Maak gratis kennis met het 55+ beweegaanbod van Sportservice Ede

Het lijkt er op dat we langzaam maar zeker corona achter ons kunnen laten. De meeste maatregelen zijn afgeschaft en alle activiteiten gaan weer met volle vaart van start. Zo ook Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO), sport- en beweegactiviteiten van Sportservice Ede voor iedereen vanaf 55 jaar. In de week van maandag 4 t/m vrijdag 8 april kan iedereen het enorme aanbod gratis uitproberen.

In het aanbod onder andere Koersbal, Gymnastiek, Yoga, Fitles, werelddansen 55+, Bewegen met Plezier, Bewust Bewegen, volksdansen, Sport & Spel, Ontspannen Bewegen, Country Line Dance en Soul Swing. De activiteiten zijn door de hele gemeente Ede te vinden. Alle lessen zijn erop gericht om de deelnemers soepel en in beweging te houden. Samen sporten is bovenal ook gezellig en leuk.

Probeer het uit. Kom van maandag 4 t/m vrijdag 8 april 2022 sfeer proeven en een gratis proefles(sen) volgen tijdens onze Beweegweek 55+. Zo krijgt u meteen een goed beeld van de inhoud van de lessen en docent. Alle lessen die Sportservice Ede geeft kunnen gevolgd worden. Let op: de open lessen die al vol zitten gaan gewoon door. Wanneer een les vol zit, gaan we kijken naar andere mogelijkheden met u.

Wie kennis wil maken met één van de lessen of daar graag meer informatie over wil kan contact opnemen met Angeline van de Kraats van Sportservice Ede via 06 -51 56 15 21 of stuur een e-mail naar angeline.vandekraats@sportservice-ede.nl. Een overzicht van al het aanbod kunt u hier vinden.