Sportuurtje buitendorpen

Het Sportuurtje vindt plaats op maandagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur. Vanaf maandag 29 februari t/m maandag 27 juni 2016 wordt er iedere maandag (met uitzondering van de schoolvakanties) een leuk sportaanbod gegeven i.s.m. diverse sportaanbieders in de gemeente Ede. Het aanbod is zeer gevarieerd.

Onderstaande verenigingen zijn betrokken bij het project:

Gymvereniging Doto Turnen/Freerunnen
Physical Judo
BSVO Volleybal
WV Ede Mountainbiken
TV Otterlo Tennis
Climax Atletiek

Voor wie?

Het Sportuurtje is bedoeld voor kinderen van 8 t/m 12 jaar die nog niet op een sport zitten of nog zoekende zijn welke sport het beste bij hem/haar past. Er is plaats voor maximaal 30 kinderen!

Kosten en inschrijving

De kosten voor het Sportuurtje zijn € 20,00 per deelnemer. Dit bedrag dient contant betaald te worden bij de eerste les van het sportuurtje op 29 februari.

De inschrijving gaat per inschrijfformulier. Deze is via deze link te downloaden. Inschrijven kan tot woensdag 24 februari 2016. Wanneer dit formulier ondertekend is gemaild naar: jannet.vandepol@sportservice-ede.nl ontvangt u binnen twee werkdagen een bevestiging van deelname per mail.

Voorwaarden?

De deelnemer wordt voor vijf maanden lid van het Sportuurtje waarin hij/zij zich kan oriënteren welke sport het beste bij hem/haar past. Na dit jaar eindigt het lidmaatschap en kan de deelnemer eventueel een bewuste sportkeuze maken. Als de deelnemer tussentijds een keuze voor een bepaalde sport maakt is dit uiteraard geen probleem.

Leuke extra’s

Bij het Sportuurtje komen ook leuke extra’s kijken. Zo kun je bijvoorbeeld gratis een aantal keer komen meedoen met reguliere trainingen bij de deelnemende verenigingen en worden er nog leuke andere activiteiten georganiseerd.

Jaarplanning

Als je wilt weten wat we het hele jaar gaan doen, download dan hier de jaarplanning. Deze is wel onder voorbehoud.

Contact

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met:
Jannet van de Pol
jannet.vandepol@sportservice-ede.nl
06 46 09 69 06

Doe je ook mee?

Downlad hier het inschrijfformulier

Het ondertekende formulier voor 24 februari mailen naar: jannet.vandepol@sportservice-ede.nl.