#IKfiets campagne

Deze auto (sponsoren bedankt!!) zal de komende weken overal opduiken in Ede. Met de campagne #IKfiets willen we inwoners, jong en oud, uitnodigen wat vaker de fiets te pakken. Naar het werk, voor de sport of om lekker een frisse neus te halen in de mooie natuur rondom Ede. In mei en juni organiseren we veel fietsevenementen.
Vanaf begin mei vind je alle activiteiten op www.edefietst.nl onder #IKfiets

Parcours NK Wielrennen bekend

Op woensdag 26 juni vindt het NK Tijdrijden voor beloften, vrouwen en mannen plaats. Zaterdag 29 juni zijn de wegwedstrijden van de vrouwen elite en beloften. Op zondag 30 juni strijden de mannen elite om de rood-wit-blauwe kampioenstrui in de wegwedstrijd.

Wil je weten waar gereden wordt? Klik dan hier. De afgelopen weken heeft de organisatie samen met de ploegen, de betrokken gemeenten, de provincie Gelderland en de KNWU het parcours samengesteld.

Masterclass groepsdynamica

Wie voor de klas staat, weet hoeveel impact de groepsdynamiek kan hebben op prestatie en sfeer.

Woensdag 22 mei om 14.30 uur organiseren wij een kenniscafé over groepsdynamica in de Van der Knaaphal in Ede. Hierbij zal Thomas de Meulder jullie inspireren een meenemen.

Je zult inzichtelijk krijgen hoe de dynamiek in een groep werkt en je krijgt concrete handvatten mee die je kunt toepassen in de klas.

Reserveer woensdag 22 mei 14.30 uur vast in je agenda!

Neem voor meer informatie of om je aan te melden contact op met Bram Boerma, coördinator Gymonderwijs de Vallei – Sportservice Ede via 06-12 55 92 66 of via bram.boerma@sportservice-ede.nl.

Vacature: Teammanager Sport en Bewegen fulltime (38 uur)

Je komt terecht bij…

Sportservice Ede is een dienstverlener binnen de sport en wij werken aan het versterken van de lokale sportinfrastructuur en het in beweging brengen en houden van zoveel mogelijk mensen.

Het team Sport & Bewegen houdt zich bezig met het stimuleren van sporten en bewegen bij inwoners uit diverse gemeenten in de regio de Vallei. Ons doel is mensen aan het sporten of bewegen te krijgen vanwege gezondheidswinst, sociale cohesie, talentontwikkeling en heel simpel omdat sportplezier een positieve impact heeft op mens en maatschappij. Onze buurtsportcoaches, vakleerkrachten, verenigingsadviseurs en consulenten werken samen met de gemeenten binnen het onderwijs, in de buurt en met verenigingen aan een gezonde, vitale en sociale samenleving.

 Jij gaat aan de slag met…

Sport en bewegen bereikbaar maken voor iedereen binnen sport, onderwijs en zorg. En daarmee een bijdrage leveren aan een gezonde leefstijl. Dit doe je samen met jouw team van zelfstandige buurtsportcoaches die actieplannen bedenken en uitvoeren in de dynamiek van de verschillende domeinen en gemeenten. Je bent verantwoordelijk voor verdere uitbreiding in de regio (acquisitie).

Je bent onderdeel van het Managementteam en denkt mee over de koers van de organisatie. Je gaat veranderingen aan samen met pioniers op het gebied sport en bewegen.

Herken jij jezelf? Solliciteer dan vandaag!

Je bent een autonome, daadkrachtige leider die positief in het leven staat en ook opbouwend kritisch durft te zijn. Je bent een verbinder, die sturing weet te geven aan integrale beleidsontwikkeling. Je bent iemand die senioriteit uitstraalt en dit ook toont in gedrag. Je bent ondernemend, doorgrondt snel processen en ziet en creëert overal nieuwe mogelijkheden. Je hebt gevoel voor politieke verhoudingen en je bent inhoudelijk goed op de hoogte van de laatste bewegingen op het gebied van leefstijl, gezondheid en sport. Je maakt verbinding in zowel processen, als ook met mens en maatschappij. Je hebt het vermogen anderen mee te krijgen en je weet op een vlotte, efficiënte en eigen wijze in te spelen op vragen in de organisatie en maatschappij.

Wij bieden jou…

Als tegenprestatie voor jouw inzet ontvang je een prima salaris overeenkomstig de cao Sport, een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Je hebt echt de mogelijkheid om samen met ons maatschappelijke meerwaarde te creëren.

Je komt te werken in een open, ondernemende en ontspannen omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en invulling. Ook zijn er mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en scholing en kun je gratis recreatief zwemmen in zwembad De Peppel.

Wil je meer informatie?

