SPORTSPREEKUUR

Elke 1ste maandag
van de maand

10.30-11.30 Stadswinkel

HEEFT U EEN VRAAG?

Wellicht staat op deze site
het antwoord

klik hier voor meer info

ACCOMMODATIE HUREN?

Reserveer direct
via deze site!

klik hier voor meer info

JIJ BEWEEGT TOCH OOK?

Het hele jaar door
heel veel activiteiten?

klik hier voor een overzicht

Het hele jaar rond volop te doen

Sportservice Ede  organiseert veel activiteiten. Het hele jaar door zijn er in alle dorpen en wijken van de gemeente afwisselende sportactiviteiten, vaak in samenwerking met lokale sportaanbieders. Daarnaast organiseert Sportservice Ede voor sportverenigingen themabijeenkomsten over actuele onderwerpen en natuurlijk zijn er de grotere evenementen zoals de Schoolsport Olympiade.

Voor de structurele activiteiten voor jeugd klik hier.

Structurele activiteiten voor jongeren zijn hier te vinden.

Hieronder vindt u een overzicht van alle andere activiteiten die op stapel staan. Via de zoekfunctie rechts op deze pagina kunt u gericht naar een activiteit zoeken.

Beweegladder:

Elke maand brengen we een beweegladder uit waarin alle activiteiten zijn opgenomen voor jeugd in de basisschoolleeftijd. Deze ladders kun je downloaden.

De beweegladders met activiteiten in mei kun je hieronder downloaden.
  • Voor de beweegladder van mei voor de buitendorpen van de gemeente Ede, m.u.v. Bennekom, klik je hier.
  • Voor de beweegladder van mei voor Ede Oost, Ede Centrum, Ede Veldhuizen en Ede Kernhem klik je hier.
  • Voor de beweegladder van mei voor Ede Zuid, Maandereng, Rietkampen en Bennekom klik je hier.

Activiteitenoverzicht:

13 May 2015
Sportmix is een sport & beweeggroepje voor jeugd van 8 t/m 14 jaar met een vorm van autisme. Vind jij het soms ook moeilijk om mee te sporten met de rest, maar vind je sport en bewegen wel heel leuk, dan is Sportmix iets voor jou. Elke sportles is er een leuk programma waarin duidelijkheid en structuur erg belangrijk zijn. Deze les vindt plaats in de gymzaal aan de Groenendaal en is in samenwerking met stichting ROOZ en Welstede. De Sportmix loopt steeds in een cursusvorm van 10 lessen. De huidige reeks loopt van 4 februari t/m 15 april. DEZE REEKS ZITTEN WE AAN HET MAXIMALE AANTAL DEELNEMERS. DE VOLGENDE REEKS IS ER WEER RUIMTE VOOR NIEUWE DEELNEMERS.

27 May 2015
Ben je tussen de 6 en 12 jaar en vindt je zwemmen leuk? Kom dan woensdag 27 mei van 13.30 – 15.30 uur zwemmen in het nieuwe zwembad bij de Zanding. Je kunt recreatief zwemmen en tussendoor wordt er een waterpolo clinic verzorgd. Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door de Zanding, een vrijwilliger uit Otterlo en Sportservice Ede. Let op: zwemdiploma A is verplicht! Jouw ouder(s) moeten een verklaring ondertekenen waarop staat aangegeven dat je een zwemdiploma hebt. De verklaring is onderaan deze pagina te downloaden. De ondergetekende verklaring lever je in bij de entree op 27 mei.

06 Jun 2015
Op zaterdag 6 juni organiseert Sportservice Ede in samenwerking met 2 bewoners van de Hoogbouw Zuid een voetbaltoernooi. Er zijn deze dag 2 toernooien, één voor jongeren van 10 t/m 15 jaar en één voor 15+. Opgeven kan via de site of via de mail. Er wordt 4-4 gespeeld en een team bestaat uit maximaal 5 spelers. De activiteit vindt plaats in de voetbalkooi aan de van der Hagenstraat, Ede Zuid van 11.00-15.00 uur. Naast het voetbaltoernooi zijn er ook nog andere activiteiten, zoals een springkussen, latje trap, hooghouden en een terras met koffie/ thee en multiculturele hapjes.

10 Jun 2015
Op woensdag 10 juni is het nationale buitenspeeldag. Buitenspelen maakt kinderen vrolijk en blij. Het prikkelt de fantasie en is goed voor de sociale vaardigheden, gezondheid en motoriek. Op het veldje aan de Adamsdreef organiseert Sportservice Ede van 14.00-15.30 uur een activiteit waar allerlei spellen georganiseerd worden die je buiten kan spelen. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen gratis mee doen. Wel even opgeven van tevoren.

13 Jun 2015
Op zaterdag 13 juni organiseert Sportservice Ede in samenwerking met Welstede, buurthuis de Meerpaal, speeltuin de Zanderij, SWO, basisschool de Zuiderpoort, KDV Pinokkio en vrijwilligers het wijkfeest Ede Zuid 2015. Alle kinderen t/m 12 jaar oud zijn welkom om mee te komen doen met verschillende activiteiten rondom buurthuis de Meerpaal (Nijverheidsplein). Er zijn activiteiten zoals een stormbaan, skelterrace, pannakooi, knutselen, maar ook een terras voor de ouders om wat te drinken. Kom allemaal gratis mee doen van 13.00-16.00 uur.

16 Jun 2015
Op dinsdag 16 juni organiseert Sportservice Ede een open voetbaltoernooi op het Soembaplein in Ede. Van 18.30 tot 20.00 kan iedereen vanaf 10 jaar mee komen doen aan dit toernooi. Er wordt gespeeld met een doordraaisysteem waarbij meedoen belangrijker is dan winnen. Inschrijven is niet nodig!

18 Jun 2015
Op donderdagavond 18 juni organiseert Sportservice Ede een pannavoetbal avond op de Langenhorst in Ede. Van 18.30 tot 20.00 kan iedereen van 10 jaar en ouder deelnemen aan deze voetbalavond.

24 Jun 2015
Op woensdagavond 24 juni organiseert Sportservice Ede samen met Wielervereniging Ede een mountainbiketocht in Otterlo. Jeugd van 11 t/m 14 jaar kan op deze dag deelnemen aan deze tocht die door de bossen van Otterlo gaat. Om 18.30 wordt er verzameld op het schoolplein van de Ericaschool in Otterlo.

24 Jun 2015
Op woensdag 24 juni organiseert Sportservice Ede een skate workshop in Bennekom. Op de skatebaan in Bennekom (Achterstraat), kun je mee komen doen met een workshop skaten. De workshop is van 14.00-15.30 uur en voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Deelname is gratis, maar opgeven is verplicht.

Datum: