SPORTSPREEKUUR

Elke 1ste maandag
van de maand

10.30-11.30 Stadswinkel

HEEFT U EEN VRAAG?

Wellicht staat op deze site
het antwoord

klik hier voor meer info

ACCOMMODATIE HUREN?

Reserveer direct
via deze site!

klik hier voor meer info

JIJ BEWEEGT TOCH OOK?

Het hele jaar door
heel veel activiteiten?

klik hier voor een overzicht

Het hele jaar rond volop te doen

Sportservice Ede  organiseert veel activiteiten. Het hele jaar door zijn er in alle dorpen en wijken van de gemeente afwisselende sportactiviteiten, vaak in samenwerking met lokale sportaanbieders. Daarnaast organiseert Sportservice Ede voor sportverenigingen themabijeenkomsten over actuele onderwerpen en natuurlijk zijn er de grotere evenementen zoals de Schoolsport Olympiade.

Voor de structurele activiteiten voor jeugd klik hier.

Structurele activiteiten voor jongeren zijn hier te vinden.

Hieronder vindt u een overzicht van alle andere activiteiten die op stapel staan. Via de zoekfunctie rechts op deze pagina kunt u gericht naar een activiteit zoeken.

Beweegladder:

Elke maand brengen we een beweegladder uit waarin alle activiteiten zijn opgenomen voor jeugd in de basisschoolleeftijd. Deze ladders kun je downloaden.

De beweegladders met activiteiten in juni 2016 kun je hieronder downloaden.

  • Voor de beweegladder van juni voor de buitendorpen van de gemeente Ede, m.u.v. Bennekom, klik je hier.
  • Voor de beweegladder van juni voor Ede centrum, Veldhuizen, Kernhem en Ede Oost klik je hier.
  • Voor de beweegladder van juni voor Ede Zuid, Rietkampen, Maandereng en Bennekom klik je hier.

Ook de beweegladders met activiteiten in mei 2016 kun je hieronder nog downloaden.

  • Voor de beweegladder van mei voor de buitendorpen van de gemeente Ede, m.u.v. Bennekom, klik je hier.
  • Voor de beweegladder van mei voor Ede centrum, Veldhuizen, Kernhem en Ede Oost klik je hier.
  • Voor de beweegladder van mei voor Ede Zuid, Rietkampen, Maandereng en Bennekom klik je hier.

Activiteitenoverzicht:

30 May 2016
Basketbal in samenwerking met basketbalvereniging BCE Maandag 30 mei 15:00 – 16:00, groep 3 t/m 5 16:00 – 17:00, groep 6 t/m 8

30 May 2016
Kom een keer meedoen met kidsjudo

04 Jun 2016
Op zaterdag 4 juni van 11.00-17.00 uur wordt het Ede Zuid Respect georganiseerd. In en rond de voetbalkooi aan de van der Hagenstraat worden deze dag verschillende activiteiten georganiseerd voor jeugd en ouders. Er zijn 2 voetbaltoernooi die georganiseerd worden. 4-4 toernooi waarbij minimaal 2 volwassenen van 30 jaar en ouder moeten zijn en 2 jongeren onder de 16 jaar. Er is ook een 5-5 toernooi voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Daarnaast kun je meedoen aan verschillende sport en spelletjes en is er een gezellig terras met lekkere hapjes en limonade. Neem je ouders, vriendjes en vriendinnetjes mee en kom gezellig meedoen.

08 Jun 2016
Op 8 juni organiseert Sportservice Ede in samenwerking met Bewoners voor Bewoners Maandereng, SESB en BSO Wijs de buitenspeeldag. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen gratis mee doen met de verschillende activiteiten. Kom lekker buitenspelen van 13.30-16.00 uur, haal je spelkaart bij de leiding en leef je uit met de verschillende sporten en spellen.

29 Jun 2016
Op 29 juni organiseert Sportservice Ede in samenwerking met BSO Wijs de nationale modderdag in het Leefpark. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen gratis mee komen doen en zich helemaal uitleven in de modder en met modder. Van 14.00-16.00 uur kan je komen naar het Leefpark (achter het Groenhorst Collega aan de Zandlaan), opgeven is wel verplicht.

15 Jul 2016
Sportservice Ede participeert in het project "Gastvrij Ede Veldhuizen", een zomerkamp waarbij gezinnen die niet op vakantie (kunnen) gaan de mogelijkheid krijgen om te kamperen op het sportpark van Blauw Geel aan de Peppelensteeg. Een mooi initiatief vanuit vrijwilligers uit de wijk in samenwerking met verschillende sportverenigingen en organisaties. Zo stelt voetbalvereniging Blauw Geel '55 haar sportpark ter beschikking, en komen er diverse clinics van verschillende sportaanbieders, waaronder Beyond Basic Ede. Ook Zwembad de Peppel denkt mee met de organisatie. Naast de sport en spelactiviteiten zullen er nog meer leuke activiteiten worden georganiseerd! Voor meer informatie kunt u kijken op www.gastvrijedeveldhuizen.jouwweb.nl, of stuur een mail naargastvrijedeveldhuizen@gmail.com. Ook kunt u contact opnemen met Sjonnie Maasdam.

Datum: