Doe mee met het Volleybal evenement in Lunteren

Lunteren – Op woensdag 7 september organiseert Sportservice De Vallei in samenwerking met studenten van het Dulon College in Ede volleybalvereniging DOS Lunteren voor de Lunterse jeugd een evenement als voorproefje van het WK Volleybal Vrouwen 2022. De activiteiten zijn op sportpark De Wormshoef van 13:00 tot 17:00 uur. Ook zal op deze dag het nieuwe netsportveld worden geopend.

Opening netsportveld
In aanloop naar het WK Volleybal Vrouwen zijn er in de gemeente Ede 5 buitensportnetten geplaatst. Het zijn verstelbare, metalen netten, waar je maar allerlei verschillende sporten mee kan doen; denk aan volleybal, voetvolley of badminton. Daarbij staat er op de paal een QR-code, waarmee kinderen zelf aan de slag kunnen gaan met meerdere spellen. Op deze dag zijn er super veel toffe activiteiten te doen: een volleybalbus van de Nederlandse Volleybal Bond, crossnet, kinn-ball, springkussen en nog veel meer.

FIVB WK Volleybal Vrouwen 2022
Van 23 september t/m 15 oktober vindt het FIVB WK Volleybal Vrouwen voor de eerste keer in de historie in Nederland plaats. Ede is gaststad voor het nationale volleybalteam uit China. Het team zal trainen in de Van Der Knaap Topsporthal aan de Zandlaan in Ede. In het World Food Center vindt op 23 september de formele en officiële opening van de WK Volleybal 2022 plaats. In samenwerking met lokale scholen en verenigingen organiseert Sportservice De Vallei side events ter promotie van het WK Volleybal 2022.

Zie ook: https://www.sportservice-ede.nl/volleybal/

Lekker in je vel
Tijdens deze zomeractiviteiten wordt ook veel aandacht besteedt aan de campagne ‘Lekker in je vel’, de Edese invulling van de landelijk JOGG-aanpak waarin Sportservice De Vallei en Malkander samen optrekken om de Edese jeugd gezond te laten opgroeien. Jeugd en ouders worden geïnspireerd op het gebied van bewegen, gezonde voeding en gedrag met als doel een gezonde leefstijl, je zit lekker in het vel en doet mee!