Sportuurtje

Het Sportuurtje vindt plaats op woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur. Vanaf  september 2017 t/m juni 2018 wordt er iedere woensdag (met uitzondering van de schoolvakanties) een leuk sportaanbod gegeven i.s.m. diverse sportaanbieders in de gemeente Ede. Het aanbod is zeer gevarieerd.

Voor wie?

Het Sportuurtje is bedoeld voor kinderen van 8 t/m 12 jaar die nog niet op een sport zitten of nog zoekende zijn welke sport het beste bij ze past. Er is plaats voor maximaal 30 kinderen!

Kosten en inschrijving

De kosten voor het Sportuurtje zijn € 35,00 per deelnemer. Dit bedrag is contant te betalen aan de kassa van Zwembad de Peppel, Peppelensteeg 17, Ede.

De inschrijving gaat per inschrijfformulier. Inschrijven kan t/m september 2017. De inschrijving gaat per inschrijfformulier. Deze is via deze link te downloaden of verkrijgbaar aan de kassa van Zwembad de Peppel. Na betaling en het inleveren van het inschrijfformulier ontvangt u vervolgens direct een bevestiging van deelname en een kwitantie voor de betaling.

Voorwaarden?

De deelnemer wordt voor één jaar lid van het Sportuurtje waarin hij/zij zich kan oriënteren welke sport het beste bij hem/haar past. Na dit jaar eindigt het lidmaatschap en kan de deelnemer eventueel een bewuste sportkeuze maken. Als de deelnemer tussentijds een keuze voor een bepaalde sport maakt is dit uiteraard geen probleem.

Leuke extra’s

Bij het Sportuurtje komen ook leuke extra’s kijken. Zo kun je bijvoorbeeld gratis een aantal keer komen meedoen met reguliere trainingen bij de deelnemende verenigingen en worden er nog leuke andere activiteiten georganiseerd.

Contact

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met:
Manon Bouwman
manon.bouwman@sportservice-ede.nl
06 83 91 05 65

Doe je ook mee?

Downlad hier het inschrijfformulier

Lever het ingevulde formulier in bij de receptie van Zwembad de Peppel.