Dinsdag 25 oktober 2022, Open Koersbalkampioenschap Ede

Na twee jaar afwezigheid door corona wordt op dinsdag 25 oktober 2022 het Open Koersbalkampioenschap Ede gehouden in het Ut Sporthuus in Lunteren. Start is om 10.00 uur. Aan het toernooi doen 10 teams mee en met deelnemers van net onder en boven de 65 jaar. Uiterlijk 15.30 uur is bekend wie de titel in de wacht sleept.

Koersbal is een leuk en sociaal spel en wordt in teams gespeeld. Het doel is om de bal, waarvan het zwaartepunt niet in het midden ligt, zodanig te sturen dat hij op de gewenste plek op de mat uitkomt. Dit alles om als team zo veel mogelijk punten te verzamelen en te strijden voor de titel.

Dit toernooi wordt georganiseerd door Sportservice De Vallei, in samenwerking met Koersbalgroep Ana Upu, Ut Sporthuus en VV Lunteren.

Als organisaties zien wij er naar uit om u op dinsdag 25 oktober 2022 te mogen ontvangen in Ut Sporthus en wie weet bent u na de herfstvakantie één van de deelnemers van een koersbalgroep!!

Het koersbal neemt in populariteit toe. Diverse koersbalgroepen in Ede, Wageningen en Veenendaal verwelkomen graag nieuwe leden. Wie ook graag kennis wil maken met koersbal of daar graag meer informatie over wil hebben kan contact opnemen met Angeline van de Kraats van Sportservice De Vallei via 06 -51 56 15 21 of stuur een e-mail naar angeline.vandekraats@sportservicedevallei.nl.