Sportuurtje

Het Sportuurtje vindt plaats op woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur. Vanaf woensdag 28 september 2016 t/m woensdag 21 juni 2017 wordt er iedere woensdag (met uitzondering van de schoolvakanties) een leuk sportaanbod gegeven i.s.m. diverse sportaanbieders in de gemeente Ede. Het aanbod is zeer gevarieerd.

Onderstaande verenigingen zijn betrokken bij het project:

Atletiekvereniging Climax Atletiek
Blauw Geel '55 Voetbal
CKV Reehorst '45 Korfbal
DOK Ede Freerunnen/turnen
Edese IJsvereniging Skeeleren/schaatsen
MHC Ede Hockey
Zwembad de Peppel Aquakids
Survivalteam Ede Survival
Teskwik Tennis
TweeVV Volleybal
WV Ede Mountainbiken

Voor wie?

Het Sportuurtje is bedoeld voor kinderen van 8 t/m 12 jaar die nog niet op een sport zitten of nog zoekende zijn welke sport het beste bij ze past. Er is plaats voor maximaal 30 kinderen!

Kosten en inschrijving

De kosten voor het Sportuurtje zijn € 35,00 per deelnemer. Dit bedrag is contant te betalen aan de kassa van Zwembad de Peppel, Peppelensteeg 17, Ede.

De inschrijving gaat per inschrijfformulier. Inschrijven kan t/m vrijdag 23 september 2016. De inschrijving gaat per inschrijfformulier. Deze is via deze link te downloaden of verkrijgbaar aan de kassa van Zwembad de Peppel. Na betaling en het inleveren van het inschrijfformulier ontvangt u vervolgens direct een bevestiging van deelname en een kwitantie voor de betaling.

Voorwaarden?

De deelnemer wordt voor één jaar lid van het Sportuurtje waarin hij/zij zich kan oriënteren welke sport het beste bij hem/haar past. Na dit jaar eindigt het lidmaatschap en kan de deelnemer eventueel een bewuste sportkeuze maken. Als de deelnemer tussentijds een keuze voor een bepaalde sport maakt is dit uiteraard geen probleem.

Leuke extra’s

Bij het Sportuurtje komen ook leuke extra’s kijken. Zo kun je bijvoorbeeld gratis een aantal keer komen meedoen met reguliere trainingen bij de deelnemende verenigingen en worden er nog leuke andere activiteiten georganiseerd.

Jaarplanning

Als je wilt weten wat we het hele jaar gaan doen, download dan hier de jaarplanning. Deze is wel onder voorbehoud.

Contact

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met:
Sjonnie Maasdam
sjonnie.maasdam@sportservice-ede.nl
06 10 84 15 36

Doe je ook mee?

Downlad hier het inschrijfformulier

Lever het ingevulde formulier in bij de receptie van Zwembad de Peppel.