SPORTSPREEKUUR

Elke 1ste maandag
van de maand

10.30-11.30 Stadswinkel

HEEFT U EEN VRAAG?

Wellicht staat op deze site
het antwoord

klik hier voor meer info

ACCOMMODATIE HUREN?

Reserveer direct
via deze site!

klik hier voor meer info

JIJ BEWEEGT TOCH OOK?

Het hele jaar door
heel veel activiteiten?

klik hier voor een overzicht

Het hele jaar rond volop te doen

Sportservice Ede  organiseert veel activiteiten. Het hele jaar door zijn er in alle dorpen en wijken van de gemeente afwisselende sportactiviteiten, vaak in samenwerking met lokale sportaanbieders. Daarnaast organiseert Sportservice Ede voor sportverenigingen themabijeenkomsten over actuele onderwerpen en natuurlijk zijn er de grotere evenementen zoals de Schoolsport Olympiade.

Voor de structurele activiteiten voor jeugd klik hier.

Structurele activiteiten voor jongeren zijn hier te vinden.

Hieronder vindt u een overzicht van alle andere activiteiten die op stapel staan. Via de zoekfunctie rechts op deze pagina kunt u gericht naar een activiteit zoeken.

Beweegladder:

Elke maand brengen we een beweegladder uit waarin alle activiteiten zijn opgenomen voor jeugd in de basisschoolleeftijd. Deze ladders kun je downloaden.

De beweegladders met activiteiten in februari kun je hieronder downloaden.
  • Voor de beweegladder van februari voor de buitendorpen van de gemeente Ede, m.u.v. Bennekom, klik je hier.
  • Voor de beweegladder van februari voor Ede Oost, Ede Centrum, Ede Veldhuizen en Ede Kernhem klik je hier.
  • Voor de beweegladder van februari voor Ede Zuid, Maandereng, Rietkampen en Bennekom klik je hier.

Ook de beweegladders met activiteiten in maart kun je nu al downloaden.

  • Voor de beweegladder van maart voor de buitendorpen van de gemeente Ede, m.u.v. Bennekom, klik je hier.
  • Voor de beweegladder van maart voor Ede Oost, Ede Centrum, Ede Veldhuizen en Ede Kernhem klik je hier.
  • Voor de beweegladder van maart voor Ede Zuid, Maandereng, Rietkampen en Bennekom klik je hier.

 

Activiteitenoverzicht:

 

04 Mar 2015
Sportmix is een sport & beweeggroepje voor jeugd van 8 t/m 14 jaar met een vorm van autisme. Vind jij het soms ook moeilijk om mee te sporten met de rest, maar vind je sport en bewegen wel heel leuk, dan is Sportmix iets voor jou. Elke sportles is er een leuk programma waarin duidelijkheid en structuur erg belangrijk zijn. Deze les vindt plaats in de gymzaal aan de Groenendaal en is in samenwerking met stichting ROOZ en Welstede. De Sportmix loopt steeds in een cursusvorm van 10 lessen. De huidige reeks loopt van 4 februari t/m 15 april.

04 Mar 2015
Ben je tussen de 4 en 6 jaar oud en vind je het ook leuk om samen met leeftijdgenootjes lekker te bewegen, kom dan ook elke woensdag van 14:00-15:00 uur naar Kleuterfit! in Gymzaal de Essenburg. (naast speeltuin de Drie Esssen) Tijdens dit sportuurtje maken we kennis met vele vormen van bewegen. Klimmen, klauteren, rollen, rennen, spelen met de bal..... en nog veel meer. Maar ook verschillende sporten komen hier langs.

04 Mar 2015
Vind je het ook leuk om samen met andere meiden lekker te sporten? Dan is Girlpower wat voor jou! Dit is een wekelijks terugkomend sportuurtje op de woensdagmiddag voor meiden van 7 t/m 12 jaar, waar we kennis gaan maken met veel verschillende sporten. Misschien zit er wel een sport bij welke je straks zelf wilt gaan doen.

25 Mar 2015
Ben je tussen de 6 en 12 jaar en vindt je zwemmen leuk? Kom dan woensdag 25 maart van 13.00 – 16.00 uur zwemmen in het nieuwe zwembad bij de Zanding. Je kunt recreatief zwemmen en tussendoor wordt er een snorkelclinic verzorgd. Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door de Zanding, vrijwilliger uit Otterlo en Sportservice Ede. Let op: zwemdiploma A is verplicht! Jouw ouder(s) moeten een verklaring ondertekenen waarop staat aangegeven dat je een zwemdiploma hebt. De verklaring is onderaan deze pagina te downloaden. De ondergetekende verklaring lever je in bij de entree op 25 maart.

Datum: