Zaalvoetbalcompetitie in Ede afhankelijk van meer teams en vrijwilligers

22-04-2013

Renswoude, Scherpenzeel, Veenendaal, Barneveld en Amerongen, allemaal hebben ze het: een zaalvoetbalcompetitie van niveau. Dat Ede niet in dat rijtje staat kan niet kloppen. Sportservice ondersteunt daarom het initiatief van Leon Verbakel voor een zaalvoetbalcompetitie in Ede. Er hebben zich inmiddels 9 teams ingeschreven. De competitie kan echter pas van start gaan wanneer er minimaal 12 teams ingeschreven staan en wanneer er genoeg vrijwilligers zijn die organisatorische taken op zich willen nemen.

Is aan deze voorwaarden voldaan, dan wordt de zaalvoetbalcompetitie in Ede op woensdagavond tussen 18.30 uur en 23.00 uur in sporthal de Reehorst gehouden. Het idee is om elke twee weken te voetballen op niveau. Alleen hebben de initiatiefnemers meer ondersteuning nodig om dit te realiseren. De competitie kan alleen doorgaan wanneer er minimaal 12 teams ingeschreven zijn en wanneer er minimaal 5 vrijwilligers zijn die kleine taken uit willen voeren.

Vrijdag 3 mei wordt er bekeken of er voldoende teams en vrijwilligers zijn en valt het besluit of het toernooi doorgang kan vinden. Wanneer een team zich wilt inschrijven kan dat op www.zaalvoetbalede.nl. Wie zich vrijwillig in wil zetten kan contact opnemen met Daan Gardien, buurtsportcoach van Sportservice Ede via d.gardien@sportservice-ede.nl of door te bellen met 06 52 88 82 45.