Kom van de bank deze kerstvakantie

Vanwege de afgekondigde maatregelen van het kabinet op zaterdag 18 december is het programma van de kerstvakantie iets aangepast. Vrijwel alles gaat door. Je kunt je dan ook blijven opgeven voor de activiteiten!

Twee weken op de bank hangen komende kerstvakantie is echt niet nodig. Cultura, Malkander en Sportservice Ede hebben de handen ineen geslagen en bieden een scala aan activiteiten vol cultuur, ontspanning, ontmoeting en sport.

Sportservice Ede pakt in Ede en de buitendorpen uit met SAM Sportweek Winter. Gave sportclinics zoals krav maga, rugby, skeeleren of schaatsen, volleybal en multisport. Er is straatvoetbal op vrijdag 7 januari en Sportbieb SAM is ook open.

In de buitendorpen sluiten Cultura en Malkander aan met een aantrekkelijk aanbod. Workshops theater, dans, graffiti, VR-brillen of Lego bouwen. In de Mobiele Ontmoetingsplek (MOP) van Malkander kun je lekker gamen, (bord)spellen spelen of gewoon lekker kletsen.

Niet alleen in de buitendorpen, in de hele gemeente is vrijwel dagelijks de MOP van Malkander te vinden. De plek voor jongeren om met elkaar of met een jongerenwerker te kletsen. Over leuke dingen, maar ook minder leuke zaken kunnen jongeren hun ei kwijt. Voor meiden tussen de 12 en 18 jaar is er regelmatig een meideninloop in de Wiekslag.

Genoeg te beleven dus. Het volledige programma van de drie organisaties en links om aan te melden of tickets te bestellen is hier te vinden.