Walking Football Ede

Walking Football is, zoals de naam al aangeeft, een vorm van voetbal waarbij alleen gewandeld mag worden. Deze sport voor 55-plussers wordt steeds populairder in Nederland en wordt inmiddels door verschillende professionele- en amateurverenigingen aangeboden.

Walking Football Ede is een initiatief van Sportservice Ede, Lijf & Leven en vv Blauw Geel ’55. Verschillende andere voetbalverenigingen in Ede hebben al de intentie uitgesproken om zich bij dit initiatief aan te sluiten. Er wordt gespeeld op het kunstgrasveld van vv Blauw Geel ’55 op woensdagochtend tussen 10.00 en 11.00. Het team speelt onder begeleiding van een ervaren voetbaltrainer. Tijdens de trainingen wordt er veel aandacht besteedt aan een goede warming-up, verschillende technieken en verschillende wedstrijdvormen. Na de training is er natuurlijk een derde helft, een gezellige inloop in de kantine om even koffie te drinken en na te praten.

Fysiotherapiepraktijk Lijf & Leven is als zorgverlener bij Walking Football Ede betrokken. Zij nemen onder andere een paar keer per seizoen een fitheidstest af en vullen af en toe een gasttraining in met onderdelen zoals loop- of krachttraining. Elke eerste woensdag van de maand is er ook een fysiotherapeut van Lijf & Leven aanwezig tijdens de training.

Wanneer u mee wilt doen met Walking Football Ede en kan u zich opgeven via onderstaand formulier of via Sjonnie Maasdam van Sportservice Ede via sjonnie.maasdam@sportservice-ede.nl of 06 10 84 15 36.
Natuurlijk kunt u ook altijd een keer vrijblijvend komen kijken tijdens een training.
Voor meer informatie kunt u contact met Sjonnie opnemen.

Draag makkelijk zittende sportkleding en sportschoenen (bijvoorbeeld kunstgrasschoenen). Er zijn kleedkamers waar na afloop gedoucht kan worden.

naam:*
Adres:*
postcode:
woonplaats:
telefoonnummer:*
e-mailadress:
geboortedatum:
Eventuele medische zaken waar wij rekening mee moeten houden: :
Eerdere voetbalervaring:
Eventuele overige bijzonderheden::