Sportdag voor Droomdag

Wij zijn Iza Sijahailatua, Esra Abbink Jill van der lee. Wij zitten nu in ons laatste jaar op het Dulon college. Wij volgen daar de opleiding sport en bewegen. Als schoolopdracht organiseren we een sportmiddag voor kinderen van 9 t/m 12 jaar in de gemeente Ede. Die is op woensdag 6 december 2023 van 14.30 tot 18.00 uur bij de Mixed Hockeyclub in Ede.

Het is niet zomaar een sportmiddag. Wij als groep vinden het ook belangrijk dat er geld opgehaald wordt. Dit doen we namelijk voor een goed dit doel is: Droomdag.

We kiezen voor Droomdag omdat we het belangrijk vinden dat kinderen met een ouder met een levensbedreigende ziekte ook een onvergetelijke dag mogen beleven waarin dromen worden waargemaakt. Waar kinderen gewoon weer kind kunnen zijn, zelfs als één van hun ouders ernstig ziek.

Er zijn allemaal verschillende sportactiviteiten waar kinderen fanatiek aan mee kunnen doen zoals hockey, tennis, blind voetbal, tikspelen, een springkussen en een stormbaan. Het allerbelangrijkste is heel veel plezier beleven. We organiseren de sportdag samen met de Mixed Hockey Club Ede en Sportservice De Vallei.

Meedoen:

We vragen van iedereen die mee wil doen om minimaal € 5,00 op de actiepagina van Droomdag te doneren. Als je het formulier hieronder hebt ingevuld en verstuurt krijg je een link naar de actiepagina van Droomdag. Daar kun je dan je donatie doen. Je mag zelf een bedrag kiezen, maar dus minimaal € 5,00 (wil je niet meedoen aan de sportdag maar wel doneren, dat kan natuurlijk ook. Klik dan hier).

Aanmeldformulier Sportdag voor Droomdag

Vul het formulier in en druk op verzenden. Na aanmelding krijg je een link naar de actiepagina van Droomdag. Klik daarop en betaal daar je deelname door een donatie van minimaal € 5,00 te doen. We vertrouwen erop dat je dat ook doet. Dank je wel.