SPORTSPREEKUUR

Elke 1ste maandag
van de maand

10.30-11.30 Stadswinkel

HEEFT U EEN VRAAG?

Wellicht staat op deze site
het antwoord

klik hier voor meer info

ACCOMMODATIE HUREN?

Reserveer direct
via deze site!

klik hier voor meer info

JIJ BEWEEGT TOCH OOK?

Het hele jaar door
heel veel activiteiten?

klik hier voor een overzicht

 

Het hele jaar rond volop te doen

Sportservice Ede  organiseert veel activiteiten. Het hele jaar door zijn er in alle dorpen en wijken van de gemeente afwisselende sportactiviteiten, vaak in samenwerking met lokale sportaanbieders. Daarnaast organiseert Sportservice Ede voor sportverenigingen themabijeenkomsten over actuele onderwerpen en natuurlijk zijn er de grotere evenementen zoals de Schoolsport Olympiade.

Voor de structurele activiteiten voor jeugd klik hier.

Structurele activiteiten voor jongeren zijn hier te vinden.

Hieronder vindt u een overzicht van alle andere activiteiten die op stapel staan. Via de zoekfunctie rechts op deze pagina kunt u gericht naar een activiteit zoeken.

Beweegkalender:

Elke twee maanden brengen we een beweegkalender uit waarin alle activiteiten zijn opgenomen voor jeugd in de basisschoolleeftijd. Deze kalenders kun je downloaden.

  • Voor de beweegkalender voor september, oktober en november voor de buitendorpen ten noorden van Ede en Ede zelf ten noorden van het spoor klik je hier.
  • Voor de beweegkalender voor september, oktober en november voor Ede ten zuiden van het spoor en Bennekom klik je hier.

Activiteitenoverzicht:

17 Sep 2014
Sportmix is een sport & beweeggroepje voor kinderen van 8 t/m 14 jaar met een vorm van autisme. Vind jij het soms ook moeilijk om mee te sporten met de rest, maar vind je sport en bewegen wel heel leuk, dan is Sportmix iets voor jou. Elke sportles is er een leuk programma waarin duidelijkheid en structuur erg belangrijk zijn. Deze les vindt plaats in de gymzaal aan de Groenendaal.

24 Sep 2014
Op woensdag 24 september organiseert Sportservice Ede een sportmiddag op het veldje aan de Adamsdreef in de Rietkampen. Er worden verschillende sporten en spellen gespeeld. Ben je tussen de 6 en 12 jaar en heb je zin om mee te doen? Kom dan van 13.30-16.00 uur gratis mee doen met de activiteit. Opgeven is niet nodig.

24 Sep 2014
Op woensdag 24 september organiseert Sportservice Ede een sportmiddag in Lunteren. Op deze middag kan de jeugd van 6 t/m 12 jaar gratis deel komen nemen aan een sportief en afwisselend sport en spel programma.

24 Sep 2014
Op woensdag 24 augustus organiseert Sportservice Ede op het schoolplein van Het Startpunt een sportmiddag. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen op deze middag gratis komen deelnemen en kennismaken met verschillende sportactiviteiten.

26 Sep 2014
Op vrijdag 26 september is het weer jaarlijkse burendag in speeltuin de drie Esssen. Iedereen is op deze middag van 15.30 tot 19.00 uitgenodigd om langs te komen en aan de vele verschillende leuke sport- en spelactiviteiten deel te nemen. Je kunt natuurlijk ook gewoon vrij spelen in de speeltuin.

27 Sep 2014
Op zaterdag 27 september organiseert Sportservice Ede in samenwerking met de bewonerscommissie van de Mariendaal een burendag. Op het sportveldje voor de Mariendaalflats (op de parkeerplaats) worden er verschillende sport en spel activiteiten georganiseerd waaraan iedereen mee kan komen doen. De burendag vindt van 10.00 tot 14.00 plaats.

01 Oct 2014
Op 1, 8 en 15 oktober organiseert Sportservice Ede in samenwerking met DOS Bennekom Dancekids. Kinderen van 3 t/m 8 jaar kunnen kennis maken met dans. De activiteit vindt plaats in de gymzaal aan de Schoolstraat in Bennekom. Op 1 en 8 oktober wordt er flink geoefend met allerlei dansjes, want op 15 oktober is er een optreden voor alle ouders. Kinderen kunnen zich opgeven via deze site of via DOS Bennekom. Van 15.30-16.30 uur kunnen kinderen van 3 t/m 5 jaar mee komen doen. Van 16.30-17.30 uur kunnen kinderen van 6 t/m 8 jaar mee komen doen.

01 Oct 2014
Op woensdag 1 oktober organiseert Sportservice Ede een sportmiddag voor de jeugd in Wekerom. Tijdens deze middag is iedereen van 6 t/m 12 jaar welkom om deel te nemen aan het sport en spelprogramma.

08 Oct 2014
Op woensdag 8 oktober organiseert Sportservice Ede een sportmiddag in de Maandereng. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen gratis mee komen doen met verschillende sporten en spellen. De activiteit vindt plaats in het buurtpark en duurt van 13.30-16.00 uur.

08 Oct 2014
Op woensdag 8 oktober komt Sportservice Ede naar Ederveen voor een sportmiddag. Jeugd van 6 t/m 12 jaar is op deze middag welkom om deel te nemen aan het gratis sport en spelaanbod.

Eerste« Vorige1234Laatste

Datum: