16.30

Tarieven:

Deelname aan de inspiratiesessie is gratis.

Contact:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met buurtsportcoach Kjille Kemperman van Sportservice Ede via 06 - 313 575 05 of stuur een e-mail naar kjille.kemperman@sportservice-ede.nl