HEEFT U EEN VRAAG?

Wellicht staat op deze site
het antwoord

klik hier voor meer info

ACCOMMODATIE HUREN?

Reserveer direct
via deze site!

klik hier voor meer info

JIJ BEWEEGT TOCH OOK?

Het hele jaar door
heel veel activiteiten?

klik hier voor een overzicht

Sport en bewegen bereikbaar voor iedereen

Sportservice Ede levert met regelmaat een sportieve bijdrage aan zowel grote als kleine evenementen in de regio Ede en Food Valley. Hierbij kan gedacht worden aan het organiseren en/of uitvoeren van een Koningsdag, Sportevent, Zomersportweek, Summer Tour, Wijkfeest of de Schoolsport Olympiade.

Voorop staat een professionele aanpak, ondersteuning en/of uitvoering van het evenement. Sportservice Ede beschikt over ervaren sportontwikkelaars en sportconsulenten die allen de expertise hebben om op een verantwoorde en goede manier sportactiviteiten en –evenementen neer te zetten. Kortom: Sportservice Ede beschikt over de mogelijkheden om uw evenement van A tot Z te organiseren en/of uit te voeren.

Bij de organisatie en ondersteuning van evenementen en activiteiten staan voor Sportservice Ede de volgende basisdoelstellingen centraal:

  • mensen kennis laten maken met sport en bewegen
  • mensen letterlijk in beweging brengen
  • mensen bewust maken dat sport en bewegen onderdeel zijn van een gezonde leefstijl

Sportservice Ede heeft een aantal jaarlijks terugkerende evenementen zoals de Schoolsportolympiade.

Wilt u ook ondersteuning of advies bij de organisatie van een groot of klein evenement in Ede, neem vrijblijvend contact op met Sportservice Ede.

30 May 2018
Kwalitatief bewegingsonderwijs is cruciaal voor de motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling van kinderen. Goed bewegingsonderwijs levert daarnaast een bijdrage aan een actieve en gezonde leefstijl van kinderen. U draagt daar aan bij en we willen u graag inspireren.