HEEFT U EEN VRAAG?

Wellicht staat op deze site
het antwoord

klik hier voor meer info

ACCOMMODATIE HUREN?

Reserveer direct
via deze site!

klik hier voor meer info

JIJ BEWEEGT TOCH OOK?

Het hele jaar door
heel veel activiteiten?

klik hier voor een overzicht

Verenigingen

Sportservice Ede is er voor iedere sportvereniging. Wij hebben veel ervaring en expertise op het vlak van verenigingsadvies, organiseren van activiteiten en evenementen en het ondersteunen van verenigingen. Maak als sportvereniging dus gebruik van de expertise, kennis, netwerken en ervaring van Sportservice Ede.

Het adviseren en ondersteunen van sportverenigingen is een belangrijke (gratis) service van Sportservice Ede. Met het verenigingsadvies proberen we de vele sportverenigingen die Ede rijk is te ondersteunen en verder te professionaliseren. Het doel hiervan is dat de Edese sportverenigingen gezond blijven en/of worden, zodat alle inwoners op een laagdrempelige wijze kunnen blijven sporten.
 
Het verenigingsadvies is gericht op ondersteuning van de vereniging en is niet ter vervanging van vrijwilligerswerk. Dit houdt in dat Sportservice Ede advies en ondersteuning geeft zonder zaken volledig uit handen te nemen. Ook bij activiteiten zullen medewerkers van Sportservice Ede niet in plaats van sportverenigingen gaan staan, alhoewel ze wel in de praktijk tijdens gezamenlijk georganiseerde activiteiten kunnen ondersteunen.

Sportservice Ede kan op vele verschillende gebieden verenigingsondersteuning bieden. Hierover leest u meer onder verenigingsadvies.