HEEFT U EEN VRAAG?

Wellicht staat op deze site
het antwoord

klik hier voor meer info

ACCOMMODATIE HUREN?

Reserveer direct
via deze site!

klik hier voor meer info

JIJ BEWEEGT TOCH OOK?

Het hele jaar door
heel veel activiteiten?

klik hier voor een overzicht

Het hele jaar rond volop te doen

Sportservice Ede  organiseert veel activiteiten. Het hele jaar door zijn er in alle dorpen en wijken van de gemeente afwisselende sportactiviteiten, vaak in samenwerking met lokale sportaanbieders. Daarnaast organiseert Sportservice Ede voor sportverenigingen themabijeenkomsten over actuele onderwerpen en natuurlijk zijn er de grotere evenementen zoals de Schoolsport Olympiade.

Voor de structurele activiteiten voor jeugd klik hier.

Structurele activiteiten voor jongeren zijn hier te vinden.

Hieronder vindt u een overzicht van alle andere activiteiten die op stapel staan. Via de zoekfunctie rechts op deze pagina kunt u gericht naar een activiteit zoeken.

Sport- en beweegkalender:

Elke maand brengen we een sport- en beweegkalender uit waarin alle activiteiten zijn opgenomen voor jeugd in de basisschoolleeftijd. Deze ladders kun je downloaden.

De beweegkalenders met activiteiten in januari 2017 kun je hieronder downloaden.

  • Voor de beweegkalender van januari voor de buitendorpen van de gemeente Ede, m.u.v. Bennekom, klik je hier.
  • Voor de beweegkalender van januari voor Ede centrum, Veldhuizen, Kernhem en Ede Oost klik je hier.
  • Voor de beweegkalender van januari voor Ede Zuid, Rietkampen, Maandereng en Bennekom klik je hier.

Activiteitenoverzicht:

12 Jan 2017
Een open instuif met iedere week diverse sportactiviteiten. Voor de jeugd van 8 - 14 jaar.

17 Jan 2017
Op elke dinsdagavond in oktober wordt er gevoetbald in de voetbalkooi aan de Hondecoeterstraat in de Maandereng. Van 18.00-19.30 uur zijn jongeren vanaf 10 jaar welkom om een balletje mee te schieten.

04 Feb 2017
Op zaterdag 4 februari biedt ons nieuwe initiatief, Sport- en Beweegdorp Wekerom, u een unieke mogelijkheid om gratis mee te doen aan een fittest in het Kulturhus. Heeft u zich voorgenomen om dit jaar meer te gaan sporten of bewegen, dan geeft de fittest prachtig inzicht op welke manier u dat verantwoord kunt gaan doen. Aan de fittest kan iedereen (ook als u een beperking of gezondheidsklachten heeft) deelnemen en deelname verplicht tot niets. Sport- en Beweegdorp Wekerom Het project Sport- Beweegdorp Wekerom is onlangs gestart en heeft als doel meer sport- en beweegaanbod te creëren in Wekerom. De subsidie die is verstrekt geeft ons de mogelijkheid om gedurende 2 jaar diverse activiteiten te ondernemen. Het gaat hierbij om de uitbreiding van sport- en beweegactiviteiten en het activeren van inwoners van Wekerom. Het streven is dat er meer inwoners van Wekerom gaan sporten en bewegen. Ook u kunt ideeën op het gebied van sport en bewegen bij ons aandragen. We gaan hier dan samen met u mee aan de slag. Over de fittest De fittest op zaterdag 4 februari 2017 vormt de officiële aftrap van Sport- en Beweegdorp Wekerom. Tussen 10.00 en 15.00 uur kunt u uw fitheid laten meten in het Kulturhus. Er wordt onder meer gekeken naar uw conditie, lichamelijke fitheid en kracht. De tests worden uitgevoerd door de fysiotherapeuten van Cora Stegman, ondersteund door huisartsenpraktijk Hollemans en Sportservice Ede. Na de test krijgt u direct de uitslag in een kort rapport mee. Meedoen? Wilt u graag vrijblijvend meedoen aan de gratis fittest, vul dan zo spoedig mogelijk het bijgevoegde formulier in en geef dit voor vóór 1 februari af bij Huisartsenpraktijk Hollemans. U kunt ook online een formulier invullen via www.sportservice-ede.nl/fittest. Mocht u naar aanleiding van deze brief nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via sbdwekerom@gmail.com of bel naar 06 – 460 96 906. Wij hopen u en alle andere inwoners van Wekerom op zaterdag 4 februari 2017 te mogen begroeten in het Kulturhus! Kom in beweging en blijf vitaal! Projectteam Sport- en Beweegdorp Wekerom

Datum: