SPORTSPREEKUUR

Elke 1ste maandag
van de maand

10.30-11.30 Stadswinkel

HEEFT U EEN VRAAG?

Wellicht staat op deze site
het antwoord

klik hier voor meer info

ACCOMMODATIE HUREN?

Reserveer direct
via deze site!

klik hier voor meer info

JIJ BEWEEGT TOCH OOK?

Het hele jaar door
heel veel activiteiten?

klik hier voor een overzicht

 

Het hele jaar rond volop te doen

Sportservice Ede  organiseert veel activiteiten. Het hele jaar door zijn er in alle dorpen en wijken van de gemeente afwisselende sportactiviteiten, vaak in samenwerking met lokale sportaanbieders. Daarnaast organiseert Sportservice Ede voor sportverenigingen themabijeenkomsten over actuele onderwerpen en natuurlijk zijn er de grotere evenementen zoals de Schoolsport Olympiade.

Voor de structurele activiteiten voor jeugd klik hier.

Structurele activiteiten voor jongeren zijn hier te vinden.

Hieronder vindt u een overzicht van alle andere activiteiten die op stapel staan. Via de zoekfunctie rechts op deze pagina kunt u gericht naar een activiteit zoeken.

Beweegkalender:

Elke twee maanden brengen we een beweegkalender uit waarin alle activiteiten zijn opgenomen voor jeugd in de basisschoolleeftijd. Deze kalenders kun je downloaden.

  • Voor de beweegkalender voor de zomermaanden juli en augustus klik je hier.

Activiteitenoverzicht:

20 Aug 2014
Ben je tussen de 2 en 5 jaar oud? Kom dan deze ochtend naar speeltuin De Drie Esssen in Ede. We gaan lekker bewegen met leeftijdgenootjes! Leuke spelletjes en een uitdagend parcours.

20 Aug 2014
Met mooi weer is er vandaag een heus waterfeest in speeltuin De Drie Esssen in Ede! Leef je uit op de buikschuifbaan, waterestafettes, en nog veel meer leuke waterspelletjes!

26 Aug 2014
In de zomervakantie organiseert de Edese IJsvereniging in de heideweek een skeelerwedstrijd voor de jeugd van de gemeente Ede. Op dinsdag 26 augustus zijn er vanaf 18.30 uur verschillende wedstrijden te rijden: 100 meter sprint, 400 meter, en een groepswedstrijd. De wedstrijden worden gereden op de accommodatie van de Edese IJsvereniging op sportpark Peppelensteeg, Langekampweg 6 te Ede. De kinderen kunnen zich gratis opgeven via tc@eijv.nl of via 06-51166240.

26 Aug 2014
Ben jij tussen de 2 en de 5 jaar, kom dan deze ochtend samen met je ouders lekker spelen in het water in Zwembad de Peppel. Er worden verschillende spelletjes gedaan en ook is er ruimte voor vrij zwemmen.

27 Aug 2014
Kom ook deze middag meedoen met oud hollandse spelletjes in Speeltuin De Drie Esssen in Ede. Leef je uit met zaklopen, op de skilatten en probeer ook eens de gatenkaas! En nog veel meer................

28 Aug 2014
Ook dit jaar zijn wij weer actief op het Paarse Hartenfeest. We hebben weer een mooie plaats op het terrein, waar je verschillende beweegspellen kunt uitproberen! Voor ons geldt: Bewegen met plezier voor iedereen!

29 Aug 2014
Op vrijdag 29 augustus wordt er van 13.00 tot 16.00 uur bij de kinderboerderij de Proosdij de buitenspeeldag van de Steinwijk georganiseerd! Met verschillende activiteiten zoals een speurtocht, diverse sport- en spelactiviteiten, oud-Hollandse spellen, en een pannakooi is er voldoende te doen voor jeugd t/m 12 jaar! Kom dus allemaal gezellig buitenspelen en doe mee aan de leuke activiteiten.

29 Aug 2014
Ben je tussen de 2 en 5 jaar oud? Kom dan deze ochtend naar speeltuin De Drie Esssen in Ede. We gaan lekker bewegen met leeftijdgenootjes! Leuke spelletjes en een uitdagend parcours.

03 Sep 2014
Sportmix is een sport & beweeggroepje voor kinderen van 8 t/m 14 jaar met autisme. Vind jij het soms ook moeilijk om mee te sporten met de rest, maar vind je sport en bewegen wel heel leuk, dan is Sportmix iets voor jou. Elke sportles is er een leuk programma waarin duidelijkheid en structuur erg belangrijk zijn.

10 Sep 2014
Op woensdag 10 september organiseert Sportservice Ede een sportmiddag in de Maandereng. In het buurtpark worden verschillende sporten en spellen aangeboden. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen van 14.00-15.30 uur gratis mee komen doen met de activiteit. Opgeven is niet nodig.

Eerste« Vorige123Laatste

Datum: