HEEFT U EEN VRAAG?

Wellicht staat op deze site
het antwoord

klik hier voor meer info

ACCOMMODATIE HUREN?

Reserveer direct
via deze site!

klik hier voor meer info

JIJ BEWEEGT TOCH OOK?

Het hele jaar door
heel veel activiteiten?

klik hier voor een overzicht

Het hele jaar rond volop te doen

Sportservice Ede  organiseert veel activiteiten. Het hele jaar door zijn er in alle dorpen en wijken van de gemeente afwisselende sportactiviteiten, vaak in samenwerking met lokale sportaanbieders. Daarnaast organiseert Sportservice Ede voor sportverenigingen themabijeenkomsten over actuele onderwerpen en natuurlijk zijn er de grotere evenementen zoals de Schoolsport Olympiade.

Voor de structurele activiteiten voor jeugd klik hier.

Structurele activiteiten voor jongeren zijn hier te vinden.

Hieronder vindt u een overzicht van alle andere activiteiten die op stapel staan. Via de zoekfunctie rechts op deze pagina kunt u gericht naar een activiteit zoeken.

Sport- en beweegkalender:

Elke maand brengen we een sport- en beweegkalender uit waarin alle activiteiten zijn opgenomen voor jeugd in de basisschoolleeftijd. Deze ladders kun je downloaden.

De beweegkalenders met activiteiten in juni 2017 kun je hieronder downloaden.

  • Voor de beweegkalender van juni voor de buitendorpen van de gemeente Ede, m.u.v. Bennekom, klik je hier.
  • Voor de beweegkalender van juni voor Ede centrum, Veldhuizen, Kernhem en Ede Oost klik je hier.
  • Voor de beweegkalender van juni voor Oud Zuid, Maandereng, Rietkampen, Enka-wijk en Bennekom klik je hier.

De beweegkalender met activiteiten in juli en augustus 2017 in de buitendorpen van de gemeente Ede kun je hieronder downloaden.

  • Voor de beweegkalender van juli voor de buitendorpen van de gemeente Ede, m.u.v. Bennekom, klik je hier.

Activiteitenoverzicht:

07 Jul 2017
SAM is de naam van onze mascotte en staat voor: Samen, Actief, Meedoen. Het doel van SAM is dat meer kinderen buiten spelen, in beweging komen en dit vooral met elkaar beleven. Met deze doelstelling in gedachte heeft SAM een Sportbieb bij de tepelburgweg geopend op 17 mei. De opening, i.s.m. Kinderwerk Harskamp, bleek een topdag en goede start voor de Sportbieb. Na inschrijving bij sportservice ontvangt ieder lid een SAM-pas waarmee je gratis sport- en spelmateriaal kunt lenen. Een groot succes blijkt. De eerste maand zijn er meer dan 60 kinderen waaraan we een ledenpas hebben mogen geven. Om iedereen uit Harskamp te laten ervaren hoe en wat er gebeurd rondom de Sportbieb SAM organiseren we op vrijdag 7 juli een open avond. De open avond is vanaf 18.30 uur. We nodigen nu niet alleen de kinderen uit, maar vooral de ouders om samen te sporten en met elkaar een leuke avond te hebben en te brainstormen over hoe we dit succes kunnen voortzetten.

17 Jul 2017
Een week boordevol leuke sport en spel activiteiten in Ede.

Datum: