Heb je leuke ideeën voor de site? Vul onderstaand formulier in en wij gaan ermee aan de slag!
Invulveld:*

 
 

We durven het bijna niet hardop te zeggen, maar je bent nu op de aller, allerleukste site van Ede gekomen!! Hier vind je heel veel activiteiten die Sportservice Ede organiseert en weetjes over sport, speciaal voor jou. Veel plezier! 

 
 

 

Sport jij ook samen met je vrienden?

 

 

 

Vind jij sport ook zo leuk?

 

 

 
Sportservice Ede houdt het hele jaar door heel veel sportieve activiteiten, ook voor jou! Kijk snel in onze agenda en vindt leuke activiteiten bij jou in de buurt. Jij doet toch ook mee!

Beweegkalender:
Elke maand brengen we een beweegkalender uit waarin alle activiteiten zijn opgenomen voor jeugd in de basisschoolleeftijd. Deze kalenders kun je downloaden.

De beweegkalenders met activiteiten in juni 2017 kun je hieronder downloaden.

Voor de beweegkalender van juni voor de buitendorpen van de gemeente Ede, m.u.v. Bennekom, klik je hier. Voor de beweegladder van juni voor Ede centrum, Veldhuizen, Kernhem en Ede Oost klik je hier. Voor de beweegladder van juni voor Oud Zuid, Maandereng, Rietkampen, Enka-wijk en Bennekom klik je hier.

Ook de beweegkalenders met activiteiten in juli en augustus 2017 in de buitendorpen van de gemeente Ede kun je hieronder downloaden.

Voor de beweegkalender van juli en augustus voor de buitendorpen van de gemeente Ede, m.u.v. Bennekom, klik je hier.
Wil jij ook met je hele klas sporten of meedoen aan een sporttoernooi? Sportservice Ede werkt vaak samen met Sportverenigingen om schoolsporttoernooien te houden. Vraag je juf of meester of jullie mee mogen doen.

Voor scholen is er ook veel te doen in Zwembad de Peppel, zo is er elk jaar een schoolzwemtoernooi. Doet jouw school ook mee?
GROENTEFRIET
Frietjes zijn erg lekker en als je ze van groenten maakt, dan zijn ze ook nog erg gezond. Het recept is heel simpel en ze zijn best snel klaar.

Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal Personen: 2

Ingrediënten
150 gram sperziebonen
een halve knolselderij
1 eetlepel paprikapoeder
peper en zout
olijfolie
ketchup

Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden (vraag je ouders even om te helpen). Schil de knolselderij en snijd deze in reepjes, ter grootte van hoe jij je frietjes wilt. Dop de sperziebonen en leg de sperziebonen en knolselderij op een ovenplaat waarop bakpapier of een bakmat ligt. Doe een klein beetje olijfolie over de sperziebonen en knolselderij. Bestrooi ze daarna eerst met paprikapoeder en doe er dan nog wat peper en zout overheen.
Zet nu de ovenplaat in de oven en bak de frietjes in ongeveer 20 minuten gaar. Na onhgeveer 10 minuten de frietjes even goed omscheppen. Serveer je frietjes met bijvoorbeeld ketchup. Als je helemaal gezond bezig wilt zijn serveer je er ook nog een flinke salade bij.
 
Over sport kun je op school natuurlijk een leuke spreekbeurt houden en bij ons kun je heel veel informatie over sport vinden. Blader door onze website en voor je het weet heb je een geweldige spreekbeurt voorbereid. We hebben een spreekbeurtpakket en twee voorbeeld powerpoint presentaties voor je bij de downloads staan zodat je meteen aan de slag kunt met de voorbereiding van jouw spreekbeurt. Wil je nog meer weten, stel ons dan je vraag via e-mail.
 
 

Sportmix is een sport & beweeggroepje voor kinderen van 8 t/m 14 jaar met autisme. Vind jij het soms ook moeilijk om mee te sporten met de rest, maar vind je sport en bewegen wel heel leuk, dan is Sportmix iets voor jou.

Elke sportles is er een leuk programma waarin duidelijkheid en structuur erg belangrijk zijn. Klik hier voor de data en tijden en meer informatie!


Wist je dat bij Sportservice Ede meedoen belangrijker is dan winnen! Alle sporters zijn voor ons winnaars! De Edese voetbalverenigingen hebben regels opgesteld over Sportiviteit en respect, deze regels vind je net als alle downloads hier.

Sport mop!

Ik heb al zwemles vanaf mijn vierde jaar. ‘Dan zal je wel moe zijn’.

Wil je weten bij wie je kunt sporten? Kijk dan in ons overzicht van alle sportverenigingen en sportscholen in de gemeente Ede. Je zult ontdekken dat er ook dicht bij jou in de buurt leuke sporten zijn.
 
Download hier de actuele kleurplaten, maak er een mooi kunstwerk van, lever je kunstwerk in bij een begeleider van een activiteit of bij de receptie van Zwembad de Peppel en maak kans op mooie prijzen!