SPORTSPREEKUUR

Elke 1ste maandag
van de maand

10.30-11.30 Stadswinkel

HEEFT U EEN VRAAG?

Wellicht staat op deze site
het antwoord

klik hier voor meer info

ACCOMMODATIE HUREN?

Reserveer direct
via deze site!

klik hier voor meer info

JIJ BEWEEGT TOCH OOK?

Het hele jaar door
heel veel activiteiten?

klik hier voor een overzicht

Het hele jaar rond volop te doen

Sportservice Ede  organiseert veel activiteiten. Het hele jaar door zijn er in alle dorpen en wijken van de gemeente afwisselende sportactiviteiten, vaak in samenwerking met lokale sportaanbieders. Daarnaast organiseert Sportservice Ede voor sportverenigingen themabijeenkomsten over actuele onderwerpen en natuurlijk zijn er de grotere evenementen zoals de Schoolsport Olympiade.

Voor de structurele activiteiten voor jeugd klik hier.

Structurele activiteiten voor jongeren zijn hier te vinden.

Hieronder vindt u een overzicht van alle andere activiteiten die op stapel staan. Via de zoekfunctie rechts op deze pagina kunt u gericht naar een activiteit zoeken.

Beweegladder:

Elke maand brengen we een beweegladder uit waarin alle activiteiten zijn opgenomen voor jeugd in de basisschoolleeftijd. Deze ladders kun je downloaden.

De beweegladders met activiteiten in juli en augustus kun je hieronder downloaden.
  • Voor de beweegladder van juli en augustus voor de buitendorpen van de gemeente Ede, m.u.v. Bennekom, klik je hier.
  • Voor de beweegladder van juli en augustus voor Ede en Bennekom klik je hier.

Activiteitenoverzicht:

08 Jul 2015
Sportmix is een sport & beweeggroepje voor jeugd van 8 t/m 14 jaar met een vorm van autisme. Vind jij het soms ook moeilijk om mee te sporten met de rest, maar vind je sport en bewegen wel heel leuk, dan is Sportmix iets voor jou. Elke sportles is er een leuk programma waarin duidelijkheid en structuur erg belangrijk zijn. Deze les vindt plaats in de gymzaal aan de Groenendaal en is in samenwerking met stichting ROOZ en Welstede. De Sportmix loopt steeds in een cursusvorm van 10 lessen. De huidige reeks loopt van 4 februari t/m 15 april. DEZE REEKS ZITTEN WE AAN HET MAXIMALE AANTAL DEELNEMERS. DE VOLGENDE REEKS IS ER WEER RUIMTE VOOR NIEUWE DEELNEMERS.

13 Jul 2015
Sportservice Ede organiseert in samenwerking met het Bosbad, Welstede en DOS Lunteren een activiteitenweek in het Bosbad. Speciaal voor jeugd/jongeren van 10 t/m 14 jaar is er elke middag van 13.00 tot 15.00 een ander programma: Maandag 13 juli= Voetbaltoernooi (door Sportservice Ede) Dinsdag 14 juli= Buik glijden (door Welstede) Woensdag 15 juli= Volleybal (door Sportservice Ede en DOS Lunteren) Donderdag 16 juli= Graffiti workshop (door Welstede)

22 Jul 2015
Sportservice Ede organiseert op 22 juli een sportmiddag in het buurtpark in de Maandereng (Jan Steenlaan, Ede). Van 14.00-16.00 uur kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar gratis mee doen met sport- en spel activiteiten. Vooraf opgeven is niet nodig.

29 Jul 2015
Op woensdag 29 juli organiseert Sportservice Ede een voetbaltoernooi voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Het toernooi vindt plaats in de voetbalkoooi aan de van der Hagenstraat in Ede. De activiteit is van 14.00-16.00 uur en je hoeft je niet van te voren op te geven.

04 Aug 2015
Op dinsdag 4 augustus organiseert Sportservice Ede een bosdag op de Ginkelse Heide. Van 10.00 tot 14.00 wordt er een sportief programma verzorgd voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. We zullen verschillende sporten en (bos)spellen gaan spelen op deze dag.

05 Aug 2015
Op woensdag 5 augustus organiseert Sportservice Ede een sportmiddag op het pleintje bij de Stroombergflat/ Merlijnflat en Eekelenflat. Van 14.00-16.00 uur kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar gratis mee doen met de activiteit. Er zullen diverse sport- en spelactiviteiten georganiseerd worden, ook zal er een springkussen zijn.

Datum: