HEEFT U EEN VRAAG?

Wellicht staat op deze site
het antwoord

klik hier voor meer info

ACCOMMODATIE HUREN?

Reserveer direct
via deze site!

klik hier voor meer info

JIJ BEWEEGT TOCH OOK?

Het hele jaar door
heel veel activiteiten?

klik hier voor een overzicht

Sportzomer 2016

Sportservice haakt deze zomer aan bij de Sportzomer 2016. De maanden mei t/m juni zitten vol met leuke sportevenementen van verschillende sporten. Zo is er bijvoorbeeld de het EK Atletiek, EK Voetbal, de Olympische Spelen en het EK korfbal. Voor wielrennen en tennis zijn er zelfs twee evenementen, namelijk Roland Garros en Wimbledon voor tennis en voor het wielrennen de Giro d’Italia en de Tour de France. Ook de aangepaste sporten komen aan orde d.m.v. de Paralympische Spelen. Deze sportevenementen volgen elkaar op in de loop van de aankomende maanden.

De sport(en) waaruit het evenement bestaat brengt Sportservice in de desbetreffende maand extra onder de aandacht. Denk hierbij aan de promotie van clubactiviteiten, leuke weetjes, projecten, informatie over de sport, of mooie acties van de bijbehorende lokale verenigingen. Ook wordt er door Sportservice in deze periode extra aandacht besteed aan de aangepaste sporten.

Hou de komende maanden dus deze pagina van Sportservice in de gaten en kom gezellig meedoen! Hier zie je welke activiteiten er bij jouw in de buurt door Sportservice worden georganiseerd. Zie ook de Facebookpagina van Sportservice Ede, Wageningen en Rhenen en blijf op de hoogte van alle activiteiten. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact opnemen met buurtsportcoach Sjonnie Maasdam via sjonnie.maasdam@sportservice-ede.nl of 06-10841536.