HEEFT U EEN VRAAG?

Wellicht staat op deze site
het antwoord

klik hier voor meer info

ACCOMMODATIE HUREN?

Reserveer direct
via deze site!

klik hier voor meer info

JIJ BEWEEGT TOCH OOK?

Het hele jaar door
heel veel activiteiten?

klik hier voor een overzicht

Sport en bewegen bereikbaar voor iedereen

Sportservice Ede levert met regelmaat een sportieve bijdrage aan zowel grote als kleine evenementen in de regio Ede en Food Valley. Hierbij kan gedacht worden aan het organiseren en/of uitvoeren van een Koningsdag, Sportevent, Zomersportweek, Summer Tour, Wijkfeest of de Schoolsport Olympiade.

Voorop staat een professionele aanpak, ondersteuning en/of uitvoering van het evenement. Sportservice Ede beschikt over ervaren sportontwikkelaars en sportconsulenten die allen de expertise hebben om op een verantwoorde en goede manier sportactiviteiten en –evenementen neer te zetten. Kortom: Sportservice Ede beschikt over de mogelijkheden om uw evenement van A tot Z te organiseren en/of uit te voeren.

Bij de organisatie en ondersteuning van evenementen en activiteiten staan voor Sportservice Ede de volgende basisdoelstellingen centraal:

  • mensen kennis laten maken met sport en bewegen
  • mensen letterlijk in beweging brengen
  • mensen bewust maken dat sport en bewegen onderdeel zijn van een gezonde leefstijl

Sportservice Ede heeft een aantal jaarlijks terugkerende evenementen zoals de Schoolsportolympiade.

Wilt u ook ondersteuning of advies bij de organisatie van een groot of klein evenement in Ede, neem vrijblijvend contact op met Sportservice Ede.

12 Apr 2018
Om het ontwikkelen van een veilig sportklimaat voor trainers en kinderen/jongeren te bevorderen organiseren Special Heroes, Sportservice Ede, Sportservice Wageningen en Sportservice Rhenen op donderdag 12 april 2018 van 19.00 tot 21.15 uur een workshop over het omgaan met jongeren met probleemgedrag in de sport. De avond wordt gehouden bij SBO De Regenboog aan de Generaal Spoorlaan 4 in Ede.

28 May 2018
Op sportverenigingen gebeuren vaak ongelukken. Van kleine schaafwonden tot botbreuken, het komt allemaal voor op de sportvelden en in de sporthallen. Belangrijk voor u als sportvereniging om hier goed op voorbereid te zijn. Door middel van het aanbieden van een EHBO cursus kunt u als sportvereniging uw vrijwilligers hier goed op voorbereiden.