SPORTSPREEKUUR

Elke 1ste maandag
van de maand

10.30-11.30 Stadswinkel

HEEFT U EEN VRAAG?

Wellicht staat op deze site
het antwoord

klik hier voor meer info

ACCOMMODATIE HUREN?

Reserveer direct
via deze site!

klik hier voor meer info

JIJ BEWEEGT TOCH OOK?

Het hele jaar door
heel veel activiteiten?

klik hier voor een overzicht

Het hele jaar rond volop te doen

Sportservice Ede  organiseert veel activiteiten. Het hele jaar door zijn er in alle dorpen en wijken van de gemeente afwisselende sportactiviteiten, vaak in samenwerking met lokale sportaanbieders. Daarnaast organiseert Sportservice Ede voor sportverenigingen themabijeenkomsten over actuele onderwerpen en natuurlijk zijn er de grotere evenementen zoals de Schoolsport Olympiade.

Voor de structurele activiteiten voor jeugd klik hier.

Structurele activiteiten voor jongeren zijn hier te vinden.

Hieronder vindt u een overzicht van alle andere activiteiten die op stapel staan. Via de zoekfunctie rechts op deze pagina kunt u gericht naar een activiteit zoeken.

Beweegladder:

Elke maand brengen we een beweegladder uit waarin alle activiteiten zijn opgenomen voor jeugd in de basisschoolleeftijd. Deze ladders kun je downloaden.

  • Voor de beweegladder voor de maand december, met alle kerstvakantieactiviteiten, klik je hier.

Activiteitenoverzicht:

22 Dec 2014
Lekker bewegen met leeftijdsgenootjes! Ben je tussen de 2 en 5 jaar oud, dan ben je 22 december van 10:00-11:00 uur welkom in gymzaal de Essenburg in Veldhuizen. De hele gymzaal is één groot beweegplein, waar je kunt klimmen, rollen, rennen of spelen met de bal. Papa en mama mogen mee, maar aanwezigheid van ouders is niet verplicht.

22 Dec 2014
Sportservice Ede organiseert op maandag 22 december van 14.00-16.30 uur een skate event. Houd jij van skateboarden en ben je tussen 8 en 12 jaar oud? Kom dan naar Perron 31 op het Kuiperplein 31 in Ede. De activiteit is gratis.

23 Dec 2014
Op dinsdag 23 december organiseert Sportservice Ede een kleutersportochtend van 10.00-11.30 uur. Kinderen van 3 t/m 6 jaar kunnen mee komen doen met tuimeljudo en hockey. Dit wordt gegeven door Budo Academy en MHC Ede. De activiteit vindt plaats in sportzaal Maandereng, Mesdagstraat 3 in Ede. Er kunnen maximaal 40 kinderen mee doen, dus opgeven is verplicht. De kosten voor de activiteit is € 1,-. Dit geld gaat naar het Glazenhuisje in Ede, Sportservice Ede steunt deze actie.

23 Dec 2014
In de kerstvakantie organiseert Sportservice Ede op dinsdag 23 december Extreme Sports Day. Een dag met extreme sporten, zoals freerunning, breakdance, snorkelen en wakzwemmen. De activiteit duurt van 11.00-16.00 uur en start in Sporthal de Peppel. 's Middags gaan we naar Zwembad de Peppel. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen voor € 1,- mee doen aan de activiteit. Er zit wel een maximaal aantal kinderen aan, namelijk 40. Dus geef je snel op via de site! Let op: je moet wel in het bezit zijn van een zwemdiploma A. Je moet een strookje inleveren bij de activiteit met een handtekening van je ouders/ verzorgers.

23 Dec 2014
Op 23 december staat Sportservice met de pannakooi op het Museumplein in Ede. Daar staat ook het glazenhuisje Ede en Sportservice Ede steunt dat goede doel. Tussen 16.00-18.00 uur kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar gratis mee komen voetballen. Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om geld te doneren aan dit goede doel op het Museumplein.

24 Dec 2014
Net voor de kerst organiseert Sportservice Ede op 24 december een dag sporten en spelen in de natuur. Van 10.00-13.00 uur vindt de activiteit plaats in het Veldhuizerbos (Hulstbeek, Ede). We gaan allerlei sporten en spellen doen in de natuur, zorg dus dat je kleren aan trekt die vies mogen worden. Kinderen van 6 t/m 10 jaar kunnen voor € 1,- mee doen met de activiteit. Er kunnen maximaal 60 kinderen mee doen, dus geef je snel op!

07 Jan 2015
Vind je het ook leuk om samen met andere meiden lekker te sporten? Dan is Girlpower wat voor jou! Dit is een wekelijks terugkomend sportuurtje op de woensdagmiddag voor meiden van 7 t/m 12 jaar, waar we kennis gaan maken met veel verschillende sporten. Misschien zit er wel een sport bij welke je straks zelf wilt gaan doen.

21 Jan 2015
Sportmix is een sport & beweeggroepje voor jeugd van 8 t/m 14 jaar met een vorm van autisme. Vind jij het soms ook moeilijk om mee te sporten met de rest, maar vind je sport en bewegen wel heel leuk, dan is Sportmix iets voor jou. Elke sportles is er een leuk programma waarin duidelijkheid en structuur erg belangrijk zijn. Deze les vindt plaats in de gymzaal aan de Groenendaal.

Datum: