SPORTSPREEKUUR

Elke 1ste maandag
van de maand

10.30-11.30 Stadswinkel

HEEFT U EEN VRAAG?

Wellicht staat op deze site
het antwoord

klik hier voor meer info

ACCOMMODATIE HUREN?

Reserveer direct
via deze site!

klik hier voor meer info

JIJ BEWEEGT TOCH OOK?

Het hele jaar door
heel veel activiteiten?

klik hier voor een overzicht

 

Het hele jaar rond volop te doen

Sportservice Ede  organiseert veel activiteiten. Het hele jaar door zijn er in alle dorpen en wijken van de gemeente afwisselende sportactiviteiten, vaak in samenwerking met lokale sportaanbieders. Daarnaast organiseert Sportservice Ede voor sportverenigingen themabijeenkomsten over actuele onderwerpen en natuurlijk zijn er de grotere evenementen zoals de Schoolsport Olympiade.

Voor de structurele activiteiten voor jeugd klik hier.

Structurele activiteiten voor jongeren zijn hier te vinden.

Hieronder vindt u een overzicht van alle andere activiteiten die op stapel staan. Via de zoekfunctie rechts op deze pagina kunt u gericht naar een activiteit zoeken.

Beweegkalender:

Elke twee maanden brengen we een beweegkalender uit waarin alle activiteiten zijn opgenomen voor jeugd in de basisschoolleeftijd. Deze kalenders kun je downloaden.

  • Voor de beweegkalender voor september, oktober en november voor de buitendorpen ten noorden van Ede en Ede zelf ten noorden van het spoor klik je hier.
  • Voor de beweegkalender voor september, oktober en november voor Ede ten zuiden van het spoor en Bennekom klik je hier.

Activiteitenoverzicht:

29 Oct 2014
Sportmix is een sport & beweeggroepje voor kinderen van 8 t/m 14 jaar met een vorm van autisme. Vind jij het soms ook moeilijk om mee te sporten met de rest, maar vind je sport en bewegen wel heel leuk, dan is Sportmix iets voor jou. Elke sportles is er een leuk programma waarin duidelijkheid en structuur erg belangrijk zijn. Deze les vindt plaats in de gymzaal aan de Groenendaal.

12 Nov 2014
Sportservice Ede organiseert op woensdag 12 november een circusmiddag. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen gratis komen mee doen om te oefenen met activiteiten zoals balanceren, jongleren, acrogym en allerlei andere spellen. De activiteit vindt plaats in de gymzaal aan de Verlengde Parkweg, Ede Zuid en is van 14.00-15.30 uur. Opgeven is verplicht.

12 Nov 2014
Woensdag 12 november is er van 14.00 - 16.00 uur een zwemmiddag georganiseerd voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar uit de buitendorpen uit de gemeente Ede.

12 Nov 2014
Op woensdagavond 12 november vanaf 19:30 uur vindt in Sportcafé de Peppel de tweede themabijeenkomst van het seizoen 2014/2015 plaats. De sportverenigingen uit Ede en Wageningen worden op deze bijeenkomst geïnformeerd over vrijwilligerswerving en – behoud en er volgt een introductie van een effectieve wervingsmethode voor vrijwillig kader binnen de sportvereniging, genaamd ‘Meer Vrijwilligers in Korte Tijd’ (MVKT).

12 Nov 2014
Kom ook mee doen met het Sparta Kleuter Gymfestijn. Ben je tussen de 3 en 6 jaar oud, neem je vriendjes, vriendinnetjes, buurmeisjes enz. mee en kom ook lekker klimmen, klauteren, rennen enz. in sporthal 't Riet.

19 Nov 2014
Op woensdag 19 november organiseert Sportservice Ede een sportmiddag in Lunteren. In de zaal bij ut Sporthuus wordt er een divers sport programma aangeboden. Kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn welkom om deel te nemen aan deze gratis activiteit.

19 Nov 2014
Ben je tussen de 4 en 6 jaar oud en vind je het ook leuk om samen met leeftijdgenootjes lekker te bewegen, kom dan ook elke woensdag van 14:00-15:00 uur naar Kleuterfit! in Gymzaal de Essenburg. (naast speeltuin de 3 Esssen) Tijdens dit sportuurtje maken we kennis met vele vormen van bewegen. Klimmen, klauteren, rollen, rennen, spelen met de bal..... en nog veel meer. Maar ook verschillende sporten komen hier langs.

19 Nov 2014
Vind je het ook leuk om samen met andere meiden lekker te sporten? Dan is Girlpower wat voor jou! Dit is een wekelijks terugkomend sportuurtje op de woensdagmiddag voor meiden van 7 t/m 12 jaar, waar we kennis gaan maken met veel verschillende sporten. Misschien zit er wel een sport bij welke je straks zelf wilt gaan doen.

26 Nov 2014
Sinterklaas is alweer even in het land, Sportservice Ede laat dat niet ongemerkt voorbij gaan en organiseert ook dit jaar weer pietengym. Op woensdag 26 november kunnen kinderen van 3 t/m 6 jaar gratis mee komen doen met pietengym. De activiteit duurt van 14.00-15.30 uur en vindt plaats in sporthal 't Riet in de Rietkampen. Kan jij al over de daken lopen, pakjes door de schoorsteen mikken, pietenkunstjes en nog veel meer? Wie weet ontvang jij dan wel een pietendiploma. Geef jezelf wel even op via deze site.

26 Nov 2014
Op woensdag 26 november organiseert Sportservice Ede speciaal voor kleuters (4 t/m 6 jarigen) een pietengym activiteit. Van 14.00 tot 15.30 gaan de deelnemers aan de slag om verschillende pietenkunsten en klauteroefeningen te leren. Hierbij komt een echte piet helpen!

Eerste« Vorige12Laatste

Datum: