NK Wielrennen

Het NK Wielrennen komt naar Ede! Op woensdag 26, zaterdag 29 en zondag 30 juni worden de Nederlandse Kampioenschappen gereden.

Op woensdag zijn de tijdritten en op zaterdag en zondag vinden de wegwedstrijden plaats.

Het NK Wielrennen wordt georganiseerd door Golazo Sports, Ede is dit jaar de locatie waar het evenement plaatsvindt.

Sportservice Ede verzorgt alle side events in aanloop naar het NK Wielrennen.

SAM Sportbieb "on wheels"

SAM bereidt zich helemaal voor op het NK Wielrennen! Hij wil graag ook met jou oefenen. SAM regelt de fietsen, echte gave mountainbikes. Samen gaan jullie aan de slag met toffe fietstrucjes en spellen om je fietskills te vergroten. De aankomende periodes tourt SAM langs de verschillende Sportbiebs in de omgeving.

Tip van SAM: de nieuwe kindermountainbike-route van MTB Zuid Veluwe!

E-bike testdagen

Kom ook naar de E-bike testdagen in Ede. En wie tijdens de E-bike testdagen een elektrische fiets aanschaft, maakt kans op twee VIP-kaarten voor het NK Wielrennen van 26 t/m 30 juni!

Wil je vaker de fiets pakken, maar zie je op tegen tegenwind, de lange route naar je werk of is wellicht je eigen conditie wat achteruit gegaan? De elektrische fiets biedt de oplossing door net dat extra duwtje in de rug te geven. Maar voordat je een elektrisch fiets aanschaft, wil je natuurlijk wel weten welke fiets het beste bij je past!

Meer dan 90% van de fietsen is niet goed afgesteld. Verbeter je fietshouding en laat je fiets gratis nakijken afstellen.

Alle fietswinkels met de grote #IKfiets vlaggen doen mee op 24 en 25 mei. Op www.edefietst.nl staat het volledig overzicht.

PumpTrack in het centrum van Ede

Ben jij die stoere jongen of meid die vrijdag 17 mei of zaterdag 15 juni een pumptrack parcours komt proberen. Een pumptrack is een uitdagende gesloten, verhard fietsparcours met heuvels en bochten.

Wij zorgen voor de fietsen en begeleiding, jij voor de goede zin.