SAM School/ Junior Olympiade

Een jaarlijks terugkerend evenement is SAM School/ Junior Olympiade en is dé sportdag voor alles basisscholen binnen de gemeente Ede. Gezien de ontwikkelingen rondom het corona virus heeft de organisatie, in samenspraak met de gemeente Ede, besloten om het evenement dat gepland stond in september dit jaar te annuleren.

De SAM School Olympiade is in de gemeente een begrip geworden. In 1978 is de eerste editie geweest en is voor basisschoolkinderen uit de groepen 6, 7 en 8.
Voor de groepen 4 en 5 is de SAM Junior Olympiade. Tijdens het evenement staat de gedachte “meedoen is belangrijker dan winnen” centraal. Kinderen kunnen hierbij kiezen uit verschillende sport- en cultuuractiviteiten. Het moment om eens kennis te maken met nieuw sport- en cultuuraanbod en nieuwe aanbieders uit de buurt.

Op donderdag 23 september en op vrijdag 24 september wordt er voor de aangemelde scholen een alternatief georganiseerd vol sport, cultuur en plezier. De volgende editie van de SAM School Olympiade en de SAM Junior Olympiade is nog niet bekend. Houd hiervoor de website in de gaten.

Contactgegevens
Buurtsportcoach Kirsten van Alphen