Ana Upu prolongeert titel Open Koersbalkampioenschap Ede

Na een spannende strijd is Ana Upu uit Lunteren kampioen geworden van het Open Koersbalkampioenschap in Ut Sporthuus in Lunteren. Acht teams uit de gemeente Ede en Wageningen deden mee aan het kampioenschap op dinsdag 25 oktober 2022. De finale werd een Lunters feestje.

Het Open Koersbalkampioenschap wordt twee keer per jaar gehouden, één keer in de voorjaarsvakantie en één keer in de herfstvakantie. De organisatie ligt in handen van Sportservice De Vallei in samenwerking met Jeanne Klok. De lunch was uitstekend verzorgd door Voetbalvereniging Lunteren. Ana Upu verzorgde een traktatie voor de deelnemers tijdens de lunch.

Ana Upu prolongeerde haar titel, de koersballers van Tuindorp uit Wageningen mochten de poedelprijs in ontvangst nemen, voor elke deelnemer een klomp.

Het koersbal neemt in populariteit toe. Diverse koersbalgroepen in Ede, Wageningen en Veenendaal verwelkomen graag nieuwe leden. Wie ook graag kennis wil maken met koersbal of daar graag meer informatie over wil hebben kan contact opnemen met Angeline van de Kraats van Sportservice De Vallei via 06 -51 56 15 21 of stuur een e-mail naar angeline.vandekraats@sportservicedevallei.nl.