EHBO Cursus voor sportverenigingen

Door middel van het aanbieden van een EHBO cursus kunt u als sportvereniging uw vrijwilligers hier goed op voorbereiden.
Het activiteitenfonds van de gemeente Ede biedt sportverenigingen, in samenwerking met Arehbo, een unieke mogelijkheid om een EHBO cursus te volgen. Tijdens de cursus leert u wat u moet doen, maar ook wat u vooral moet laten. De cursus wordt afgesloten met een examen, waarna het diploma EHBO wordt uitgereikt.

Planning
De cursus bestaat uit 6 dagdelen van 19:00 – 22:30 uur. De cursus wordt gegeven bij Arehbo aan de Hoorn 18 in Ede. De cursusdagen zijn:
• woensdag 3 april (startdatum)
• woensdag 10 april 2019
• woensdag 17 april 2019
• woensdag 8 mei 2019
• woensdag 15 mei 2019
• woensdag 22 mei 2019
Datum: 03-04-2019
Tijd: 19:00 – 22.30 uur

Kosten en deelname
Aan de EHBO cursus kunnen maximaal 12 personen deelnemen, waarbij een maximum van 2 vrijwilligers per vereniging geldt. Voor deelname aan deze cursus geldt een eigen bijdrage van € 50,00 per cursist. De rest van de kosten worden vergoed door het Activiteitenfonds van de gemeente Ede.

Aanmelden
Stuur een e-mail naar verenigingsadvies@sportservice-ede.nl met de volgende gegevens:

  • Naam vereniging
  • Voorletter(s) cursist
  • Achternaam cursist
  • Geboortedatum cursist
  • E-mailadres cursist
  • Geslacht cursist
  • Akkoord dat vereniging de bijdrage van € 50,00 zal betalen.

Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 29 maart 2019. Let op, vol is vol! Bij een overschrijding van het aantal plekken, geldt de volgorde van aanmelding.

SAM Schoolsport Olympiade

2397 leerlingen uit groep 6/7/8 en 1414 leerlingen uit groep 4 en 5 nemen dit jaar deel aan de SAM Schoolsport Olympiade. Een sportief en gezellig evenement waarbij lokale (sport)aanbieders een breed sportaanbod aanbieden en waarbij leerlingen elkaar ontmoeten. Een actieve dag vol plezier!

SAM Multisport Junior

Vind jij sportieve opvoeding ook belangrijk? En heeft jouw zoon of dochter nog niet voor een sport gekozen, dan is het gloednieuwe SAM Multisport Junior wellicht dé oplossing.
Kinderen vanaf 7 jaar trainen iedere week verschillende beweegvormen zoals zaalvoetbal, volleybal, karate, judo, atletiek, korfbal, gymnastiek en hockey. Dit wordt aangeboden door acht sportverenigingen.

Door te multisporten ontdekt jouw kind zijn eigen unieke beweegtalent, heeft het meer sportplezier en is de kans dat hij of zij een leven lang sport een stuk groter! In de nieuwe visie op sport en bewegen wordt aangeraden om tot tenminste 14 jaar aan meerdere sporten te blijven doen!
Jouw kind kan nu 12 weken kennismaken voor de introductieprijs van € 24,95. SAM Multisport Junior is elke vrijdag van 17.00 – 18.30 uur in de Van der Knaaphal in Ede. De eerste training is op vrijdag 22 maart 2019. De laatste op 28 juni.

Heb je interesse, wil je meer meer informatie of wil je jouw kind direct aanmelden. Stuur een e-mail naar Sebastiaan Kuijper sebastiaan.kuijper@sportservice-ede.nl  of bel 06 – 46 25 71 26.

 

Themabijeenkomst “Grensoverschrijdend gedrag”

Gastspreker Renald Majoor van de Stichting De Stilte Verbroken zal deze avond zijn ervaringen delen.

Renald Majoor is oud-Vitesse speler: “In de topsport wordt veel geëist van een atleet. Door de sportkoepel, door de club, de omgeving. Je moet talent hebben. Je moet leven voor je sport, goed eten, goed drinken, voldoende slapen. Je sport moet op de eerste plek staan. Je moet fysiek en mentaal sterk zijn.Je moet doorzetten, een ijzeren discipline hebben.”

Inloop vanaf 19.15 uur. Om 19.30 uur gaat het van start. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar rochelle.kuiperij@sportservice-ede.nl.