Aanmelding clinic/workshop SAM Junior Olympiade 2021

De SAM Junior Olympiade (voor de groepen 4 en 5) vindt plaats op vrijdag 24 september 2021. Wij vinden het super gaaf als u hieraan wilt bijdragen met uw sport/cultuurorganisatie.

Als u met uw sport- of cultuuraanbod wilt bijdragen aan deze sportieve & superleuke dag, dan vragen wij u onderstaande vragen te beantwoorden vóór 30 april 2021. Verzorgt uw organisatie meerdere sport-en of cultuur activiteiten? Dan graag per sport of cultuur activiteit een vragenlijst invullen.

Aanmelden clinic/workshop SAM Junior Olympiade 2021

  • De dag bestaat uit drie rondes van +/- 40 minuten.
  • Er is een mogelijkheid om voor uw clinic/workshop stagiaires van het Dulon College te gebruiken. Zij kunnen u helpen, wanneer u zelf te weinig vrijwilligers heeft. We kunnen deze aantallen niet garanderen, we streven hier wel naar.
  • Wij verzorgen voor alle deelnemende kinderen van de SAM Junior Olympiade 2021 een natraject. Een mooie kans voor u als sport-/cultuuraanbieder om na deze sportieve dag meer aandacht te krijgen. Hoe deze er precies uit komt te zien is nog niet duidelijk. Wij informeren u hierover op termijn. Wanneer u in dit natraject vernoemd wilt worden vul hier uw kennismakingsaanbod in.

    Bijvoorbeeld: deelnemers van SSO 2021 mogen 4 weken lang elke dinsdag gratis mee trainen.
  • Om alle clinics in goede banen te leiden, vragen wij u om zelf om voor eigen materiaal te zorgen. Heeft u nog extra materiaal nodig, dan kijken wij met u samen hoe dit geregeld kan worden. Vermeld hier wat u extra nodig heeft aan (groot) materiaal.