Nieuws

Sportakkoord Ede getekend!

Met een spectaculaire sprong hebben skaters het startsein gegeven voor uitvoering van het Sportakkoord Ede. Deze mooie samenwerking is tot stand gekomen met behulp van verschillende betrokken partijen uit de sport, zorg en onderwijs. Het Sportakkoord Ede is een feit!
De digitale versie van het Sportakkoord Ede kun je hier downloaden.
Foto: Albert Willemsen
Licht & geluid: planetvibes.nl

Twee nieuwe vacatures

Klik op de links voor meer informatie of om direct te solliciteren:

http://bit.ly/algemeen_lid_raad_van_commissarissen
http://bit.ly/beoogd_voorzitter_raad_van_commissarissen

Ben jij de stagiair marketing/communicatie die wij zoeken?

Graag lezen we meer over jouw persoonlijke interesse. Stuur deze naar werkenbij@sportservice-ede.nl. o.v.v. stagiair marketing/communicatie. Vertel in een motivatiebrief wie jij bent, wat je kan en waarom je graag voor deze stage wilt doen. Daarnaast ontvangen wij graag ook jouw CV.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frans van Daal, projectadviseur communicatie 0318 – 69 25 06.

Communicatieadviseur & HR-adviseur gezocht.

Houd jij van dynamiek en energie in een organisatie? Houd jij het hoofd koel als er journalisten bellen? Of vind je het leuk om voor onze organisatie de beste mensen te werven? Dan ben jij onze nieuwe communicatie- of HR-adviseur! Solliciteren: http://bit.ly/werken_bij_Sportservice

Meer informatie communicatieadviseur: Jessica Oosten, communicatieadviseur ad interim, tel: 06 – 14 52 75 76.
Meer informatie HR-adviseur: Claudia Verboom, HR-adviseur ad interim, tel: 06 – 14 79 29 24.

Kom ook helpen bij de Eredivisiewedstrijden!

Publiek is natuurlijk van harte welkom, maar de volleyballers zijn ook op zoek naar mensen die het leuk vinden om te helpen bij de organisatie!

Je kunt het volgende doen:
➡️ Zit jij op de basisschool dan kun jij Ballenjongen of ballenmeisje zijn!
➡️ Ben jij scholier of student, kom dan helpen bij de op- en afbouw!
➡️ Ben jij scholier of student en wil je heel belangrijk zijn? Word dan Scoreteller!

Lijkt jou het leuk te komen helpen tijdens de wedstrijden, een kijkje achter de schermen te nemen én tegelijkertijd een mooie topsport wedstrijd te bekijken?
Meld je dan zo snel mogelijk aan bij Emma Zaal Buurtsportcoach via emma.zaal@sportservice-ede.nl of  06 – 82 30 12 66.

Open Koersbalkampioenschap 22 oktober Kulturhus Wekerom

Eind van de middag is bekend welk team zich dit jaar het beste koersbalteam van Ede mag noemen. Publiek is van harte welkom om de teams aan te moedigen.

Koersbal is een leuk, sociaal en steeds populairder spel en wordt in teams gespeeld. Het doel is om de bal, waarvan het zwaartepunt niet in het midden ligt, zodanig te sturen dat hij op de gewenste plek op de mat uitkomt. Dit alles om als team zo veel mogelijk punten te verzamelen en zo de winst te pakken.

Voor de organisatie van het kampioenschap in Wekerom tekenen Sportservice Ede, Het Kulturhus en Koersbalgroep Kastanjehof.

Die laatste speelt elke donderdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur in het Kulturhus in Wekerom. Wie een keer kennis wil maken met koersbal is van harte welkom.

Overigens verwelkomen diverse koersbalgroepen in Ede, Wageningen en Veenendaal graag nieuwe leden. Wie ook kennis wil maken met koersbal of daar graag meer informatie over wil hebben kan contact opnemen met Angeline van de Kraats van Sportservice Ede via 06 -51 56 15 21

Toptalenten volleybal nu definitief naar Van de Knaaphal

Vanaf oktober zullen de talentteams van Nevobo de eredivisiewedstrijden spelen in de Van der Knaaphal. Met het motto “het beste uit jezelf halen” hebben zij één doel voor ogen: de winst behalen aankomend seizoen.

Talentteams Papendal bestaat uit twee teams: een heren- en damesteam die beiden uitkomen in de Nederlandse Eredivisie. Dit zijn jongens en meisjes in de leeftijd van 14 t/m 18 jaar die doordeweeks op Papendal trainen, hier wonen en ook naar school gaan. De heren en dames zullen beiden 9 eredivisiewedstrijden spelen in de Van der Knaaphal.

De dames komen dit seizoen voor het eerst uit in Ede op dinsdag 15 oktober om 20.00 uur tegen Springendal Set-Up’65. De heren spelen de eerste wedstrijd in Ede op woensdag 16 oktober om 20.00 uur tegen Zaanstad.

Deze jongeren worden klaargestoomd om zich zo bij de besten der wereld te kunnen voegen. Beide Talentteams onderhouden nauwe banden met Jeugd Oranje, Jong Oranje en de senioren Oranje teams.

Doordeweeks heeft elk team meerdere trainingsmomenten. Tussendoor gaan de spelers gewoon naar school, uiteraard in een aangepast traject. CTO Papendal ondersteunt de spelers hierbij maximaal. De spelers wonen op jonge leeftijd ineens zelfstandig, lifestylecoaches begeleiden de spelers bij alledaagse vraagstukken.

Vereniging TweeVV
De Edese volleybalvereniging TweeVV faciliteert de Talentteams rondom de competitiewedstrijden. TweeVV zorgt dat het veld er netjes bij ligt en dat er iedere wedstrijd weer enthousiaste kinderen aanwezig zijn voor het welbekende ballenrollen. Alle eredivisiewedstrijden zijn dit seizoen gratis te bezoeken in de Van der Knaaphal, de thuishal van TweeVV.

Burgemeester Rene Verhulst opent zaterdag Otterlo Vitaal

De dag krijgt vooral kleur door de onmisbare bijdrage van Otterloërs zelf: De Waldhoorn, Dorpshuis de Aanloop en Ericaschool Otterlo, Nederlands Tegelmuseum, Fysiotherapie Cora Stegman, Veluwe Specialist, Stichting Steunfonds Eureka en Otterlo’s Belang; zomaar een aantal van deelnemende organisaties.

De hoofdrol is voor de deelnemers/bewoners uit Otterlo en omgeving, en een ereplaats mogen we reserveren voor Burgemeester Rene Verhulst, die deze dag officieel zal openen. Kom ook

Gratis sport- en beweeglessen 55+ in de Van der Knaaphal

Een unieke gezellige en sportieve ochtend. Er zijn geen kosten aan deze activiteit verbonden. Bel Angeline van de Kraats om je op te geven: 06 – 51 56 15 21 of voor meer informatie. Of stuur een e-mail naar: angeline.vandekraats@sportservice-ede.nl
 
En hoe leuk is het om na de les bij te kletsen bij Sportcafé Time Out. Neem een vriend of vriendin mee. En kom ook in beweging.

Instuifmiddag SAM Multisport Junior

Door te multisporten ontdek je je eigen unieke beweegtalent, heb je meer sportplezier en is de kans dat je een leven lang sport een stuk groter. Kortom redenen genoeg om vrijdag ook te komen kijken!

Tag je vriend, vriendin, broer, zus, familie en meld je per e-mail aan bij Sebastiaan!

Wij zijn er ook bij tijdens het Kinderfestival Heideweek!

Met behulp van twee stenen die je telkens verzet, probeer je zo vaak mogelijk van steen naar steen te bewegen. Leuk, uitdagend, spannend en sportief.
 
Ook zijn er andere leuke workshops, proeflessen en demonstraties op het gebied van sport, spel, muziek, dans en creativiteit. Er staat een springkussen op het plein en zijn er veel verschillende spelletjes om te doen. Ook aan de allerkleinsten is gedacht.
 
Toegang is gratis deze middag. De Heidekoningin en Heideprinses bezoeken dit evenement en misschien kun jij wel met ze op de foto!
 
Neem familie en vrienden mee en kom ook!

Sportmix

In september start de sportmix weer! Dit is een sport en spelgroep voor kinderen met autisme of soortgelijke beperkingen tot 13 jaar.

Vanaf dit jaar wordt de sportmix door sportclub Waag aangeboden, maar blijft wel gewoon in Ede.

Iedere maandag van 17.30 tot 18.30 uur. De kosten hiervan zijn € 6.00 per maand.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op:

www.sportclubwaag.nl of via info@sportclubwaag.nl.

Zomeractiviteiten Ana Upu

Het programma start om 10.00 uur met koffie en thee. Van 11.00 tot 12.00 uur kun je een uurtje bewegen onder begeleiding van Hanne-Mieke Spierings. En vanaf 12.00 uur staat er een heerlijk kop soep soto ayam met broodjes klaar. De middag wordt muzikaal opgeluisterd met de muziek van Duo Roha.

De kosten voor deze gezellige activiteit zijn € 2,00.

Aanmelden:
Minggus Latul, Ana Upu
Mobiel : 06 – 23 22 46 49
Email : info@ana-upu.nl

Kom ook!

SAM Multisport Kids gaat 11 september weer van start

Je kunt op woensdag op de Wulplaan en op vrijdag in de Van der Knaaphal komen multisporten. Topatleten en sportexperts zijn het erover eens: laat kinderen tot tenminste 14 jaar zo veel mogelijk kennismaken met verschillende sporten. Multisporten biedt dus uitkomst voor al deze opgroeiende sportertjes.

Ouders: investeren in multisportontwikkeling voor je kinderen is dus een investering in de toekomst!

De voordelen:
1. Een brede lichamelijke en motorische opvoeding
2. Een brede sociale ontwikkeling
3. Focus op plezier in plaats van prestatie
4. Betere topsportprestaties en minder blessures
5. Jong geleerd is oud gedaan: hoge sportparticipatie vasthouden

Met de lessen van SAM Multisport Kids leggen kinderen een basis voor een fit, positief en actief leven. Maak nu ook kennis met SAM!

Kinderen kunnen gratis 1 proefles volgen. Een halfjaar abonnement kost € 45,00.

Aanmelden kan hier: https://bit.ly/32ycG6J
Voor vragen kun je terecht bij Jorik

Sportieve opening tweede Krajicek Playground Van der Hagenstraat

Een Krajicek Playground is een sportplein in die wijken in Nederland waar de mogelijkheden tot sporten beperkt zijn. Op de Playgrounds wordt onder begeleiding van sportleiders en Scholarshippers gesport en gespeeld. Een vertrouwde plek waar in het buitenspeelseizoen 9 uur per week een sportleider aanwezig is om onder andere te tennissen, voetballen, basketballen of streethockeyen met de kinderen, jeugd en jongeren.

Het Ede Zuid Respect toernooi werd gehouden, er stond een pannakooi en een BMX-parcours. Schilderen, knutselen, touwtrekken en je laten schminken. Kinderen konden heerlijk in het zonnetje buitenspelen. Kraampjes, een rommelmarkt, drankjes en hapjes. Samen met de buurtbewoners is de opening feestelijk gevierd. Een mooie voorbeeld van samenwerken in de buurt.

Veel enthousiasme bij start toertocht aangepast fietsen

De toertocht, in het kader van de side-events van het NK Wielrennen, bewees dat sport en bewegen en zeker ook fietsen voor iedereen bereikbaar is.

Buurtsportcoaches Marieke Pomp en Jasper van der Bijl waren zichtbaar tevreden. De toertocht kende verschillende afstanden, maar alle routes gingen door pareltjes van Ede en zelfs omliggende gemeenten. De racerunners legden 1 tot 5 kilometer af richting Hoekelum. De meeste duofietsers kozen voor de tocht door De Kraats. De meest fanatieke deelnemers namen de 46 kilometer lange tocht richting de Blauwe Kamer.

Het volledige artikel lees je hier.

Feest bij Fan Village tijdens NK wielrennen!

Kom tijdens het NK wielrennen naar Fan Village, het promodorp waar van alles te doen is! Kijk live mee met de wedstrijden op groot scherm, laat u opzwepen door de swingende DJ’s, speel mee met wielerquizzen en geniet van het lekkere eten.

Doe mee met SAM Sport Xtra op een 17 meter lange beweegbaan! Kinderen kunnen hier klimmen, klauteren, springen, rollen en stoeien. Onze vakdocenten van Gymonderwijs De Vallei maken er een feestje van. Scoor hier ook je zomerticket voor SAM Sport Xtra, een wekelijks multisportuurtje voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar in de zomervakantie (5 weken lang!). 

Pumptrack NL staat er ook met een geweldig URBAN parcours met heuvels, kuilen en bochten waar je je mountainbike skills kunt verbeteren. En voor de allerkleinsten staat er zelfs op zaterdag en zondag een UkkePuckLoopfiets track! Wij zorgen voor de fietsen en begeleiding, jij voor de goede zin.

Neem iedereen mee. Wij maken er een feest van!

Spelen met SAM in je zomervakantie!

Volleybal, PumpTrack, turnen, skateboarden, archery tag, snorkelen, vrij zwemmen, freerunnen. Kortom voor ieder wat wils en enorm veel leuke dingen om te komen doen samen met een vriend of vriendin!

Je hoeft je niet te vervelen deze week. Kaarten à € 6,00 per stuk kun je online kopen. Per dag zijn er 60 plekken beschikbaar. Mis het niet en koop vandaag nog je kaartje. Kom ook met ons spelen!

Feestelijke opening tweede Krajicek Playground

Zaterdag 22 juni wordt de Playground om 13.00 uur geopend. Het voetbaltoernooi van Ede Zuid Respect wordt gespeeld, er is een BMX parcours en pannakooi. 

Rondom de Playground is een rommelmarkt en er zijn hapjes en drankjes. In twee ontmoetingsruimtes in de flats worden diverse binnenactiviteiten voor bewoners  gehouden.

Een Krajicek Playground is een sportplein in wijken in Nederland waar de mogelijkheden tot sporten beperkt zijn. Op de Playgrounds wordt onder begeleiding van sportleiders en Scholarshippers gesport en gespeeld. Een vertrouwde plek waar in het buitenspeelseizoen 9 uur per week een sportleider aanwezig is om o.a. te tennissen, voetballen, basketballen of streethockeyen met de kinderen, jeugd en jongeren.

Op een Krajicek Playground vervullen Scholarshippers een rolmodel in de wijk. Het zijn jongeren uit de wijk zelf die een studiebeurs van de Krajicek Foundation krijgen. In ruil voor het betalen van hun opleiding zetten zij zich voor minimaal 100 uur in op een Playground in de eigen buurt. Gevolg is een door en door gemotiveerde positieve jongere uit de wijk zelf die inspirerend is voor andere kinderen en jongeren en zo de hele buurt positief beïnvloedt. De Scholarshippers worden ondersteund door de buurtsportcoaches van Sportservice Ede.

Iedereen is van harte welkom om de opening bij te wonen en mee te doen met de activiteiten. Toegang is gratis. 

Informatieavond knie- en heupartrose Ziekenhuis Gelderse Vallei

Orthopeed Jan Ide de Jong vertelt over artrose in het algemeen en over welke behandelingsmogelijkheden er zijn. Diëtist Mirjam Holverda spreekt over het belang van gezonde voeding en de invloed van overgewicht op artrose.

Aansluitend vertellen fysiotherapeuten Inge Blom (Fysiotherapie de Waag) en Ellen Oosting over het belang van bewegen bij artrose. Tot slot presenteert buurtsportcoach Manon Bouwman de beweeg- en sportmogelijkheden in de regio voor mensen met een verhoogd gezondheidsrisico, een chronische aandoening of overgewicht.

Inloop vanaf 19.00 uur in de Groene Hub van Ziekenhuis Gelderse Vallei aan de Willy Brandtlaan 10, in Ede. Deelname is gratis. Aanmelden kan hier.

Legio mogelijkheden G-sporters

De Gelderland schreef er een leuk artikel over http://bit.ly/Gelderlander_G-sportdag
 
Samen met alle sportorganisaties en bezoekers hebben wij er een leuke en gezellige dag van gemaakt. Samen sta je sterk 💪🏼

Buitenspeeldag wordt verzet

Veiligheid boven alles. Houd onze online kanalen in de gaten.

Succes voor meiden Krajicek Playground de Essenburg

Lijkt het jou ook leuk om met ons mee te sporten? Dan kan op dinsdag en vrijdag middag!

Pannenkoeken bij Roparun Doorkomst Ede Oase op de Veluwe

Collega’s Angeline en Mahmut stonden samen met SAM en vrijwilligers van onder andere het Toon Hermans Huis Ede pannenkoeken voor alle doorkomers te bakken. Doorzettingsvermogen, motivatie en wilskracht. Hulde voor alle deelnemers en vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt.

Visjes vangen bij Visvijver de Kraats

Het was een perfecte ochtend voor de visactiviteit van Sportspeeltuin de 3 Essen in samenwerking met Visvereniging Voor Ons Plezier en Zoo & Zo dierenspeciaalzaak.

De kracht van een vakleerkracht Gymonderwijs de Vallei

Door goed en gevarieerd bewegingsonderwijs ontwikkelt een kind een betere motoriek, goede sociale vaardigheden en sportplezier. De vakleerkracht van Gymonderwijs de Vallei is een expert in verschillende beweegvormen en sport- en spelmethodieken en ondersteunt scholen en groepsleerkrachten om kinderen de beste sportontwikkelomgeving te bieden. De gymles wordt zo een ontdekkingstocht naar eigen unieke beweegtalenten. Zelfs schoolprestaties kunnen daardoor verbeteren.

Een vakleerkracht bewegingsonderwijs verlaagt de werkdruk voor groepsleerkrachten. Tijdens het gymuur heb je de tijd voor andere onderwijstaken.

Wat de voordelen zijn volgens Maartje ter Beek, directrice basisschool de Vuurvogel zijn? In de video legt ze dit uit.

 

 

 

 

 

Benieuwd wat een vakleerkracht bewegingsonderwijs voor jouw school kan betekenen? Neem contact op met Bram Boerma, teamleider vakleerkrachten bewegingsonderwijs.

Rolstoelschommel Sportspeeltuin de Drie Essen

Een mooi initiatief van vrijwilligers Gerda en Desiree. De afgelopen twee jaren hebben zij samen met Sportspeeltuin de Drie Essen, buurtbewoners en collegaSjonnie “Ede Doet” bonnen gespaard. En konden hiermee deze schommel realiseren.

Ook de paden zijn vernieuwd en toegankelijk gemaakt voor rolstoelgebruikers. Met dank aan handige vrijwilligers en Bram Snaterse van Gemeente Ede.

Wij zijn trots op dit resultaat en op iedereen die hier aan heeft meegewerkt.

Vrijwilligers aan de top

Deze bijeenkomst gaat over het effectief werven en behouden van vrijwilligers binnen de vereniging, waarna jullie al direct praktisch aan de slag kunnen gaan! Deze avond vertelt Roel Hazenberg van de Gelderse Sportfederatie over het programma “Meer Vrijwilligers in Korte Tijd” en de opvolgende cursus die kan worden gevolgd. Vanuit deze bijeenkomst is het ook mogelijk om je aan te melden voor deze opvolgende cursus van een halfjaar.

‘Vrijwilligers aan de top’ is op maandag 1 juli aanstaande van 19.30 tot 21.00 uur in sporthal het Binnenveld in Wageningen. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden en alle sportverenigingen uit de gemeente Ede, Wageningen en Rhenen zijn van harte welkom. Inloop is mogelijk vanaf 19.15 uur. Na afloop is er gelegenheid voor informeel napraten en een drankje. Klik hier om u aan te melden.

 

Groepsdynamica

Thomas was gastspreker deze middag en hij is groepsdynamisch expert. Hij heeft ons inspirerend meegenomen in de wereld van groepsdynamica.

We hebben nog meer inzichten gekregen in hoe de dynamiek in een groep werkt. En alle vakdocenten kregen concrete handvatten mee die direct toepasbaar zijn in de klas.

Vakdocenten zien kinderen slechts enkele uren per week in een super dynamische omgeving. Vaak richtten docenten bewegingsonderwijs zich nog op enkel de motorische prestatie en ontwikkeling. Wij zijn echter vanuit de vakgroep Gymonderwijs de Vallei van mening dat de gymles zich bij uitstek leent om kinderen te kunnen stimuleren. Te coachen in de omgang met complexe emoties en met elkaar. En onze vakleerkrachten een grote positieve bijdrage kunnen leveren aan de sociaal-affectieve ontwikkeling van kinderen. Groepsdynamiek heeft een hele grote invloed op de (leer)prestaties van kinderen en groepssfeer.

SAM Sportweek zomer vooraankondiging

Van maandag 22 t/m 26 juli 2019 vindt de SAM Sportweek plaats. Een week vol sportief plezier voor kinderen van 7 t/m 12 jaar! Elke dag zullen er verschillende activiteiten worden aangeboden van 10.00 – 14.00 uur. Er kan per dag worden ingeschreven (60 plekken beschikbaar).

Meer informatie omtrent inschrijving en invulling van het programma volgt z.s.m.

Unieke G-sportdag

Op zaterdag 8 juni organiseert de regio Foodvalley vanuit Uniek Sporten een sportmiddag van 14:00 uur t/m 17:00 uur voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze sportmiddag vindt plaats in Ede in de Cees van der Knaaphal. Vanuit de hele regio zullen sportaanbieders aanwezig zijn om hun sport te promoten. Ook zal er binnen en buiten de topsporthal van alles te doen zijn waaronder springkussen springen, tot oud Hollandse spelletjes.
Zet zaterdag 8 juni vast in je agenda en kom met familie en vrienden naar deze gezellige Unieke G-sportdag!

Adres Cees van der Knaaphal: Burgemeester Cees van der Knaapweg 10, 6717 VZ Ede.

Neem voor meer informatie contact op met Marieke Pomp buurtsportcoach Aangepast sporten via 06-829 49 226 of marieke.pomp@sportservice-ede.nl

 

 

 

 

 

 

#IKfiets campagne

Deze auto (sponsoren bedankt!!) zal de komende weken overal opduiken in Ede. Met de campagne #IKfiets willen we inwoners, jong en oud, uitnodigen wat vaker de fiets te pakken. Naar het werk, voor de sport of om lekker een frisse neus te halen in de mooie natuur rondom Ede. In mei en juni organiseren we veel fietsevenementen.
Vanaf begin mei vind je alle activiteiten op www.edefietst.nl onder #IKfiets

Parcours NK Wielrennen bekend

Op woensdag 26 juni vindt het NK Tijdrijden voor beloften, vrouwen en mannen plaats. Zaterdag 29 juni zijn de wegwedstrijden van de vrouwen elite en beloften. Op zondag 30 juni strijden de mannen elite om de rood-wit-blauwe kampioenstrui in de wegwedstrijd.

Wil je weten waar gereden wordt? Klik dan hier. De afgelopen weken heeft de organisatie samen met de ploegen, de betrokken gemeenten, de provincie Gelderland en de KNWU het parcours samengesteld.

Masterclass groepsdynamica

Wie voor de klas staat, weet hoeveel impact de groepsdynamiek kan hebben op prestatie en sfeer.

Woensdag 22 mei om 14.30 uur organiseren wij een kenniscafé over groepsdynamica in de Van der Knaaphal in Ede. Hierbij zal Thomas de Meulder jullie inspireren een meenemen.

Je zult inzichtelijk krijgen hoe de dynamiek in een groep werkt en je krijgt concrete handvatten mee die je kunt toepassen in de klas.

Reserveer woensdag 22 mei 14.30 uur vast in je agenda!

Neem voor meer informatie of om je aan te melden contact op met Bram Boerma, coördinator Gymonderwijs de Vallei – Sportservice Ede via 06-12 55 92 66 of via bram.boerma@sportservice-ede.nl.

Vacature: Teammanager Sport en Bewegen fulltime (38 uur)

Je komt terecht bij…

Sportservice Ede is een dienstverlener binnen de sport en wij werken aan het versterken van de lokale sportinfrastructuur en het in beweging brengen en houden van zoveel mogelijk mensen.

Het team Sport & Bewegen houdt zich bezig met het stimuleren van sporten en bewegen bij inwoners uit diverse gemeenten in de regio de Vallei. Ons doel is mensen aan het sporten of bewegen te krijgen vanwege gezondheidswinst, sociale cohesie, talentontwikkeling en heel simpel omdat sportplezier een positieve impact heeft op mens en maatschappij. Onze buurtsportcoaches, vakleerkrachten, verenigingsadviseurs en consulenten werken samen met de gemeenten binnen het onderwijs, in de buurt en met verenigingen aan een gezonde, vitale en sociale samenleving.

 Jij gaat aan de slag met…

Sport en bewegen bereikbaar maken voor iedereen binnen sport, onderwijs en zorg. En daarmee een bijdrage leveren aan een gezonde leefstijl. Dit doe je samen met jouw team van zelfstandige buurtsportcoaches die actieplannen bedenken en uitvoeren in de dynamiek van de verschillende domeinen en gemeenten. Je bent verantwoordelijk voor verdere uitbreiding in de regio (acquisitie).

Je bent onderdeel van het Managementteam en denkt mee over de koers van de organisatie. Je gaat veranderingen aan samen met pioniers op het gebied sport en bewegen.

Herken jij jezelf? Solliciteer dan vandaag!

Je bent een autonome, daadkrachtige leider die positief in het leven staat en ook opbouwend kritisch durft te zijn. Je bent een verbinder, die sturing weet te geven aan integrale beleidsontwikkeling. Je bent iemand die senioriteit uitstraalt en dit ook toont in gedrag. Je bent ondernemend, doorgrondt snel processen en ziet en creëert overal nieuwe mogelijkheden. Je hebt gevoel voor politieke verhoudingen en je bent inhoudelijk goed op de hoogte van de laatste bewegingen op het gebied van leefstijl, gezondheid en sport. Je maakt verbinding in zowel processen, als ook met mens en maatschappij. Je hebt het vermogen anderen mee te krijgen en je weet op een vlotte, efficiënte en eigen wijze in te spelen op vragen in de organisatie en maatschappij.

Wij bieden jou…

Als tegenprestatie voor jouw inzet ontvang je een prima salaris overeenkomstig de cao Sport, een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Je hebt echt de mogelijkheid om samen met ons maatschappelijke meerwaarde te creëren.

Je komt te werken in een open, ondernemende en ontspannen omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en invulling. Ook zijn er mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en scholing en kun je gratis recreatief zwemmen in zwembad De Peppel.

Wil je meer informatie?

Enthousiast over deze functie en voldoe je aan bovenstaande beschrijving? Reageer dan snel en laat ons weten waarom jij onze nieuwe collega moet worden! Graag lezen we meer over jouw persoonlijke interesse. Stuur deze samen met je cv voor 24 april 2019 naar personeelszaken@sportservice-ede.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronald ter Hoeven, tel: 0318 – 69 25 06.

Procedure
Deze vacature wordt gelijktijdig intern als extern gepubliceerd. Interne kandidaten worden altijd uitgenodigd voor een gesprek.De eerste ronde selectiegesprekken zullen plaatsvinden in week 18/19.

Recruiters leg de telefoon maar neer, wij regelen het zelf.

 

EHBO Cursus voor sportverenigingen

Door middel van het aanbieden van een EHBO cursus kunt u als sportvereniging uw vrijwilligers hier goed op voorbereiden.
Het activiteitenfonds van de gemeente Ede biedt sportverenigingen, in samenwerking met Arehbo, een unieke mogelijkheid om een EHBO cursus te volgen. Tijdens de cursus leert u wat u moet doen, maar ook wat u vooral moet laten. De cursus wordt afgesloten met een examen, waarna het diploma EHBO wordt uitgereikt.

Planning
De cursus bestaat uit 6 dagdelen van 19:00 – 22:30 uur. De cursus wordt gegeven bij Arehbo aan de Hoorn 18 in Ede. De cursusdagen zijn:
• woensdag 3 april (startdatum)
• woensdag 10 april 2019
• woensdag 17 april 2019
• woensdag 8 mei 2019
• woensdag 15 mei 2019
• woensdag 22 mei 2019
Datum: 03-04-2019
Tijd: 19:00 – 22.30 uur

Kosten en deelname
Aan de EHBO cursus kunnen maximaal 12 personen deelnemen, waarbij een maximum van 2 vrijwilligers per vereniging geldt. Voor deelname aan deze cursus geldt een eigen bijdrage van € 50,00 per cursist. De rest van de kosten worden vergoed door het Activiteitenfonds van de gemeente Ede.

Aanmelden
Stuur een e-mail naar verenigingsadvies@sportservice-ede.nl met de volgende gegevens:

  • Naam vereniging
  • Voorletter(s) cursist
  • Achternaam cursist
  • Geboortedatum cursist
  • E-mailadres cursist
  • Geslacht cursist
  • Akkoord dat vereniging de bijdrage van € 50,00 zal betalen.

Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 29 maart 2019. Let op, vol is vol! Bij een overschrijding van het aantal plekken, geldt de volgorde van aanmelding.

SAM Schoolsport Olympiade

2397 leerlingen uit groep 6/7/8 en 1414 leerlingen uit groep 4 en 5 nemen dit jaar deel aan de SAM Schoolsport Olympiade. Een sportief en gezellig evenement waarbij lokale (sport)aanbieders een breed sportaanbod aanbieden en waarbij leerlingen elkaar ontmoeten. Een actieve dag vol plezier!

SAM Multisport Junior

Vind jij sportieve opvoeding ook belangrijk? En heeft jouw zoon of dochter nog niet voor een sport gekozen, dan is het gloednieuwe SAM Multisport Junior wellicht dé oplossing.
Kinderen vanaf 7 jaar trainen iedere week verschillende beweegvormen zoals zaalvoetbal, volleybal, karate, judo, atletiek, korfbal, gymnastiek en hockey. Dit wordt aangeboden door acht sportverenigingen.

Door te multisporten ontdekt jouw kind zijn eigen unieke beweegtalent, heeft het meer sportplezier en is de kans dat hij of zij een leven lang sport een stuk groter! In de nieuwe visie op sport en bewegen wordt aangeraden om tot tenminste 14 jaar aan meerdere sporten te blijven doen!
Jouw kind kan nu 12 weken kennismaken voor de introductieprijs van € 24,95. SAM Multisport Junior is elke vrijdag van 17.00 – 18.30 uur in de Van der Knaaphal in Ede. De eerste training is op vrijdag 22 maart 2019. De laatste op 28 juni.

Heb je interesse, wil je meer meer informatie of wil je jouw kind direct aanmelden. Stuur een e-mail naar Sebastiaan Kuijper sebastiaan.kuijper@sportservice-ede.nl  of bel 06 – 46 25 71 26.

 

Themabijeenkomst “Grensoverschrijdend gedrag”

Gastspreker Renald Majoor van de Stichting De Stilte Verbroken zal deze avond zijn ervaringen delen.

Renald Majoor is oud-Vitesse speler: “In de topsport wordt veel geëist van een atleet. Door de sportkoepel, door de club, de omgeving. Je moet talent hebben. Je moet leven voor je sport, goed eten, goed drinken, voldoende slapen. Je sport moet op de eerste plek staan. Je moet fysiek en mentaal sterk zijn.Je moet doorzetten, een ijzeren discipline hebben.”

Inloop vanaf 19.15 uur. Om 19.30 uur gaat het van start. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar rochelle.kuiperij@sportservice-ede.nl.