SPORTSPREEKUUR

Elke 1ste maandag
van de maand

10.30-11.30 Stadswinkel

HEEFT U EEN VRAAG?

Wellicht staat op deze site
het antwoord

klik hier voor meer info

ACCOMMODATIE HUREN?

Reserveer direct
via deze site!

klik hier voor meer info

JIJ BEWEEGT TOCH OOK?

Het hele jaar door
heel veel activiteiten?

klik hier voor een overzicht

Het hele jaar rond volop te doen

Sportservice Ede  organiseert veel activiteiten. Het hele jaar door zijn er in alle dorpen en wijken van de gemeente afwisselende sportactiviteiten, vaak in samenwerking met lokale sportaanbieders. Daarnaast organiseert Sportservice Ede voor sportverenigingen themabijeenkomsten over actuele onderwerpen en natuurlijk zijn er de grotere evenementen zoals de Schoolsport Olympiade.

Voor de structurele activiteiten voor jeugd klik hier.

Structurele activiteiten voor jongeren zijn hier te vinden.

Hieronder vindt u een overzicht van alle andere activiteiten die op stapel staan. Via de zoekfunctie rechts op deze pagina kunt u gericht naar een activiteit zoeken.

Beweegladder:

Elke maand brengen we een beweegladder uit waarin alle activiteiten zijn opgenomen voor jeugd in de basisschoolleeftijd. Deze ladders kun je downloaden.

  • Voor de beweegladder voor de maand januari voor de buitendorpen van de gemeente Ede, m.u.v. Bennekom, klik je hier.
  • Voor de beweegladder voor de maand januari voor Ede Zuid, Maandereng, Rietkampen en Bennekom, klik je hier.

Ook de beweegladders met activiteiten in februari kun je nu al downloaden.

  • Voor de beweegladder van februari voor de buitendorpen van de gemeente Ede, m.u.v. Bennekom, klik je hier.
  • Voor de beweegladder van februari voor Ede Oost, Ede Centrum en Ede Veldhuizen klik je hier.
  • Voor de beweegladder van februari voor Ede Zuid, Maandereng, Rietkampen en Bennekom klik je hier.

Activiteitenoverzicht:

28 Jan 2015
Ben je tussen de 4 en 6 jaar oud en vind je het ook leuk om samen met leeftijdgenootjes lekker te bewegen, kom dan ook elke woensdag van 14:00-15:00 uur naar Kleuterfit! in Gymzaal de Essenburg. (naast speeltuin de Drie Esssen) Tijdens dit sportuurtje maken we kennis met vele vormen van bewegen. Klimmen, klauteren, rollen, rennen, spelen met de bal..... en nog veel meer. Maar ook verschillende sporten komen hier langs.

28 Jan 2015
Vind je het ook leuk om samen met andere meiden lekker te sporten? Dan is Girlpower wat voor jou! Dit is een wekelijks terugkomend sportuurtje op de woensdagmiddag voor meiden van 7 t/m 12 jaar, waar we kennis gaan maken met veel verschillende sporten. Misschien zit er wel een sport bij welke je straks zelf wilt gaan doen.

04 Feb 2015
Sportmix is een sport & beweeggroepje voor jeugd van 8 t/m 14 jaar met een vorm van autisme. Vind jij het soms ook moeilijk om mee te sporten met de rest, maar vind je sport en bewegen wel heel leuk, dan is Sportmix iets voor jou. Elke sportles is er een leuk programma waarin duidelijkheid en structuur erg belangrijk zijn. Deze les vindt plaats in de gymzaal aan de Groenendaal.

11 Feb 2015
Op woensdag 11 februari organiseert Sportservice Ede een zaalvoetbaltoernooi voor jongeren in Wekerom. Ben jij 12 tot/met 16 jaar? Meld je dan met een team aan voor dit toernooi. Het toernooi zal van 19.00 tot 20.30 plaatsvinden in het Kulturhus in Wekerom.

23 Feb 2015
Op maandag 23 februari (voorjaarsvakantie) organiseert Sportservice Ede in samenwerking met DOTO Harskamp een kleutersportochtend in de Spil. Kinderen van 3 t/m 6 jaar zijn welkom om van 10.00 - 11.30 te komen sporten en spelen.

23 Feb 2015
Op maandag 23 februari (voorjaarsvakantie) organiseert Sportservice Ede een zaalvoetbaltoernooi in Lunteren. Iedereen van 6 t/m 12 jaar is welkom om deel te nemen aan dit toernooi. Het toernooi vindt van 14.00 tot 16.00 plaats in ut Sporthuus in Lunteren. LET OP: Vooraf opgeven is verplicht!

24 Feb 2015
Op dinsdag 24 februari (voorjaarsvakantie) organiseert Sportservice Ede een kleutersportochtend in Ederveen. Van 10.00 tot 11.30 zijn kinderen van 3 t/m 6 jaar welkom om gratis deel te nemen aan deze sportochtend. De sportochtend wordt gezamenlijk met Ganoteon georganiseerd.

24 Feb 2015
Op dinsdag 24 februari (voorjaarsvakantie) organiseert Sportservice Ede een sportmiddag in de Valk. Kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn van 13.30 tot 15.00 welkom om gratis deel te nemen aan deze sportmiddag. Op het programma staan verschillende sport en spel activiteiten!

25 Feb 2015
Op woensdag 25 februari organiseert Sportservice Ede een zaalvoetbaltoernooi in Harskamp. Van 14.00 tot 16.00 vindt het toernooi plaatsi n de Spil in Harskamp. Jeugd van 6 t/m 12 jaar is welkom om deel te nemen aan dit toernooi. Let op: Vooraf opgeven is verplicht

25 Feb 2015
Op woensdag 25 februari organiseert Sportservice Ede in samenwerking met Handbalvereniging Reehorst het handbalfestival. Tijdens dit festival kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar kennis maken met handbal en krijgen ze een leuke clinic aangeboden door HV Reehorst. De middag duurt van 13.30-15.30 uur. Deelname is gratis, geef je wel even op!

Eerste« Vorige12Laatste

Datum: