SAM School Olympiade verplaatst naar september

Nog slechts drie maanden en dan staat de SAM School en Junior Olympiade van Sportservice Ede en Cultura op het programma. Gezien de ontwikkelingen rondom het corona virus heeft de organisatie, in samenspraak met de gemeente Ede, besloten om het evenement te verplaatsen naar september. Het najaar biedt meer perspectief om kinderen een prachtige dag te bieden vol sport, cultuur en plezier. Dat ze elkaar kunnen ontmoeten en samen spelen.

De SAM School en Junior Olympiade is het grootste jaarlijkse sport- en cultuurevenement voor de basisscholen uit de gemeente Ede. Vijfduizend kinderen maken, verdeeld over twee dagen, kennis met het enorme en gevarieerde aanbod van sport- en cultuuraanbieders in de gemeente. Elk jaar weer is het een feest om op sportpark Peppelensteeg het plezier en enthousiasme van de kinderen te ervaren.

Het evenement zou in april rondom de Koningsspelen worden gehouden, maar vanwege corona is de kans groot dat het dan niet kan. Weer een jaar overslaan, zoals in 2020, betekent een teleurstelling voor de kinderen. Zij kijken elk jaar uit de naar sport- en cultuurdag. Daarom wordt een moment gekozen dat de kans op doorgang groter maakt, donderdag 23 september en vrijdag 24 september.

Samen met de organisatie van de Koningsspelen wordt wel gewerkt aan een leuk alternatief in april. Zodra hier meer over bekend is wordt dat uiteraard bekend gemaakt.

Advies voor verenigingen via het verenigingsloket

De coronamaatregelen hebben een grote impact op veel verenigingen. Juist nu wil je wellicht graag eens sparren met een adviseur over hoe je meer weerbaar en wendbaar kunt worden. Weten wat wij voor je kunnen betekenen, kijk bij het verenigingsloket. Wij staan voor je klaar.

Uit je stoel met dagelijkse online beweegchallenge

Eén minuut intensief boksbewegingen, of een minuut kikkersprongen. Het zijn twee voorbeelden van een reeks van dertig beweegchallenges die komende weken op de social media kanalen van Sportservice Ede, Wageningen en Rhenen en Zwembad de Peppel verschijnen. Nu kinderen, jongeren en volwassen veel thuis zitten schiet voldoende bewegen er vaak bij in. De challenges stimuleren jong en oud om in beweging te blijven.

Iedereen kan meedoen. Bijvoorbeeld als onderbreking tijdens het thuiswerken, of samen met de kinderen in de schoolpauzes. “In beweging blijven is ontzettend belangrijk, zeker nu”, aldus buurtsportcoach Rinske Bakker van Sportservice. “Door de lockdown schiet voldoende sporten en bewegen er vaak bij in. De online challenges die we als organisaties samen hebben gemaakt dagen uit om intensief in beweging te komen. Doordat elke challenge maar één minuut duurt kun je ze altijd en overal meedoen.”

Vanaf maandag 18 januari elke werkdag een nieuwe challenge.

Vacature: vakdocent bewegingsonderwijs

Als jij graag gymlessen geeft en kinderen inspireert en motiveert om in beweging te komen en te blijven, dan zoeken wij jou! Wij zoeken een vakdocent bewegingsonderwijs. Stuur ons je gegevens en motivatie voor deze leuke vacature en wie weet maak jij samen met ons sport & bewegen bereikbaar voor iedereen in Ede en omgeving!

Heb je inhoudelijk vragen over de functie? Neem dan contact op met Bram Boerma via tel: 06 – 12 55 92 66.

Binnensportaccommodaties nog steeds gesloten

In verband met de maatregelen van de Rijksoverheid zijn al onze binnensportaccommodaties – sporthallen, sport- en gymzalen en Zwembad de Peppel – tot minimaal dinsdag 9 februari gesloten. Ook al onze seniorenactiviteitenlessen vervallen. Op de pagina corona-maatregelen vindt u een actueel overzicht van de belangrijkste maatregelen en links naar meer informatie.

Senioren kunnen elke weekdag van 10.00 – 11.00 uur met Gelderland in Beweging bij Omroep Gelderland meedoen. Elke weekdag plaatsen wij i.s.m. onze collega’s van Sportservice Rhenen & Wageningen en Zwembad de Peppel een beweegoefening op onze social media kanalen. Een sportieve onderbreking van je dag!

Facebook
Instagram
YouTube

Blijf in beweging, blijf fit en gezond.

 

Thuis in beweging!

Iedere weekdag plaatsen wij een online beweegoefening. Basisschoolleerlingen kunnen zelfs met de eerste 10 online oefeningen sportieve prijzen voor hun school winnen met de Winter Thuisspelen! Na de Winter Thuisspelen volgen gevarieerde korte online beweegvideo’s of opdrachten om thuis of op school in beweging te blijven. We hebben ervoor gezorgd dat de opdrachten makkelijk uit te voeren zijn en weinig inzet vraagt van de leerkracht/pedagogisch medewerkers/ ouders.

En kun je als 7 t/m 12 jarige geen genoeg krijgen van alle leuke oefeningen? Kom dan vrijdagmiddag meedoen met SAM Multisport Junior!

Dit is de instructievideo voor de Winter Thuisspelen. Resultaten vul je hier in. Een overzicht van van alle video’s vind je hier. Prijzen voor de Winter Thuisspelen worden mede mogelijk gemaakt door Bronsport.

Met deze beweegopdrachten brengen we aankomende tijd elk kind (extra) in beweging. Vind je het handig om dagelijks de nieuwe opdracht in je e-mailbox ontvangen, meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief: http://eepurl.com/hlJsN9

 

 

Vacature: Financial Controller 24 – 32 uur

Ben jij een gedreven, enthousiaste en communicatieve Financial Controller die als stafadviseur verbinding weet te maken op verschillende niveaus in onze organisatie? Krijg jij energie van een organisatie in beweging en heb je zin om in een sportieve, dynamische en uitdagende omgeving te werken? Dan ben jij onze nieuwe Financial Controller!

Je komt terecht bij….

Sportservice de Vallei, waar de bedrijfsonderdelen Sportservice Ede, Rhenen, Wageningen en Zwembad de Peppel onder vallen, voert het sportbeleid uit namens de Gemeenten. Sportservice de Vallei is dé regiopartner, waar zo’n 150 collega’s vol toewijding werken aan hetzelfde doel: mensen langer fitter en gezonder laten zijn in een duurzame en gastvrije sport- en beweegomgeving. Wij maken sport en bewegen bereikbaar voor iedereen. Daarmee versterken en verbinden we de lokale sportinfrastructuur.

Als Financial Controller ondersteun jij dit doel en diverse collega’s met financiële vraagstukken. Je werkt nauw samen met twee financiële collega’s, de directeur/bestuurder, het management en de staf adviseurs. Je rapporteert direct aan de directeur/bestuurder.

Wat houdt je werk in….

Jouw primaire focus ligt op de beheersing, ontwikkeling en verbetering van de financiële kant van de organisatie, waarbij je nauw samenwerkt met het management en de overige stafadviseurs. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de exploitatie-, liquiditeits- en investeringsbegroting. Ook heb je kennis van de voorbereidende werkzaamheden van de jaarrekening. Tevens behoort het opstellen,  analyseren en bespreken van de periodieke managementrapportages ten behoeve van een adequate bedrijfsvoering  tot je taken, net als de periodieke bewaking van lopende (subsidie)projecten. Daarnaast weet je een groot onderhoudsplan te vertalen in cijfers. Je stuurt twee financiële collega’s aan bij hun dagelijkse werkzaamheden en bevordert de (kwalitatieve/kwantitatieve) voortgang.

