Prijsvraag Talent Player

Geef jouw idee en win een cadeaubon van Bronsport ter waarde van € 25,00

Wat is een Talent Player?
Ben jij tussen de 14 en 25 jaar? Wil jij je vrijwillig inzetten voor anderen? Een unieke ervaring opdoen die goed staat op je CV? Dan is Talent Player worden ook voor jou!

Als Talent Player versterk jij jouw buurt bij het organiseren en begeleiden van activiteiten. Dit kan in samenwerking met de buurtsportcoach, de jongerenwerker, het lokale buurthuis of bijvoorbeeld de sportvereniging. Je organiseert en begeleidt activiteiten voor jong en oud. Dit kan van alles zijn: een bingo voor de ouderen in het lokale dorpshuis, een sport- en spelmiddag voor jongeren op het sportveld, een clinic voor kinderen van jouw favoriete sport, een knutselmiddag voor de kinderen uit de buurt of je helpt de lokale speeltuinvereniging bij de dropping. Het zijn maar een paar voorbeelden.

Wat zou jij organiseren als je Talent Player zou zijn? Vertel jouw idee en maak kans op een cadeaubon van Bronsport van € 25,00

Voorwaarden voor deelname:

Jouw idee mag gebruikt worden voor uitvoering.
Hoe origineler jouw idee, hoe groter de kans om te winnen.
Win jij, dan ontvang je persoonlijk bericht.
Je deelname verplicht niet tot het worden van Talent Player.
Sportservice Ede en Malkander mogen je e-mailadres gebruiken om je verder te informeren/te benaderen over Talent Player.