SPORTSPREEKUUR

Elke 1ste maandag
van de maand

10.30-11.30 Stadswinkel

HEEFT U EEN VRAAG?

Wellicht staat op deze site
het antwoord

klik hier voor meer info

ACCOMMODATIE HUREN?

Reserveer direct
via deze site!

klik hier voor meer info

JIJ BEWEEGT TOCH OOK?

Het hele jaar door
heel veel activiteiten?

klik hier voor een overzicht

Het hele jaar rond volop te doen

Sportservice Ede  organiseert veel activiteiten. Het hele jaar door zijn er in alle dorpen en wijken van de gemeente afwisselende sportactiviteiten, vaak in samenwerking met lokale sportaanbieders. Daarnaast organiseert Sportservice Ede voor sportverenigingen themabijeenkomsten over actuele onderwerpen en natuurlijk zijn er de grotere evenementen zoals de Schoolsport Olympiade.

Voor de structurele activiteiten voor jeugd klik hier.

Structurele activiteiten voor jongeren zijn hier te vinden.

Hieronder vindt u een overzicht van alle andere activiteiten die op stapel staan. Via de zoekfunctie rechts op deze pagina kunt u gericht naar een activiteit zoeken.

Beweegladder:

Elke maand brengen we een beweegladder uit waarin alle activiteiten zijn opgenomen voor jeugd in de basisschoolleeftijd. Deze ladders kun je downloaden.

De beweegladders met activiteiten in september kun je hieronder downloaden.
  • Voor de beweegladder van september voor de buitendorpen van de gemeente Ede, m.u.v. Bennekom, klik je hier.
  • Voor de beweegladder van september voor Ede centrum, Veldhuizen, Kernhem en Ede Oost klik je hier.
  • Voor de beweegladder van september voor Ede Zuid, Rietkampen, Maandereng en Bennekom klik je hier.

De beweegladders met activiteiten in juli en augustus kun je hieronder ook nog downloaden.

  • Voor de beweegladder van juli en augustus voor de buitendorpen van de gemeente Ede, m.u.v. Bennekom, klik je hier.
  • Voor de beweegladder van juli en augustus voor Ede en Bennekom klik je hier.

Activiteitenoverzicht:

05 Sep 2015
De bewonersgroep Bewoners voor Bewoners in de Indische buurt organiseert op zaterdag 5 september van 13.00 tot 16.00 uur een leuke familie sport- en speldag voor jong en oud. Zo is er op het Soembaplein een voetbaltoernooi (opgeven vooraf verplicht) en in speeltuin Het Heidebloempje aan de Lomboklaan zijn er verschillende oud-Hollandse spelletjes te spelen met hapjes en drankjes. Kom jij ook gezellig langs?

08 Sep 2015
Op dinsdag 8 september organiseert Sportservice Ede van 18.30 tot 20.00 uur een open voetbaltoernooi op het Soembaplein! Kom dus samen met je vrienden/vriendinnen gezellig meedoen. Er wordt gespeeld met een doordraaisysteem waarbij meedoen belangrijker is dan winnen. Inschrijven is niet nodig. Deelname vanaf 10 jaar.

09 Sep 2015
Ben je tussen de 6 en 12 jaar en vindt je zwemmen leuk? Kom dan woensdag 9 september van 13.30 – 15.30 uur zwemmen in de recreatieplas van de Zanding. Je kunt recreatief zwemmen en tussendoor neem je deel aan een clinic waterkorfbal. Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door de Zanding en Sportservice Ede. Let op: zwemdiploma A is verplicht! Jouw ouder(s)/verzorger moeten een verklaring ondertekenen waarop staat aangegeven dat je een zwemdiploma hebt. De verklaring is onderaan deze pagina te downloaden. De ondertekende verklaring lever je in op 9 september.

16 Sep 2015
Op woensdag 16 september organiseert Sportservice Ede een sport en spelmiddag voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Deze middag vindt plaats op het speelveld aan de Mesdagstraat in de Maandereng in Ede. Op het programma staat onder andere Kan Jam (frisbee variant) en voetbal. Daarnaast zullen er ook nog andere sporten en spellen aan bod komen. Deelname is gratis!

22 Sep 2015
Op dinsdag 22 september organiseert Sportservice Ede van 18.30 tot 20.00 uur een open voetbaltoernooi op het Soembaplein! Kom dus samen met je vrienden/vriendinnen gezellig meedoen. Er wordt gespeeld met een doordraaisysteem waarbij meedoen belangrijker is dan winnen. Inschrijven is niet nodig. Deelname vanaf 10 jaar.

25 Sep 2015
Zin in een avond vol met stoere en gave activiteiten? Kom dan naar de GPS Tracking Expedition. Jongeren van 14 t/m 17 jaar kunnen op vrijdag 25 september van 19:00 tot 21:30 uur meedoen aan een GPS tocht. Tijdens de GPS tracking tocht komen er stoere activiteiten aan bod. Zo kunnen jongeren meedoen aan freerunning, bumpervoetbal, graffiti en een gave challange bij de sportschool. Trek makkelijk zittende kleding en schoenen aan. De GPS Tracking Expedition wordt georganiseerd Sportservice Ede in samenwerking met Welstede, Buurtcentrum De Schakel, Westhoffhuis, Ut Sporthuus, Ana Upu, VV Lunteren, Welactief, Physical, turnclub PiT en ut Sporthuus. Opgeven is verplicht en kan tot en met maandag 21 september.

25 Sep 2015
Op vrijdag 25 september organiseert Sportservice Ede verschillende leuke sport- en spelactiviteiten in het kader van de Burendag 2015. Kom van 16.00 tot 19.00 uur gezellig langs en ontmoet je buren en anderen uit de buurt. De toegang is gratis en er is koffie, thee, limonade en verschillende hapjes.

Datum: