SPORTSPREEKUUR

Elke 1ste maandag
van de maand

10.30-11.30 Stadswinkel

HEEFT U EEN VRAAG?

Wellicht staat op deze site
het antwoord

klik hier voor meer info

ACCOMMODATIE HUREN?

Reserveer direct
via deze site!

klik hier voor meer info

JIJ BEWEEGT TOCH OOK?

Het hele jaar door
heel veel activiteiten?

klik hier voor een overzicht

 

Het hele jaar rond volop te doen

Sportservice Ede  organiseert veel activiteiten. Het hele jaar door zijn er in alle dorpen en wijken van de gemeente afwisselende sportactiviteiten, vaak in samenwerking met lokale sportaanbieders. Daarnaast organiseert Sportservice Ede voor sportverenigingen themabijeenkomsten over actuele onderwerpen en natuurlijk zijn er de grotere evenementen zoals de Schoolsport Olympiade.

Voor de structurele activiteiten voor jeugd klik hier.

Structurele activiteiten voor jongeren zijn hier te vinden.

Hieronder vindt u een overzicht van alle andere activiteiten die op stapel staan. Via de zoekfunctie rechts op deze pagina kunt u gericht naar een activiteit zoeken.

Beweegkalender:

Elke twee maanden brengen we een beweegkalender uit waarin alle activiteiten zijn opgenomen voor jeugd in de basisschoolleeftijd. Deze kalenders kun je downloaden.

  • Voor de beweegkalender voor september, oktober en november voor de buitendorpen ten noorden van Ede en Ede zelf ten noorden van het spoor klik je hier.
  • Voor de beweegkalender voor september, oktober en november voor Ede ten zuiden van het spoor en Bennekom klik je hier.

Activiteitenoverzicht:

26 Nov 2014
Sportmix is een sport & beweeggroepje voor jeugd van 8 t/m 14 jaar met een vorm van autisme. Vind jij het soms ook moeilijk om mee te sporten met de rest, maar vind je sport en bewegen wel heel leuk, dan is Sportmix iets voor jou. Elke sportles is er een leuk programma waarin duidelijkheid en structuur erg belangrijk zijn. Deze les vindt plaats in de gymzaal aan de Groenendaal.

26 Nov 2014
Sinterklaas is alweer even in het land, Sportservice Ede laat dat niet ongemerkt voorbij gaan en organiseert ook dit jaar weer pietengym. Op woensdag 26 november kunnen kinderen van 3 t/m 6 jaar gratis mee komen doen met pietengym. De activiteit duurt van 14.00-15.30 uur en vindt plaats in sporthal 't Riet in de Rietkampen. Kan jij al over de daken lopen, pakjes door de schoorsteen mikken, pietenkunstjes en nog veel meer? Wie weet ontvang jij dan wel een pietendiploma. Geef jezelf wel even op via deze site.

26 Nov 2014
Op woensdag 26 november organiseert Sportservice Ede speciaal voor kleuters (4 t/m 6 jarigen) een pietengym activiteit. Van 14.00 tot 15.30 gaan de deelnemers aan de slag om verschillende pietenkunsten en klauteroefeningen te leren. Hierbij komt een echte piet helpen!

26 Nov 2014
Op woensdagmiddag 26 november organiseert Sportservice Ede een pietenmiddag in Veldhuizen. Kinderen van 4 t/m 8 jaar kunnen deze middag langs komen om van 14.00 tot 15.30 te klimmen en klauteren als een echte piet en pietentrucjes aan te leren.

26 Nov 2014
Vind je het ook leuk om samen met andere meiden lekker te sporten? Dan is Girlpower wat voor jou! Dit is een wekelijks terugkomend sportuurtje op de woensdagmiddag voor meiden van 7 t/m 12 jaar, waar we kennis gaan maken met veel verschillende sporten. Misschien zit er wel een sport bij welke je straks zelf wilt gaan doen.

10 Dec 2014
Het is weer bijna winter en met een beetje geluk kan binnenkort geschaatst worden op natuurijs. Heerlijk, maar soms ook gevaarlijk. Het ijs kan op sommige plaatsen erg dun zijn en dan bestaat het gevaar om door het ijs heen te zakken. Sportservice Ede en Zwembad de Peppel besteden hier aandacht aan met een middag Wakzwemmen op woensdag 10 December 2014. De cursus is voor iedereen vanaf 6 jaar (je moet wel minimaal zwemdiploma A hebben om deel te mogen nemen).

22 Dec 2014
Lekker bewegen met leeftijdsgenootjes! Ben je tussen de 2 en 5 jaar oud, dan ben je 22 december van 10:00-11:00 uur welkom in gymzaal de Essenburg in Veldhuizen. De hele gymzaal is één groot beweegplein, waar je kunt klimmen, rollen, rennen of spelen met de bal. Papa en mama mogen mee, maar aanwezigheid van ouders is niet verplicht.

22 Dec 2014
Sportservice Ede organiseert op maandag 22 december van 14.00-16.30 uur een skate event. Houd jij van skateboarden en ben je tussen 8 en 12 jaar oud? Kom dan naar Perron 31 op het Kuiperplein 31 in Ede. De activiteit is gratis.

22 Dec 2014
Op dinsdag 23 december organiseert Sportservice Ede een kleutersportochtend van 10.00-11.30 uur. Kinderen van 3 t/m 6 jaar kunnen mee komen doen met tuimeljudo en hockey. Dit wordt gegeven door Budo Academy en MHC Ede. De activiteit vindt plaats in sportzaal Maandereng, Mesdagstraat 3 in Ede. Er kunnen maximaal 40 kinderen mee doen, dus opgeven is verplicht. De kosten voor de activiteit is € 1,-. Dit geld gaat naar het Glazenhuisje in Ede, Sportservice Ede steunt deze actie.

22 Dec 2014
In de kerstvakantie organiseert Sportservice Ede op dinsdag 23 december Extreme Sports Day. Een dag met extreme sporten, zoals freerunning, breakdance, snorkelen en wakzwemmen. De activiteit duurt van 11.00-16.00 uur en start in Sporthal de Peppel. 's Middags gaan we naar Zwembad de Peppel. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen voor € 1,- mee doen aan de activiteit. Er zit wel een maximaal aantal kinderen aan, namelijk 40. Dus geef je snel op via de site! Let op: je moet wel in het bezit zijn van een zwemdiploma A. Je moet een strookje inleveren bij de activiteit met een handtekening van je ouders/ verzorgers.

Eerste« Vorige12Laatste

Datum: