Eerste prijs voor Roparun Doorkomst Ede Oase op de Veluwe

Wauw, felicitaties voor Roparun Doorkomst Ede Oase op de Veluwe en iedereen die hierbij betrokken is. Een prachtig resultaat van een mooie samenwerking. Roparun Doorkomst Ede Oase op de Veluwe won dit jaar de eerste prijs van alle doorkomstplaatsen Roparun: € 45.000,- Dit bedrag wordt verdeeld en gaat naar een hospice in Gemeente Wageningen, Lunteren en het Toon Hermans Huis in de Gemeente Ede.

Inspirerende kennisbijeenkomst Van der Knaaphal

Collega’s Margo, Jos, Paul en Ronald bezochten vandaag een inspirerende kennisbijeenkomst in de Van der Knaaphal georganiseerd door Vereniging Sport en Gemeenten en Kenniscentrum Sport. Het thema van de bijeenkomst was “Het beter benutten van de binnensportaccommodaties.” Een boeiend thema over onder andere innovatie in de binnensport. Een mooi voorbeeld van een innovatie binnensportaccommodatie is de nieuwe Van der Knaaphal. Een prachtige plek om kennis met elkaar te delen, elkaar te ontmoeten en elkaar te inspireren.

Mark en zijn team van Sportcafe Time Out namen de zorg voor de innerlijke mens voor hun rekening. Wat een geslaagde dag!

Sportakkoord Ede getekend!

Met een spectaculaire sprong hebben skaters het startsein gegeven voor uitvoering van het Sportakkoord Ede. Deze mooie samenwerking is tot stand gekomen met behulp van verschillende betrokken partijen uit de sport, zorg en onderwijs. Het Sportakkoord Ede is een feit!
De digitale versie van het Sportakkoord Ede kun je hier downloaden.
Foto: Albert Willemsen
Licht & geluid: planetvibes.nl

Ben jij de stagiair marketing/communicatie die wij zoeken?

Graag lezen we meer over jouw persoonlijke interesse. Stuur deze naar werkenbij@sportservice-ede.nl. o.v.v. stagiair marketing/communicatie. Vertel in een motivatiebrief wie jij bent, wat je kan en waarom je graag voor deze stage wilt doen. Daarnaast ontvangen wij graag ook jouw CV.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frans van Daal, projectadviseur communicatie 0318 – 69 25 06.