Adviseren van het management (Karaktereigenschap ‘ondernemend’)

Je bent een kritische sparringpartner voor de directeur/bestuurder, management & RvC, zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau en daarbij ben je in staat om zowel gevraagd als ongevraagd advies uit te brengen. Je adviseert het management in samenwerking met de overige stafadviseurs met betrekking tot het te voeren financiële beleid en spart met hen over de (financieel-) economische consequenties van het voorgenomen beleid. Hierbij denk je actief mee in oplossingen en ben je je bewust van de eisen & voorwaarden waarbinnen dit moet gebeuren.

Actieve bijdrage leveren aan oplossingen (Karaktereigenschap ‘optimistisch’)

Als Financial Controller analyseer en rapporteer je eventuele afwijkingen ten opzichte van de begroting. Met jouw enthousiasme zoek jij continue naar positieve oplossingen, geef je verbetervoorstellen aan op alle niveaus en zorg je dat de interne processen worden doorgevoerd.
Je doel is hierbij dat de organisatie financieel volledig in control is.

Samenwerking en verbinden (Karaktereigenschap ‘betrouwbaar’)

Als organisatie willen wij een betrouwbare partner zijn, die continu bezig is om maatschappelijke waarde toe te voegen. Jij bent die verbinder die ervoor zorgt dat je de benodigde kennis gebruikt, ophaalt en verbindt met anderen. Jij onderhoudt naast de interne contacten ook de externe contacten, zoals de accountant, de gemeente en (de auditcommissie van) RvC. Ook ben je verantwoordelijk voor de financiële verantwoording richting gemeenten. Je komt je afspraken na,
je hebt doorzettingsvermogen, een transparante werkwijze en een klantgerichte hands-on instelling.

Betrokken professional (Karaktereigenschap ‘toegewijd’)

Als Financial Controller krijg je de kans volop mee te bouwen aan de ontwikkeling en professionalisering van de organisatie. Jij werkt in een organisatie die zich beweegt in een sterk veranderende markt en je maakt onderdeel uit van een betrokken team wat continue professionaliseert. Daarnaast ben je ook bezig met jouw persoonlijke ontwikkeling om zo een nog veelzijdiger professional te worden.

Herken jij jezelf? Solliciteer dan vandaag!

 • Je bent HBO/WO opgeleid;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een financial control functie;
 • Je bent een goede sparring partner die tevens organisatiesensitief en een sterke verbinder is;
 • Je hanteert een strakke planning en control cyclus;
 • Enige fiscale kennis is een pré;
 • Je durft kritisch te kijken en zo de zaken te verbeteren;
 • Je bent proactief, doelgericht, accuraat en innovatief;
 • Je bent in staat om (financiële) analyses te vertalen naar duidelijke adviezen voor management en directie;
 • Je bent analytisch sterk en je bent open in je communicatie;
 • Je kan adviseren & meedenken goed combineren met sturen en confronteren;
 • Je kan uitstekend en overtuigend communiceren;
 • Je hebt ervaring in de samenwerking met een gemeente of in het sociaal domein;
 • Je hebt ervaring in het leidinggeven.

 

We bieden jou….

We bieden wij jou een zelfstandige en uitdagende functie, waarop je echt je stempel kunt zetten. In deze functie heb je een grote mate van verantwoordelijkheid & zelfstandigheid. Tevens bieden we jou goede arbeidsvoorwaarden conform de cao sport, een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Ook zijn er mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en scholing.


Wil je meer informatie?

Enthousiast over deze functie en voldoe je aan bovenstaande beschrijving? Reageer dan snel en laat ons weten waarom jij onze nieuwe collega moet worden!

Graag lezen we meer over jouw persoonlijke interesse. Stuur deze vóór vrijdag 15 januari 2021 naar werkenbij@sportservice-ede.nl. o.v.v. sollicitatie Financial Controller. Vertel in een motivatiebrief wie jij bent, wat je kan en waarom je graag voor ons wilt werken. Daarnaast ontvangen wij graag ook jouw CV.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sandra Johannink, HR Adviseur, tel: 06 – 82 31 26 34. Na de sluitingsdatum kun je in week 3 een reactie van ons verwachten.

Delen mag! Graag zelfs. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.