HEEFT U EEN VRAAG?

Wellicht staat op deze site
het antwoord

klik hier voor meer info

ACCOMMODATIE HUREN?

Reserveer direct
via deze site!

klik hier voor meer info

JIJ BEWEEGT TOCH OOK?

Het hele jaar door
heel veel activiteiten?

klik hier voor een overzicht

 

Nieuws

18-05-2017
Begin juni start de bouw van de Topsporthal Ede. Vandaag tekende wethouder Johan Weijland namens de gemeente Ede de huurovereenkomst met Sportservice Ede. De topsporthal is vanaf medio 2018 dé inspirerende plek van de Kenniscampus Ede. In de sporthal vind je topsport, recreatieve sport, onderwijs en paramedische expertise in één duurzaam gebouw. Hier kun je als sporter en student het beste uit jezelf halen.

13-04-2017
Bennekom – Het project Bennekom Vitaal in Bennekom is een succes geworden. Op de eerste fitheidstest kwamen 90 inwoners af. Daarvan zijn maar liefst 65 bewoners verder gegaan met het kennismakingsprogramma van 12 weken. Het project is een initiatief van Sportservice Ede en bedoeld om het bewegen onder 55-plussers te stimuleren.

06-04-2017
Topsport, recreatieve sport, onderwijs en paramedische expertise in één duurzaam gebouw. Dat is de topsporthal Ede. De topsporthal vormt vanaf medio 2018 dé ontmoetingsplek van de Kenniscampus Ede. De nieuwe topsporthal komt tot stand dankzij de gemeente Ede, ROC A12/COG en Sportservice Ede. Als alles volgens plan gaat, start de bouw op 4 juni.

22-04-2013
Renswoude, Scherpenzeel, Veenendaal, Barneveld en Amerongen, allemaal hebben ze het: een zaalvoetbalcompetitie van niveau. Dat Ede niet in dat rijtje staat kan niet kloppen. Sportservice ondersteunt daarom het initiatief van Leon Verbakel voor een zaalvoetbalcompetitie in Ede. Er hebben zich inmiddels 9 teams ingeschreven. De competitie kan echter pas van start gaan wanneer er minimaal 12 teams ingeschreven staan en wanneer er genoeg vrijwilligers zijn die organisatorische taken op zich willen nemen.