SPORTSPREEKUUR

Elke 1ste maandag
van de maand

10.30-11.30 Stadswinkel

HEEFT U EEN VRAAG?

Wellicht staat op deze site
het antwoord

klik hier voor meer info

ACCOMMODATIE HUREN?

Reserveer direct
via deze site!

klik hier voor meer info

JIJ BEWEEGT TOCH OOK?

Het hele jaar door
heel veel activiteiten?

klik hier voor een overzicht

Het hele jaar rond volop te doen

Sportservice Ede  organiseert veel activiteiten. Het hele jaar door zijn er in alle dorpen en wijken van de gemeente afwisselende sportactiviteiten, vaak in samenwerking met lokale sportaanbieders. Daarnaast organiseert Sportservice Ede voor sportverenigingen themabijeenkomsten over actuele onderwerpen en natuurlijk zijn er de grotere evenementen zoals de Schoolsport Olympiade.

Voor de structurele activiteiten voor jeugd klik hier.

Structurele activiteiten voor jongeren zijn hier te vinden.

Hieronder vindt u een overzicht van alle andere activiteiten die op stapel staan. Via de zoekfunctie rechts op deze pagina kunt u gericht naar een activiteit zoeken.

Beweegladder:

Elke maand brengen we een beweegladder uit waarin alle activiteiten zijn opgenomen voor jeugd in de basisschoolleeftijd. Deze ladders kun je downloaden.

De beweegladders met activiteiten in mei 2016 kun je hieronder downloaden.

  • Voor de beweegladder van mei voor de buitendorpen van de gemeente Ede, m.u.v. Bennekom, klik je hier.
  • Voor de beweegladder van mei voor Ede centrum, Veldhuizen, Kernhem en Ede Oost klik je hier.
  • Voor de beweegladder van mei voor Ede Zuid, Rietkampen, Maandereng en Bennekom klik je hier.

Activiteitenoverzicht:

03 May 2016
Op dinsdag 3 mei organiseert Sportservice Ede in samenwerking met Bewoners voor bewoners Indische buurt een leuke familie sport- en speldag voor jong en oud! er zijn verschillende leuke sporten en spelletjes te spelen en er zijn hapjes en drankjes. Kom jij ook gezellig langs?

03 May 2016
Wandelsportvereniging Blauw Wit start dinsdag 3 mei met een wekelijkse wandelactiviteit voor jeugd van 6 t/m 12 jaar. Kom ook op dinsdag 3 en 10 mei naar het clubgebouw aan de Thomaslaan in Ede (Bij speeltuin Klauterlust) en wandel mee! Zorg dat je aanwezig bent om 18:00 uur. Het duurt tot 19:30 uur.

03 May 2016
Sportmiddag voor jeugd en jongeren van 4 - 12 jaar

04 May 2016
De kinderwerkgroep van Sportspeeltuin de 3 Esssen organiseert een beweegfeest voor peuters en kleuters van 2 t/m 5 jaar. Kom ook gezellig sporten en bewegen met leeftijdsgenootjes en ontdek dat het heel leuk is! Leeftijd: 2 t/m 5 jaar

04 May 2016
Ben je tussen de 4 t/m 12 jaar, Kom dan ook meedoen met deze Avonturentocht! Op verschillende speelplekken in Veldhuizen A worden er leuke activiteiten aangeboden. Haal je schatkaart op in Sportspeeltuin de 3 Esssen en volg de route!

07 May 2016
Kom gezellig naar het Raadhuisplein en doe mee met de verschillende sport- en spelactiviteiten op het Raadhuisplein! Er zijn verschillende verenigingen die lessen verzorgen en wielervereniging Ede geeft lessen waarbij je het Fietslesdiploma kunt behalen! Verder zijn er nog meer festiviteiten georganiseerd door de gemeente Ede zoals een informatiemarkt en een horecaplatform. Voor alle leeftijden!

11 May 2016
Avonturentocht door de wijk, voor jeugd en jongeren van 6 -12 jaar

16 May 2016
Samen met de kinderwerkgroep van Sportspeeltuin de 3 Esssen gaan wij deze middag collecteren voor het Oranje Fonds. Help jij ook mee? De helft gaat naar het Oranje Fonds en van de andere helft van de opbrengst gaan we een leuke maaltijd organiseren in de speeltuin voor buurtbewoners die het moeilijk hebben, eenzaam zijn, of wel eens ‘opgebeurd’ mogen worden! Zorg dat je om 16:00 uur in de speeltuin bent, het duurt tot 18:00 uur. Ingang aan de Schonenburg.

24 May 2016
Kom samen met je vrienden/vriendinnen meedoen met het voetbaltoernooi op het Soembaplein. Er wordt gespeeld met een doordraaisysteem waarbij meedoen belangrijker is dan winnen. Inschrijven is niet nodig! Leeftijd: Vanaf 10 jaar

Eerste« Vorige12Laatste

Datum: