SPORTSPREEKUUR

Elke 1ste maandag
van de maand

10.30-11.30 Stadswinkel

HEEFT U EEN VRAAG?

Wellicht staat op deze site
het antwoord

klik hier voor meer info

ACCOMMODATIE HUREN?

Reserveer direct
via deze site!

klik hier voor meer info

JIJ BEWEEGT TOCH OOK?

Het hele jaar door
heel veel activiteiten?

klik hier voor een overzicht

Het hele jaar rond volop te doen

Sportservice Ede  organiseert veel activiteiten. Het hele jaar door zijn er in alle dorpen en wijken van de gemeente afwisselende sportactiviteiten, vaak in samenwerking met lokale sportaanbieders. Daarnaast organiseert Sportservice Ede voor sportverenigingen themabijeenkomsten over actuele onderwerpen en natuurlijk zijn er de grotere evenementen zoals de Schoolsport Olympiade.

Voor de structurele activiteiten voor jeugd klik hier.

Structurele activiteiten voor jongeren zijn hier te vinden.

Hieronder vindt u een overzicht van alle andere activiteiten die op stapel staan. Via de zoekfunctie rechts op deze pagina kunt u gericht naar een activiteit zoeken.

Beweegladder:

Elke maand brengen we een beweegladder uit waarin alle activiteiten zijn opgenomen voor jeugd in de basisschoolleeftijd. Deze ladders kun je downloaden.

De beweegladders met activiteiten in oktober kun je hieronder downloaden.
  • Voor de beweegladder van oktober voor de buitendorpen van de gemeente Ede, m.u.v. Bennekom, klik je hier.
  • Voor de beweegladder van oktober voor Ede centrum, Veldhuizen, Kernhem en Ede Oost klik je hier.
  • Voor de beweegladder van oktober voor Ede Zuid, Rietkampen, Maandereng en Bennekom klik je hier.

Activiteitenoverzicht:

16 Sep 2015
Sportservice Ede heeft in maart en mei met verschillende partijen uit Otterlo (Sero, de Aanloop, Otterlo’s Belang, de Vrienden van Otterlo, SVO, TVO, BSVO, SWO en Fysiotherapie Therapiepraktijk Cora Stegman) gesproken over het sport- en beweegaanbod binnen het dorp. In deze gesprekken is het idee ontstaan om te bezien hoe we meer mensen in Otterlo in beweging krijgen. Daarbij is gekeken naar het bestaande beweegaanbod, maar ook naar mogelijkheden om het aanbod te verbreden. Maar voordat er allemaal plannen gemaakt worden, willen we eerst binnen Otterlo pijlen of hier behoefte aan is. Wij horen daarom graag van iedereen uit Otterlo wat er nog ontbreekt aan beweegaanbod binnen het dorp. We horen het graag van iedereen! Kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen! Via deze oproep vragen wij iedereen om het onderstaande vragen in te vullen. Alvast bedankt voor de medewerking! Namens, Sero, de Aanloop, Otterlo’s Belang, de Vrienden van Otterlo, SVO, TVO, BSVO, SWO, Fysiotherapie Therapiepraktijk Cora Stegman en Sportservice Ede

01 Oct 2015
Op donderdag 1, 8 en 15 oktober wordt er pleintjessport georganiseerd op het pleintje voor de Merlijnflat, in de buurt van de Stroombergflat en de van Eekelenflat. Er worden wekelijks andere sporten aangeboden aan kinderen van 4 t/m 12 jaar. Elke donderdag kan je na schooltijd komen sporten van 15.30 tot 16.30 uur.

07 Oct 2015
Op woensdag 7 oktober organiseert Sportservice Ede i.s.m. Therapeutisch Centrum Lunteren een bosmiddag bij de Goudsberg. Van 14.00 tot 16.30 zijn kinderen van 6 t/m 12 jaar welkom om deel te nemen aan deze dag. Op het programma staan verschillende bosspelen en sporten en kinderen kunnen deelnemen aan een gps tocht met opdrachten en schatten zoeken. Trek kleding aan die vies mag worden.

07 Oct 2015
Op woensdag 7 oktober organiseert Sportservice Ede in samenwerking met het Leger des Heils een sportmiddag op het gezonde schoolplein. Dit schoolplein is begin september geopend voor de school, maar ook voor de wijk. Het schoolplein is van het ROC A12 aan de bovenbuurtweg in Ede. Van 15.00-16.00 uur wordt er een sportactiviteit georganiseerd voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Er komen verschillende sporten aan bod, ook het gezonde thema wordt hierin meegenomen.

14 Oct 2015
Ben je tussen de 6 en 12 jaar en vindt je zwemmen leuk? Kom dan woensdag 14 oktober van 13.30 – 15.30 uur zwemmen in het zwembad bij Droompark de Zanding. Je kunt recreatief zwemmen en tussendoor neem je deel aan leuke activiteiten, zoals schatduiken en puzzelduiken. Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door de Zanding en Sportservice Ede. Let op: zwemdiploma A is verplicht! Jouw ouder(s)/verzorger moeten een verklaring ondertekenen waarop staat aangegeven dat je een zwemdiploma hebt. De verklaring is onderaan deze pagina te downloaden. De ondertekende verklaring lever je in op 14 oktober.

19 Oct 2015
Altijd al een keer willen freerunnen en leuke turnoefeningen willen leren en ben je 7 t/m 13 jaar oud?! Kom dan maandag 19 oktober in de herfstvakantie naar de turn- en freerunningmiddag die door Sportservice Ede en Ganoteon wordt georganiseerd! Zorg dat je er om 13.00 uur bent. Het is om 14.30 uur afgelopen. Neem sportkleding en sportschoenen mee en eventueel een flesje water, zodat je tussendoor wat kan drinken.

20 Oct 2015
Op 20 oktober wordt er in sporthal 't Riet een kleutersportochtend georganiseerd door Sportservice Ede. Turnvereniging Sparta ondersteunt hierbij. Kleuters van 3 t/m 6 jaar kunnen gratis mee doen met allerlei gym onderdelen, zoals klimmen, balanceren enzovoort. Van 10.00-11.00 uur kunnen de kleuters komen mee doen, ouders zijn ook welkom. Wel even opgeven via deze site.

20 Oct 2015
Op dinsdag 20 oktober organiseert Sportservice Ede een sportmiddag voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Er worden deze middag verschillende sporten aangeboden van 14.00-15.30 uur. Je mag ook je eigen keuze aangeven van sport, dan kunnen we dat ook spelen. De activiteit is gratis, geef je wel even op via deze site.

21 Oct 2015
Op woensdag 21 oktober organiseert Sportservice Ede speciaal voor kleuters een sportochtend in Wekerom. Gezamenlijk met sportvereniging Wekerom wordt er een leuk turn, sport en spel aanbod verzorgd. De sportochtend vindt van 10.00 - 11.30 plaats in de gymzaal in het Kulturhus. Iedereen van 3 t/m 6 jaar is welkom om gratis deel te nemen aan deze sportochtend! Geef je van te voren op!

22 Oct 2015
Op donderdag 22 oktober organiseert Sportservice Ede een zaalvoetbaltoernooi in Lunteren. Dit toernooi is speciaal voor de jeugd van 6 t/m 13 jaar. Geef je op, zodat je zeker bent van deelname.

Eerste« Vorige12Laatste

Datum: