Bennekom Vitaal

Bennekom Vitaal is een beweegprogramma voor 55+ers waarbij u kennismaakt met verschillende sporten. Tijdens het sporten en bewegen staat plezier en gezelligheid voorop, zowel individueel als in groepsverband. Bennekom Vitaal bestaat uit een wekelijks sportaanbod ((m.u.v. lessen op feestdagen en tijdens schoolvakanties). Vooraf aan het programma en na afloop is er een fittest.
Fittest
In de week van 7 t/m 11 november wordt de fittest afgenomen. Tijdens de fittest worden uw gezondheid, algemene fitheid en sportieve interesses in kaart gebracht. Op deze dag is een fysiotherapeut aanwezig. Een mooi begin om vervolgens te kunnen starten met het sport kennismakingsprogramma.
Programma:
Bij Bennekom Vitaal komen verschillende sporten aan bod, zoals nordic walking, sneeuwfit, bodyshape, sport & spel en tennis. Tijdens Bennekom Vitaal werkt u o.a. aan uw lenigheid, kracht, reactiesnelheid, uithoudingsvermogen en coördinatie.
De inhoud van de lessen is zo aangepast dat iedere deelnemer verantwoord op zijn of haar eigen niveau en met plezier mee kan doen.

De lessen vinden plaats in sportzaal Platanenweg in Bennekom op de volgende dagen/ tijden:
Maandag van 19.45-20.45 uur
Donderdag van 8.45-9.45 uur

De lessen starten in week 47 en de 2e fittest zal plaatsvinden in week 11 van 2017.


Kosten:
De eerste fittest is vrijblijvend en gratis. De kosten van het vervolgprogramma van 12 lessen, inclusief de afsluitende fittest, bedragen € 35,-. Na afloop van het programma kunt u doorstromen naar een sportaanbieder uit Bennekom.

 

Direct aanmelden


De inschrijving is voor nu gesloten.