SPORTSPREEKUUR

Elke 1ste maandag
van de maand

10.30-11.30 Stadswinkel

HEEFT U EEN VRAAG?

Wellicht staat op deze site
het antwoord

klik hier voor meer info

ACCOMMODATIE HUREN?

Reserveer direct
via deze site!

klik hier voor meer info

JIJ BEWEEGT TOCH OOK?

Het hele jaar door
heel veel activiteiten?

klik hier voor een overzicht

 

Het hele jaar rond volop te doen

Sportservice Ede  organiseert veel activiteiten. Het hele jaar door zijn er in alle dorpen en wijken van de gemeente afwisselende sportactiviteiten, vaak in samenwerking met lokale sportaanbieders. Daarnaast organiseert Sportservice Ede voor sportverenigingen themabijeenkomsten over actuele onderwerpen en natuurlijk zijn er de grotere evenementen zoals de Schoolsport Olympiade.

Voor de structurele activiteiten voor jeugd klik hier.

Structurele activiteiten voor jongeren zijn hier te vinden.

Hieronder vindt u een overzicht van alle andere activiteiten die op stapel staan. Via de zoekfunctie rechts op deze pagina kunt u gericht naar een activiteit zoeken.

Beweegkalender:

Elke twee maanden brengen we een beweegkalender uit waarin alle activiteiten zijn opgenomen voor jeugd in de basisschoolleeftijd. Deze kalenders kun je downloaden.

  • Voor de beweegkalender voor september, oktober en november voor de buitendorpen ten noorden van Ede en Ede zelf ten noorden van het spoor klik je hier.
  • Voor de beweegkalender voor september, oktober en november voor Ede ten zuiden van het spoor en Bennekom klik je hier.

Activiteitenoverzicht:

23 Oct 2014
Op donderdag 23 oktober organiseert Sportservice Ede een kleutersportochtend in Harskamp. In sporthal de Spil worden leuke sport- en spelactiviteiten speciaal voor kleuters georganiseerd. Kinderen van 4 t/m 6 jaar zijn welkom om deel te nemen aan deze gratis activiteit.

23 Oct 2014
Op donderdag 23 oktober komt Sportservice Ede naar Harskamp voor een sportmiddag. Jeugd van 6 t/m 12 jaar is op deze middag welkom om deel te nemen aan het gratis sport en spelaanbod. Van 13.00 tot 15.00 zal er een afwisselend programma aangeboden worden. De activiteit vindt plaats in Sporthal de Spil in Harskamp.

23 Oct 2014
Op de donderdagmiddag in de herfstvakantie (23 oktober) organiseert Sportservice Ede in samenwerking met Jan Hilgers (scouting) een middag waarbij we gaan spelen in de natuur. Op het programma staan verschillende spellen waarbij we wat leren over de natuur en lekker buiten bezig zijn. Kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn deze middag welkom om gratis deel te nemen aan deze activiteit.

24 Oct 2014
Op vrijdag 24 oktober organiseert Sportservice Ede een sportmiddag in de Maandereng. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen gratis mee komen sporten en spelen in het Buurtpark. De activiteit is van 13.30-16.00 uur.

24 Oct 2014
Op vrijdagochtend 24 oktober vindt er een peuter/ kleuter beweegfeest plaats in het Huygenspark, Ede Zuid. Sportservice Ede organiseert deze activiteit speciaal voor kleuters van 2 t/m 5 jaar oud. Zij mogen gratis mee komen doen van 9.30-11.00 uur met allerlei spellen.

26 Oct 2014
Op zondag 26 oktober organiseert sportvereniging Troll Nordic Sports een Rolski clinic en een Cross Skate clinic bij de Atletiekvereniging Climax.

29 Oct 2014
Sportmix is een sport & beweeggroepje voor kinderen van 8 t/m 14 jaar met een vorm van autisme. Vind jij het soms ook moeilijk om mee te sporten met de rest, maar vind je sport en bewegen wel heel leuk, dan is Sportmix iets voor jou. Elke sportles is er een leuk programma waarin duidelijkheid en structuur erg belangrijk zijn. Deze les vindt plaats in de gymzaal aan de Groenendaal.

29 Oct 2014
Op woensdag 29 oktober organiseert Sportservice Ede een bosdag in Lunteren. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen komen deelnemen aan het programma. Op het programma staat o.a. huttenbouwen, bosspellen en broodjes bakken op het vuur.

29 Oct 2014
Op woensdag 29 oktober organiseert sportservice Ede een sportmiddag in Kernhem. Van 14.00 tot 16.00 is er een sportmiddag waarbij er vele verschillende sporten op het programma staan. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen voetballen, tennissen, korfballen en hockeyen.

12 Nov 2014
Sportservice Ede organiseert op woensdag 12 november een circusmiddag. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen gratis komen mee doen om te oefenen met activiteiten zoals balanceren, jongleren, acrogym en allerlei andere spellen. De activiteit vindt plaats in de gymzaal aan de Verlengde Parkweg, Ede Zuid en is van 14.00-15.30 uur. Opgeven is verplicht.

Eerste« Vorige12Laatste

Datum: