SPORTSPREEKUUR

Elke 1ste maandag
van de maand

10.30-11.30 Stadswinkel

HEEFT U EEN VRAAG?

Wellicht staat op deze site
het antwoord

klik hier voor meer info

ACCOMMODATIE HUREN?

Reserveer direct
via deze site!

klik hier voor meer info

JIJ BEWEEGT TOCH OOK?

Het hele jaar door
heel veel activiteiten?

klik hier voor een overzicht

Het hele jaar rond volop te doen

Sportservice Ede  organiseert veel activiteiten. Het hele jaar door zijn er in alle dorpen en wijken van de gemeente afwisselende sportactiviteiten, vaak in samenwerking met lokale sportaanbieders. Daarnaast organiseert Sportservice Ede voor sportverenigingen themabijeenkomsten over actuele onderwerpen en natuurlijk zijn er de grotere evenementen zoals de Schoolsport Olympiade.

Voor de structurele activiteiten voor jeugd klik hier.

Structurele activiteiten voor jongeren zijn hier te vinden.

Hieronder vindt u een overzicht van alle andere activiteiten die op stapel staan. Via de zoekfunctie rechts op deze pagina kunt u gericht naar een activiteit zoeken.

Beweegladder:

Elke maand brengen we een beweegladder uit waarin alle activiteiten zijn opgenomen voor jeugd in de basisschoolleeftijd. Deze ladders kun je downloaden.

De beweegladders met activiteiten in maart kun je hieronder downloaden.

  • Voor de beweegladder van maart voor de buitendorpen van de gemeente Ede, m.u.v. Bennekom, klik je hier.
  • Voor de beweegladder van maart voor Ede Oost, Ede Centrum, Ede Veldhuizen en Ede Kernhem klik je hier.
  • Voor de beweegladder van maart voor Ede Zuid, Maandereng, Rietkampen en Bennekom klik je hier.

Activiteitenoverzicht:

01 Apr 2015
Sportmix is een sport & beweeggroepje voor jeugd van 8 t/m 14 jaar met een vorm van autisme. Vind jij het soms ook moeilijk om mee te sporten met de rest, maar vind je sport en bewegen wel heel leuk, dan is Sportmix iets voor jou. Elke sportles is er een leuk programma waarin duidelijkheid en structuur erg belangrijk zijn. Deze les vindt plaats in de gymzaal aan de Groenendaal en is in samenwerking met stichting ROOZ en Welstede. De Sportmix loopt steeds in een cursusvorm van 10 lessen. De huidige reeks loopt van 4 februari t/m 15 april. DEZE REEKS ZITTEN WE AAN HET MAXIMALE AANTAL DEELNEMERS. DE VOLGENDE REEKS IS ER WEER RUIMTE VOOR NIEUWE DEELNEMERS.

01 Apr 2015
Op woensdag 1 april start het zomerseizoen in Speeltuin De Drie Esssen in Veldhuizen in Ede. Die dag wordt het openingsfeest gehouden en is de toegang gratis. Er zijn speciale activiteiten en wie die dag een jaarabonnement neemt krijgt 10% korting op de aanschaf daarvan.

Datum: