Summerbeach

Aankomende zomer vind je aan de voet van de Oude Kerk in Ede SummerBeach van 21 t/m 31 juli. Dé plek waar je elkaar kunt ontmoeten en de zomer kunt vieren.

Dit gedeelte van het Stadspark wordt tijdelijk omgetoverd tot een stadsstrand met palmbomen. Een plek waar je samen kunt sporten, in de zon kunt zitten en genieten van de summervibes van verschillende artiesten terwijl je een cocktail van paviljoen SummerBeach drinkt.

Samen met Cultura en Astrant verzorgen we dagelijks een aantrekkelijk programma.

Sportbeach

Op zondag 24, dinsdag 26, donderdag 28 en zondag 31 juli houdt Sportservice De Vallei Sportbeach. Speel onder begeleiding van onze buurtsportcoaches beachvolleybal of beachtennis. Leen sportmateriaal om zelf mee aan de slag te gaan.

Kortom je hebt de vrijheid om lekker ongedwongen actief te zijn of onder begeleiding van een buurtsportcoach leuke Beachsporten te doen.

Op de zondagen van 13.00 tot 16.00 uur en op de andere dagen van 10.30 tot 15.30 uur.
Meedoen is gratis.

Waar: Summerbeach, raadshuisplein 1, Ede

Sportbieb Summerbach

Op maandag 25, woensdag 27 en vrijdag 29 juli kun je bij Summerbeach sporten en spelen met gave materialen uit de Sportbeach Sportbieb.

Iedereen kan en mag gebruik maken van deze gave Sportbieb. Denk aan een Slackers Slackline, Spikball, Discgolf of een Crossnet voor bijvoorbeeld voetvolley. De buurtsportcoaches van Sportservice de Vallei zijn aanwezig om de sportmaterialen uit te lenen om te gebruiken op Summerbeach. Uiteraard kun je aan hen ook vragen hoe je met de materialen kunt sporten en spelen.

Van 10.30 tot 15.30 uur.
Lenen, sporten en spelen is gratis.

Waar: Summerbeach, raadshuisplein 1, Ede