Enthousiast over deze functie en voldoe je aan bovenstaande beschrijving? Reageer dan snel en laat ons weten waarom jij onze nieuwe collega moet worden! Graag lezen we meer over jouw persoonlijke interesse. Stuur deze samen met je cv voor 24 april 2019 naar personeelszaken@sportservice-ede.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronald ter Hoeven, tel: 0318 – 69 25 06.

Procedure
Deze vacature wordt gelijktijdig intern als extern gepubliceerd. Interne kandidaten worden altijd uitgenodigd voor een gesprek.De eerste ronde selectiegesprekken zullen plaatsvinden in week 18/19.

Recruiters leg de telefoon maar neer, wij regelen het zelf.

 

EHBO Cursus voor sportverenigingen

Door middel van het aanbieden van een EHBO cursus kunt u als sportvereniging uw vrijwilligers hier goed op voorbereiden.
Het activiteitenfonds van de gemeente Ede biedt sportverenigingen, in samenwerking met Arehbo, een unieke mogelijkheid om een EHBO cursus te volgen. Tijdens de cursus leert u wat u moet doen, maar ook wat u vooral moet laten. De cursus wordt afgesloten met een examen, waarna het diploma EHBO wordt uitgereikt.

Planning
De cursus bestaat uit 6 dagdelen van 19:00 – 22:30 uur. De cursus wordt gegeven bij Arehbo aan de Hoorn 18 in Ede. De cursusdagen zijn:
• woensdag 3 april (startdatum)
• woensdag 10 april 2019
• woensdag 17 april 2019
• woensdag 8 mei 2019
• woensdag 15 mei 2019
• woensdag 22 mei 2019
Datum: 03-04-2019
Tijd: 19:00 – 22.30 uur

Kosten en deelname
Aan de EHBO cursus kunnen maximaal 12 personen deelnemen, waarbij een maximum van 2 vrijwilligers per vereniging geldt. Voor deelname aan deze cursus geldt een eigen bijdrage van € 50,00 per cursist. De rest van de kosten worden vergoed door het Activiteitenfonds van de gemeente Ede.

Aanmelden
Stuur een e-mail naar verenigingsadvies@sportservice-ede.nl met de volgende gegevens:

  • Naam vereniging
  • Voorletter(s) cursist
  • Achternaam cursist
  • Geboortedatum cursist
  • E-mailadres cursist
  • Geslacht cursist
  • Akkoord dat vereniging de bijdrage van € 50,00 zal betalen.

Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 29 maart 2019. Let op, vol is vol! Bij een overschrijding van het aantal plekken, geldt de volgorde van aanmelding.

SAM Schoolsport Olympiade

2397 leerlingen uit groep 6/7/8 en 1414 leerlingen uit groep 4 en 5 nemen dit jaar deel aan de SAM Schoolsport Olympiade. Een sportief en gezellig evenement waarbij lokale (sport)aanbieders een breed sportaanbod aanbieden en waarbij leerlingen elkaar ontmoeten. Een actieve dag vol plezier!

SAM Multisport Junior

Vind jij sportieve opvoeding ook belangrijk? En heeft jouw zoon of dochter nog niet voor een sport gekozen, dan is het gloednieuwe SAM Multisport Junior wellicht dé oplossing.
Kinderen vanaf 7 jaar trainen iedere week verschillende beweegvormen zoals zaalvoetbal, volleybal, karate, judo, atletiek, korfbal, gymnastiek en hockey. Dit wordt aangeboden door acht sportverenigingen.

Door te multisporten ontdekt jouw kind zijn eigen unieke beweegtalent, heeft het meer sportplezier en is de kans dat hij of zij een leven lang sport een stuk groter! In de nieuwe visie op sport en bewegen wordt aangeraden om tot tenminste 14 jaar aan meerdere sporten te blijven doen!
Jouw kind kan nu 12 weken kennismaken voor de introductieprijs van € 24,95. SAM Multisport Junior is elke vrijdag van 17.00 – 18.30 uur in de Van der Knaaphal in Ede. De eerste training is op vrijdag 22 maart 2019. De laatste op 28 juni.

Heb je interesse, wil je meer meer informatie of wil je jouw kind direct aanmelden. Stuur een e-mail naar Sebastiaan Kuijper sebastiaan.kuijper@sportservice-ede.nl  of bel 06 – 46 25 71 26.

 

Themabijeenkomst “Grensoverschrijdend gedrag”

Gastspreker Renald Majoor van de Stichting De Stilte Verbroken zal deze avond zijn ervaringen delen.

Renald Majoor is oud-Vitesse speler: “In de topsport wordt veel geëist van een atleet. Door de sportkoepel, door de club, de omgeving. Je moet talent hebben. Je moet leven voor je sport, goed eten, goed drinken, voldoende slapen. Je sport moet op de eerste plek staan. Je moet fysiek en mentaal sterk zijn.Je moet doorzetten, een ijzeren discipline hebben.”

Inloop vanaf 19.15 uur. Om 19.30 uur gaat het van start. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar rochelle.kuiperij@sportservice-ede.nl.