SPORTSPREEKUUR

Elke 1ste maandag
van de maand

10.30-11.30 Stadswinkel

HEEFT U EEN VRAAG?

Wellicht staat op deze site
het antwoord

klik hier voor meer info

ACCOMMODATIE HUREN?

Reserveer direct
via deze site!

klik hier voor meer info

JIJ BEWEEGT TOCH OOK?

Het hele jaar door
heel veel activiteiten?

klik hier voor een overzicht

 

Het hele jaar rond volop te doen

Sportservice Ede  organiseert veel activiteiten. Het hele jaar door zijn er in alle dorpen en wijken van de gemeente afwisselende sportactiviteiten, vaak in samenwerking met lokale sportaanbieders. Daarnaast organiseert Sportservice Ede voor sportverenigingen themabijeenkomsten over actuele onderwerpen en natuurlijk zijn er de grotere evenementen zoals de Schoolsport Olympiade.

Voor de structurele activiteiten voor jeugd klik hier.

Structurele activiteiten voor jongeren zijn hier te vinden.

Hieronder vindt u een overzicht van alle andere activiteiten die op stapel staan. Via de zoekfunctie rechts op deze pagina kunt u gericht naar een activiteit zoeken.

Beweegkalender:

Elke twee maanden brengen we een beweegkalender uit waarin alle activiteiten zijn opgenomen voor jeugd in de basisschoolleeftijd. Deze kalenders kun je downloaden.

  • Voor de beweegkalender voor de zomermaanden juli en augustus klik je hier.

Activiteitenoverzicht:

05 Aug 2014
Op dinsdag 5 augustus (zomervakantie) organiseert Sportservice Ede een sportmiddag in Ede Centrum. Iedereen van 6 t/m 12 jaar is op deze middag van harte welkom om gratis deel te komen nemen. De middag vindt van 13.30 tot 15.30 plaats op het schoolplein aan de Wulplaan (schoolplein van het Startpunt) aan de Wulplaan 9 a in Ede.

05 Aug 2014
Ook in Lunteren komt Sportservice Ede tijdens de zomervakantie langs voor een sportmiddag. Op dinsdag 5 augustus vindt de sportmiddag voor kinderen van 6 t/m 12 jaar plaats aan het kunstgrasveldje bij Ana Upu aan de van der Duijn van Maasdamstraat. Van 13.30 tot 15.30 zal er een sport en spel programma aan de deelnemende kinderen worden aangeboden.

06 Aug 2014
Deze middag kan je verschillende sporten beoefenen in Speeltuin De Drie Esssen in Ede. Probeer ze allemaal eens uit, misschien ontdek je wel nieuwe talenten bij jezelf!

06 Aug 2014
Ben je tussen de 2 en 5 jaar? Kom dan op deze ochtend naar Speeltuin De Drie Esssen in Ede! Hier kan je samen met je leeftijdgenootjes lekker bewegen en plezier maken!

10 Aug 2014
Vandaag organiseert Sportservice Ede een sportdag voor alle deelnemers aan het Maltacamp 2014. Dit is een kamp voor mensen in de leeftijd van 18-35 jaar met een beperking. Dit kan een lichamelijke, en/of een verstandelijke beperking zijn. Aan dit kamp doen 21 landen mee, elk land levert een groep van ongeveer 20 deelnemers.

11 Aug 2014
Ede – Sportservice Ede organiseert dit jaar voor het eerst de “Adventure Week”. Van 11 t/m 14 augustus krijgen kinderen van 6 t/m 12 jaar oud, vier dagen lang dagelijks een uitdagend en sportief programma aangeboden. Dit biedt ook kinderen die niet op vakantie gaan, omdat ouders bijvoorbeeld moeten werken, de kans om een leuke week te beleven. Er is plaats voor maximaal 100 kinderen.

13 Aug 2014
Ben je tussen de 2 en 5 jaar? Kom dan op deze ochtend naar Speeltuin De Drie Esssen! Hier kan je samen met je leeftijdgenootjes lekker bewegen en plezier maken!

13 Aug 2014
Vandaag wordt speeltuin De Drie Esssen in Ede een speelplaats voor kleine circusartiesten. Probeer ook alle circusspelletjes eens uit en misschien wordt jij wel een toekomstig circusartiest!

19 Aug 2014
Op dinsdag 19 augustus houdt Sportservice Ede voor kinderen van 6 t/m 12 jaar een sportmiddag op kunstgrasveldje aan de Stakenberg in Ede. Maak van 13.30 tot 15.30 uur kennis met verschillende leuke sporten en spellen.

20 Aug 2014
Ben je tussen de 2 en 5 jaar oud? Kom dan deze ochtend naar speeltuin De Drie Esssen in Ede. We gaan lekker bewegen met leeftijdgenootjes! Leuke spelletjes en een uitdagend parcours.

Eerste« Vorige12Laatste

Datum: