HEEFT U EEN VRAAG?

Wellicht staat op deze site
het antwoord

klik hier voor meer info

ACCOMMODATIE HUREN?

Reserveer direct
via deze site!

klik hier voor meer info

JIJ BEWEEGT TOCH OOK?

Het hele jaar door
heel veel activiteiten?

klik hier voor een overzicht

Sportspeeltuin de Drie Esssen

Het beheer van Sportspeeltuin de Drie Esssen is sinds 2007 bij Sportservice Ede ondergebracht. Sportspeeltuin de Drie Esssen is gevestigd in de wijk Veldhuizen A. Gedurende de openingstijden is een beheerder aanwezig in de speeltuin, die garandeert dat de kinderen van 4 t/m 12 jaar uit de wijk veilig en plezierig kunnen spelen.

Sportspeeltuin de Drie Esssen is voor veel kinderen en ouders uit de wijk een ontmoetingsplek. Doordat de speeltuin een wijkfunctie heeft, zijn ook diverse wijkbewoners als vrijwilliger verbonden aan de speeltuin. Zij begeleiden iedere woensdagmiddag, onder leiding van een medewerker van Sportservice Ede, een sport- en spelactiviteit voor de aanwezige jeugd. Daarnaast worden er in de vakanties extra activiteiten georganiseerd.

Kinderwerkgroep
Sinds 2011 is er ook een heuse kinderwerkgroep actief in Speeltuin de Drie Esssen. De werkgroep, bestaande uit kinderen in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar, organiseert onder leiding van een medewerker van Sportservice Ede diverse activiteiten zelf. In 2013 deed de kinderwerkgroep namens de speeltuin zelfs mee aan de Heideoptocht!

Openingstijden
Enthousiast geworden? Kom dan een keer langs in Sportspeeltuin de Drie Esssen en kom lekker spelen en sporten! De speeltuin is het gehele jaar open. De toegang is € 0,50 en abonnementshouders mogen gratis naar binnen.

Speeltuinbrochure
In het begin van het zomerseizoen is een brochure uitgekomen met informatie over de speeltuin. Hierin staat ook meer informatie over activiteiten, de kinderwerkgroep, abonnementen en openingstijden. Klik hier om deze brochure te downloaden.

SSE kids