SPORTSPREEKUUR

Elke 1ste maandag
van de maand

10.30-11.30 Stadswinkel

HEEFT U EEN VRAAG?

Wellicht staat op deze site
het antwoord

klik hier voor meer info

ACCOMMODATIE HUREN?

Reserveer direct
via deze site!

klik hier voor meer info

JIJ BEWEEGT TOCH OOK?

Het hele jaar door
heel veel activiteiten?

klik hier voor een overzicht

Het hele jaar rond volop te doen

Sportservice Ede  organiseert veel activiteiten. Het hele jaar door zijn er in alle dorpen en wijken van de gemeente afwisselende sportactiviteiten, vaak in samenwerking met lokale sportaanbieders. Daarnaast organiseert Sportservice Ede voor sportverenigingen themabijeenkomsten over actuele onderwerpen en natuurlijk zijn er de grotere evenementen zoals de Schoolsport Olympiade.

Voor de structurele activiteiten voor jeugd klik hier.

Structurele activiteiten voor jongeren zijn hier te vinden.

Hieronder vindt u een overzicht van alle andere activiteiten die op stapel staan. Via de zoekfunctie rechts op deze pagina kunt u gericht naar een activiteit zoeken.

Beweegladder:

Elke maand brengen we een beweegladder uit waarin alle activiteiten zijn opgenomen voor jeugd in de basisschoolleeftijd. Deze ladders kun je downloaden.

De beweegladders met activiteiten in december 2015 kun je hieronder downloaden.
  • Voor de beweegladder van december voor de buitendorpen van de gemeente Ede, m.u.v. Bennekom, klik je hier.
  • Voor de beweegladder van december voor Ede centrum, Veldhuizen, Kernhem en Ede Oost klik je hier.
  • Voor de beweegladder van december voor Ede Zuid, Rietkampen, Maandereng en Bennekom klik je hier.
Ook de beweegladders met activiteiten in november 2015 kun je hieronder nog downloaden.
  • Voor de beweegladder van november voor de buitendorpen van de gemeente Ede, m.u.v. Bennekom, klik je hier.
  • Voor de beweegladder van november voor Ede centrum, Veldhuizen, Kernhem en Ede Oost klik je hier.
  • Voor de beweegladder van november voor Ede Zuid, Rietkampen, Maandereng en Bennekom klik je hier.

Activiteitenoverzicht:

09 Dec 2015
Ben je tussen de 6 en 12 jaar en vindt je zwemmen leuk? Kom dan woensdag 9 december van 13.30 – 15.30 uur zwemmen in het zwembad bij Droompark de Zanding. Je kunt recreatief zwemmen en tussendoor worden er allerlei leuke spellen in het water georganiseerd. Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door de Zanding en Sportservice Ede. Let op: zwemdiploma A is verplicht! Jouw ouder(s)/verzorger moeten een verklaring ondertekenen waarop staat aangegeven dat je een zwemdiploma hebt. De verklaring is onderaan deze pagina te downloaden. De ondertekende verklaring lever je in op 9 december.

22 Dec 2015
Op dinsdag 22 december organiseert Sportservice Ede in samenwerking met Zwembad de Peppel het watervoetbaltoernooi 2015. Er wordt 4 tegen 4 gespeeld en elk team mag maximaal 5 spelers hebben (dus 1 wissel). Er is plek voor maximaal 5 teams, dus geef je snel op! Het watervoetbaltoernooi is bedoeld voor kinderen van 10 t/m 14 jaar en de deelname is gratis!

22 Dec 2015
In de kerstvakantie op dinsdag 22 december organiseert Sportservice Ede in samenwerking met Fightin' Nabil een kleutersportochtend. Kleuters van 3 t/m 6 jaar kunnen kennismaken met kabouterkarate. De activiteit is van 10.00-11.00 uur in sportzaal de Maandereng (Mesdagstraat 4, Ede).

23 Dec 2015
Op woensdag 23 december is er in samenwerking met turnclub PIT, Exalto sport en Volleybalvereniging DOS een sportochtend in Lunteren. Tijdens deze ochtend zullen de drie verenigingen clinics verzorgen in de sporten freerunnen, volleybal en badminton. Dus kom lekker meedoen tijdens de sportochtend in Lunteren

23 Dec 2015
Sportservice Ede organiseert i.s.m. DVO Bennekom een kleutersport ochtend kangoeroe korfbal. Op woensdag 23 december kunnen kleuters van 3 t/m 6 jaar gratis meedoen met de activiteit. Van 10.00-11.00 uur in sportzaal Soetendaal (Halderweg 48, Bennekom) kunnen de kinderen kennismaken met korfbal.

Datum: