SAM School en Junior Olympiade

Een jaarlijks terugkerend evenement is SAM School/ Junior Olympiade en is dé sportdag voor alles basisscholen binnen de gemeente Ede.

De SAM School Olympiade is in de gemeente een begrip geworden. In 1978 is de eerste editie geweest en is voor basisschoolkinderen uit de groepen 6, 7 en 8.

Voor de groepen 4 en 5 is de SAM Junior Olympiade. Tijdens het evenement staat de gedachte “meedoen is belangrijker dan winnen” centraal. Kinderen kunnen hierbij kiezen uit verschillende sport- en cultuuractiviteiten. Het moment om eens kennis te maken met nieuw sport- en cultuuraanbod en nieuwe aanbieders uit de buurt.

De volgende editie van de SAM School Olympiade is op donderdag 18 april en de SAM Junior Olympiade op woensdag 17 april 2024.

Contactgegevens
Jesper van de Haar
events@sportservicedevallei.nl

Inschrijven onderwijs

De inschrijving voor basisscholen van de SAM School en Junior Olympiade 2024 is geopend. Zorg dat de inschrijving uiterlijk vrijdag 27 oktober in ons bezit is. Vul daarvoor onderstaand formulier in.

Inschrijven aanbieders

De inschrijving voor aanbieders bij de SAM School en Junior Olympiade 2024 is geopend. Zorg dat de inschrijving uiterlijk vrijdag 22 december in ons bezit is. Vul daarvoor onderstaand formulier in.

Aanmelden clinic/workshop SAM School/Junior Olympiade 2024

Op donderdag 18 april 2024 wordt de 33e SAM School Olympiade georganiseerd voor de groepen 6, 7 en 8 van de basisscholen. En een dag eerder, op woensdag 17 april 2024, wordt de 9e SAM Junior Olympiade georganiseerd voor de groepen 4 en 5 van basisscholen uit de gemeente Ede. Onderstaand kunt u aangeven welke clinic/workshop u wilt geven. Ook kunt u aangeven of u een natrajectaanbod biedt.

 • U mag maximaal 10 cijfers achter elkaar invoeren. Gebruik geen spaties, speciale tekens etc.
 • De dag bestaat uit vier rondes van +/- 45 minuten.
 • De dag bestaat uit vier rondes van +/- 45 minuten.
 • Er is een mogelijkheid om voor uitvoering van uw clinic/workshop stagiaires van het Dulon College te gebruiken. Zij kunnen u helpen, wanneer u zelf te weinig vrijwilligers heeft. We kunnen deze aantallen niet garanderen, we streven hier wel naar.
 • Er is een mogelijkheid om voor uitvoering van uw clinic/workshop stagiaires van het Dulon College te gebruiken. Zij kunnen u helpen, wanneer u zelf te weinig vrijwilligers heeft. We kunnen deze aantallen niet garanderen, we streven hier wel naar.
 • Geef minimaal twee mogelijkheden aan.
 • Om alle clinics in goede banen te leiden, vragen wij u om zelf om voor eigen materiaal te zorgen. Heeft u nog extra materiaal nodig, dan kijken wij met u samen hoe dit geregeld kan worden. Voeg hier een word document toe waarin u opsomt wat u extra nodig heeft aan (groot) materiaal en bij welke editie, de SAM School Olympiade en/of de SAM Junior Olympiade
  Toegestane bestandstypen: doc, docx, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
 • Na de SAM School en Junior Olympiade 2024 willen we de deelnemende kinderen een natraject bieden, zodat kinderen ook na de Olympiade kennis kunnen blijven maken met uw aanbod. Wanneer u een natraject-aanbod heeft, vul dat hieronder in. Bijvoorbeeld: deelnemers van SSO 2024 mogen 4 weken lang elke dinsdag gratis mee trainen.
 • Voer maximaal 10 cijfers achter elkaar in. Gebruik geen spaties, speciale tekens etc.